ahojte, chcem sa spytat vas baby, paci sa mi jedna babena, je odo mna vyssia, zalezi Vam az tak velmi na vyske, teda neprekazala by Vam vyska vo vztahu? alebo v ziadnom pripade, ale uprimne..
ja mam 169
fiha ty mas 183 a ona kolko? asi je vyssia s opatkami hmm?
ja by som chalana pod 185 nechcela, lebo sa mi paci, ked je chalan vyssi, ten moj ma 187 a je to akurat ani zas vyssieho ako by som nechcela, ako je 190 aj to uz by bolo asi vela...
osobne sa mi pacia vyssie zeny ale nie viac ako 180 idealne 175
verdikt:
teda, pokial sa tebe paci ona, a jej nevadi tvoja vyssia no problem
ja mam priatela asi o nejaky ten centimetrik nizsieho, ale vobec mi to nevadi...ja to nevnimam ani u inych paroch a nejako som sa pri tom este nepristihla, ze sledujem kto je od koho vyssi...je to normalne...co tam po vyske
mne by to vobec nevadilo..moj partner je od mna sice vyšší ale len op pár centimetrov takých necelých 10...ale ak by bol nižší nevadilo by to pretože ho mám rada..takže ak ta má naozaj rada nebude jej to vadiť...
No ja nie som veľmi vysoká takže menšieho by som veľmi asi nechcela..ale zas by mi to tak nevadilo keby sa mi páčil na výške nezáleží...vlastne tiež si na iných nevšímam výšku a kto je vyšší....
hm ona má viac ako 183cm? riadna obryňa...
pre mňa je veľa aj keď má dievča 175cm, lebo keby si dá opätky bola by vyššia keďže ja mám iba 178cm...ideál je 170cm a 50kg čo tak pozerám po tých mladých pod 170cm, sa už ťažko nejaká nájde...proste rokmi sa výška stále zvyšuje u ľudí...
inak je veľa báb čo nechce nižších chalanov pretože vraj nemajú pocit, že ich nižší chalan ochráni, vraj potrebujú ochrancu...
uff ...je pravda ze laska hory prenasa ..ono je to individualne....... ale neviem si vobec predstavit, ze sa na potencionalneho divam zhora ...pre mna by to bol velky problem
mne na výške záleží...keď si obujem topánky na opatku,mám okolo 178 cm takže tých 178-180cm to je minimum ktoré by mal spĺňať...cítila by som sa zle pri nižšom odomňa
ja mam 176..a to mam aj fobiu z podpatkov a necitim sa dobre ked su odomna vsetci nizsi...radsej tych vyssich...a hovori sa ze ti nizsi su nervoznejsi a vraj ziarlivejsi ale ty nepatris k tym nizkym tak smelo do toho,aj ked je vyssia..podla mna jej to az tak nebude vadit ak medzi vami nie je velky rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale napr. kamoška má nižšieho priateľa o pol hlavy.
a zase ja som priateľovi po plecia a to mám 165cm ale on zas dva metre a nevadí mi to
fiha ty mas 183 a ona kolko? asi je vyssia s opatkami hmm?
ja by som chalana pod 185 nechcela, lebo sa mi paci, ked je chalan vyssi, ten moj ma 187 a je to akurat ani zas vyssieho ako by som nechcela, ako je 190 aj to uz by bolo asi vela...
osobne sa mi pacia vyssie zeny ale nie viac ako 180 idealne 175
verdikt:
teda, pokial sa tebe paci ona, a jej nevadi tvoja vyssia no problem
pre mňa je veľa aj keď má dievča 175cm, lebo keby si dá opätky bola by vyššia keďže ja mám iba 178cm...ideál je 170cm a 50kg čo tak pozerám po tých mladých pod 170cm, sa už ťažko nejaká nájde...proste rokmi sa výška stále zvyšuje u ľudí...
inak je veľa báb čo nechce nižších chalanov pretože vraj nemajú pocit, že ich nižší chalan ochráni, vraj potrebujú ochrancu...