učim sa tak 2 dni pred testom.. kedže je teraz semester, tak vôbec.. ešte ani knihy nemám.. teraz ked.. len nejakú prezentáciu alebo seminárku spraviť.. a to ked mám čas.. a cez skúškové sa učím od nevidím do nevidím
teraz sa mi toho dost nakopilo, asi 150 stran a rad by som mal aspon prehlad o com to je Ak mam robit nejaku seminarku tak radsej potiahnem v noci aj do 3tej a spravim ju celu, ako si to prenasat na dalsi den, ten si radsej necham na moje hobby.
@domminika tak ja mám kombináciu angliny so slovinou..a to tá slovina mi dáva zabrať, anglina je celkom v pohode dneska som dostala tri Béčka čo je vlastne 1,5 a bolo to skoro ku áčku síce dnešná písomka neviem ako dopadla možno kus horšie lebo bola ťažšia..zo sloviny tiež píšeme písomky na niektorých hodinách alebo sa ústne skúša..teda na 2/3 predmetoch..ale aspoň nebudem mať naraz toho tak veľa na skúškové..len z niektorých na ktoré nás nenútia učiť sa pravidelne..ja mám chuť aj silu cez týždeň v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Dnes bude bujará noc
@luc.ka tak bezne sa neucim dovtedy...to len teraz mame toho akosi vela a musel som este dobiehat par veci
Trebars takych 6 hodin (ale cisteho, bez prestavok)... Alebo 8 (to uz je extrem)
Pre mna bolo toto kedysi normalne, ale dnes uz neviem Uz by som asi nebol ochotny toto robit
Ale raz som pisal skolsku pracu od polnoci do tretej (a inak celkom slusne som ju napisal)