Dostala som zatiaľ len jedno a stále som sa cez to nepreniesla a premýšľam nad opravou asi by som bola radšej za Fx, aspoň by som sa to už na najbližší termín naučila poriadne
keď je to fakt že mega ťažká skúška a všetci majú E alebo D tak som za to vďačná veľmi ale keď to je niečo ľahké tak ma to štve a ešte viac keď som sa na to pripravovala
cosi@ moyno teray v stvrtaku zacinam trochu chciet lepsie znamky, ale Ecko vseobecne znamena ze latku vies dostatocne dobre, takze to je skor dovod na oslavu. zvlast ked mam predmety kde trebars rok dozadu acko nebolo ani udelene, becko mali daja a podobne
E som dostala len raz za celú VŠ a to z matiky, kde sme 5 spravili na riadnom termíne (ja medzi nimi), 5 na opravnom a zvyšok prenášali...také také E viac poteší ako A z nejakého ľahkého predmetu
Na to sa nikto nikdy v živote pýtať nebude. Väčšinu predmetov som sa úmyselne učil, aby som mal iba to Ečko. Dovolím si tvrdiť, že celkovo sa v problematike vyučovanej na mojich absolvovaných odboroch vyznám viac ako väčšina študentov s lepším prospechom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale bolo by mi smutno, ked uz, tak vyletiet s Fx a nie naskrobit to uplne minimalne percento >D
Ale asi by zalezalo ze z coho.