Ked si pridem na zaciatku roka prevziat ubytovanie môžem sa hned nastahovat aj ked to bude skor ako zacne semester alebo až ked začne škola neviete nahodu ?
hj hej musi sa preukazat ze mas zaplatene aj ja sa chystam ale az v polovici augusta mi pride ohladne intraka odpoved aj to aky mi pridelili (teda snad mi ho daju )
aha no dobre dakujem lebo ked pojdem na zapis tak si tam chcem rovno doniest veci ..periny a tak ked uz pojdu nasi autom nech to nemusim vlacit potom sama
@elisabetha a to sa naozaj moze takto dopredu nastahovat? ja tiez idem na intrak a bolo by super keby sa to dalo vyriesit takymto sposobom ze by som prisla vybalila sa trosku si tam upratala umyla co treba a tak zamkla aby sa mi tam nikto nedostal a isla domov a ze ked by som prisla mala by som uz vsetko hotove naozaj sa to takto moze? idem 7 septembra na zapis
no podla mna asi ano ved ked si prevezmes izbu tak uz si prakticky ubytovaná....lebo ja idem do Nitry a tak bolo pisane ze prevzatie ubytovania je od 3 septembra a ja idem 4 na zapis tak to idem spravit asi tak...
ahojte ja idem tiez na UKF pridelili mi zobor ale neviem ci by som to takto dopredu riesila predsalen v izbe nebudem sama...a nevies akeho spolubyvajuceho schytas... :/
@ladyveve1 bud rada ze mas Zobor to je jeden super intrak tam sa budete mat ako v bavlnke hm nie ako mi na Cabajskej mne keby pridelili tento intrak tak by som plakala od radosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov