7,5 miliárd pôrodov ľudí, ktorí doteraz žijú, vznikli zo sexu iba kvôli kráse a príťažlivosti.
O tom sa vie už desaťročia nerozumiem prečo ľudia majú taký problém si to priznať.
Googli: feromóny
@vsakpredsajaa tak feromóny alebo fyzická krása? Vyber si. Sám nevieš, čo trepeš. Jedno sú feromóny, druhé krása a niečo úplne iné príťažlivosť, pričom, surprise, surprise, každý považuje za príťažlivé niečo iné, či už z fyzického alebo mentálneho hľadiska.
Neviem, na čo to hovorím tebe, keď si budeš aj tak ďalej mlieť svoje sračky, ale aspoň som sa snažila...
@1 ..... Chcel by som, lenze moj penis je dost nedovercivy ( niekedy rozmyslam cim to moze byt, ale asi je len cely po mne ) a musi ju mat otukanu zo vsetkych stran, inak protestuje a potom to uz nieje ono. Nestaci mi ze je pekna, musim aj vediet do coho idem, proste musim ju poznat aspon co ja viem asi 6 mesiacov aby som mohol mat .. Mozno trosku zavidim ludom ktory dokazu mat plnohodnutny sex s kymkolvek peknYm.
akože silno som nad tým uvažoval teraz chvíľu a prišiel som k záveru, že by som to nikdy nespravil, pretože nie som taký že raz sa s niekym vyspíš... alebo kamaráti s výhodami... Mňa by to zničilo, a ak by som to spravil tak už by som na to buď nikdy nezabudol, alebo mohol robiť znova a znova a nebol by som na seba pyšný teda vôbec. Zvlášť keď krása neodzrkadluje úroveň človeka(ako v hrách že čím vyšší level súpera tým je to ťažšie). Fakt neviem čo by som mal z toho že by som sa s nejakou rozumovo o polovicu hlúpejšou babou s velmi dobrou postavou vyspal... keď zajtra by ju zaujimal niekto iný alebo by sa jej nedalo zbaviť. Samotné to... by mohlo byť super... hej... ale toť vše a ja nie som kk7.
@staphylococcus písala si že niečo iné je príťažlivosť a niečo iné krása .. a pritom príťažlivosť súvisí s krásou tak nenormálne veľmi, že nerozumiem čo dávaš ale ok. Možno že teba priťahuje aj niečo subjektívne škaredé ale to je už úchylka.. ale zasa keď to vezmem z tej strany úchyla tak on v tom tiež asi vidí krásu ,keď ho to priťahuje.
@espero ja som napísala: každý považuje za príťažlivé niečo iné, či už z fyzického alebo mentálneho hľadiska.
Ty si napísal: krása je subjektívna
Čiže, áno, parafrázoval si ma.
...pričom teraz zas prakticky tvrdíš, že nie je.
A áno, niečo iné je príťažlivosť, niečo iné fyzická krása. Stretla som enormné množstvo podľa dnešných štandardov veľmi pekných ľudí, ktorí mi prišli odpudiví. Príťažlivosť je totižto aj o tom, ako sa človek prezentuje, vonia, oblieka, vyjadruje, etc, milión rôznych faktorov.
Bože, prečo toto musím niekomu vôbec vysvetľovať
Určite nie z toho dôvodu, že som veľmi citlivý človek. Každého, koho si pustím bližšie či už fyzicky alebo psychicky si následne dlho pamätám. Za také chvíľkové potešenie by mi následne výčitky svedomia a spomienky za to nestáli. Taktiež neviem, či by som si to vôbec dokázala užiť, nakoľko mám V tomto morálne zásady. Ešte keď si pomyslím, že ten človek, by bol potom kľudne s inými a my by sme si boli ako cudzí, to by ma bolelo.
Ťažko povedať, akože bol som toho schopný pár krát že som danú osobu ani nepoznal iba sa mi páčila, ale nikdy som z toho nič nemal. Je to také zvláštne, fyzicky príjemné ale po psychickej stránke tomu niečo chýba...
@staphylococcus neviem lebo si jedna z tých dievčin čo si myslia že zvyšok sveta to nechápe? O.o inak kde tvrdím že nie? ja tvrdím že krása je subjektívna a nemusí byť len telesná. A to v tejto otázke nie je položené. Niekto to nazýva charakter niekto duša. Ale je to úplne jedno, A preto áno vyspal by som sa s človekom pre krásu.. a je mi úplne hovno po tom čo si zvyšok populácie myslí. Pretože ako vidím všetkých ostatných napadlo len to jedno. Vrátane teba jednoduchosť tiež nie je len čierno biela
Vyspať sa s niekým pre krásu ktorú vo vás vyvolá? Prečo nie. Fyzicka, duševná.. aký je v tom rozdiel? materiálne a duchovné? Aj tak všetci chcú oboje. Človek sa nevyspí z druhým len preto lebo dobre vyzerá. (Ak nie je opitý alevo retardovaný). Predpokladám že na tejto sieti retardácia moc nehrozí. Takže áno, byť s niekým v intímnom vzťahu pre krásu chce každý. Možno pre moje názory som divný a pre niektorých "nerozumiem internetu" ale seriem na to. Konvencie si strčte do análu
@espero fajn, s touto definíciou krásy to zmysel dáva ale myslím si, že autor tohto fóra mal na myslí krásu fyzickú, aj keď nechcem hovoriť zaňho.
Čiže si si len prispôsobil definíciu sebe, keď si videl, že nemáš pravdu.
A prosím, nevzťahuj svoje pocity a názory na celú spoločnosť. Nie, nie každý sa cíti tak ako ty. Nie, nie každý sa dokáže vyspať s človekom len pre krásu - akúkoľvek. Niektorí z nás potrebujú veľké množstvo dôvery a duševných príprav. Nie každý je ovládaný svojimi pudmi, aj keď niekto ako ty to nemusí chápať.
Rovnako ja nemusím chápať, prečo niekomu nechutia rajčiny.
Alebo by som mohla povedať že nechápem, ako môže niekoho myšlienka sexu ako takého neodpudzovať a nedesiť. Ale to je len môj názor a môj pocit spôsobený mojimi skúsenosťami. Ako inteligentný človek ho, na rozdiel od teba, nebudem vzťahovať na všetkých ostatných, pretože viem, že každý sa, hlavne čo sa týka sexu, cíti úplne inak.
Dúfam, že už som ti to vysvetlila dostatočne.
@staphylococcus dobre si ,lietadlo gratulujem. Nepotrebujem sa k tomu ďalej vyjadrovať. Nerozumieš čítanému textu a opakovať ti to nejdem . Príjemný deň
@espero ja textu rozumiem, a som človek, nie lietadlo. Lietadlá nevedia písať a úprimne si myslím, že by to pre neho bolo dosť ťažko zrealizovatelné. Ty nerozumieš tomu, že nie každý človek má rovnaké názory ako ty. Každý je iný. Toto čo tu tvrdíš je rovnaká pičovina ako keby si teraz začal tvrdiť, že všetci ľudia musia močiť výhradne postojačky a kto to nevie je úplný kokot.
nope strasne rada sa pozream na krasnych ludi hocjakeho pohlavia ale vo všeobecnosti ked príde k rúbaniu dreva, ma vôbec nevzrušujú bud musí mať daný človek nejaký vnútorný drb alebo byť pre mna natoko zaujímavý že sa mi príťažlivým stane (zalúbenost incl)
@staphylococcus ty asi nechápeš, že ja svoj názor nikomu nevnucujem prečítaj si láskavo to čo si napísala sama ,prosím ťa. Nemám chuť už na teba reagovať.
@espero nie, nevnucuješ. To nikto netvrdí. Ty svoje názory vzťahuješ na všetkých a ignoruješ fakt, že nie každý má rovnaký názor ako ty. (To sú 2 rozdielne veci, srdiečko.) Viď @30 : "Takže áno, byť s niekým v intímnom vzťahu pre krásu chce každý."
Nie, nechce. Fakt nie.
A reagovať ťa nikto nenúti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
navyše stačí mi dívať sa na tú krásnu ženu, nemusím s ňou hneď spať
Veď ak nie som ochotný, nehlasujem.
bolo par, pre mna velmi atraktivnych zien, ktore same iniciovali coitus ale nedokazal som sa s nimi vyspat len preto, ze ma pritahuju/vice versa.
moje terajsie ja by vsak reagovalo uz asi opacne. potrebujem zazitky a nove druhy emocii, aby som mohol pisat
O tom sa vie už desaťročia nerozumiem prečo ľudia majú taký problém si to priznať.
Googli: feromóny
Neviem, na čo to hovorím tebe, keď si budeš aj tak ďalej mlieť svoje sračky, ale aspoň som sa snažila...
Ty si napísal: krása je subjektívna
Čiže, áno, parafrázoval si ma.
...pričom teraz zas prakticky tvrdíš, že nie je.
A áno, niečo iné je príťažlivosť, niečo iné fyzická krása. Stretla som enormné množstvo podľa dnešných štandardov veľmi pekných ľudí, ktorí mi prišli odpudiví. Príťažlivosť je totižto aj o tom, ako sa človek prezentuje, vonia, oblieka, vyjadruje, etc, milión rôznych faktorov.
Bože, prečo toto musím niekomu vôbec vysvetľovať
Ak som prave single a vztah z toho urcite nebude, tak mi nemusi vadit, ze dotycna si mysli, ze na mesiaci ma USA vybudovane mesta a dedinky
Čiže si si len prispôsobil definíciu sebe, keď si videl, že nemáš pravdu.
A prosím, nevzťahuj svoje pocity a názory na celú spoločnosť. Nie, nie každý sa cíti tak ako ty. Nie, nie každý sa dokáže vyspať s človekom len pre krásu - akúkoľvek. Niektorí z nás potrebujú veľké množstvo dôvery a duševných príprav. Nie každý je ovládaný svojimi pudmi, aj keď niekto ako ty to nemusí chápať.
Rovnako ja nemusím chápať, prečo niekomu nechutia rajčiny.
Alebo by som mohla povedať že nechápem, ako môže niekoho myšlienka sexu ako takého neodpudzovať a nedesiť. Ale to je len môj názor a môj pocit spôsobený mojimi skúsenosťami. Ako inteligentný človek ho, na rozdiel od teba, nebudem vzťahovať na všetkých ostatných, pretože viem, že každý sa, hlavne čo sa týka sexu, cíti úplne inak.
Dúfam, že už som ti to vysvetlila dostatočne.
Skôr nie, by som nejakú dobu musel poznať tú osobu.
Nie, nechce. Fakt nie.
A reagovať ťa nikto nenúti.