Zelený rámček-Ako môže opadnúť prvotná zamilovanosť,nedokážem to pochopiť,to ste s niekym koho milujete,a potom jedného dňa si poviete,že ja sa nudím,je to stereotypné,dám mu košom ale"môžme zostať kamaráti"?
Zelený rámček je predmetom diskusie.
Červeným podčiarknuté je len omáčka okolo neho.
A Čierny rámček je konkrétny prípad že aj po 4 rokoch dokáže niekto povedať, "opadlo zamilované poblúznenie"... po 4 rokoch! ...
ja tomu uplne rozumiem napr
ona, presne tak ako pise, donho naozaj zalubena nikdy nebola; 4 roky su sice az nezvycajne dlha doba, ale stava sa, u niekoho ta prvotna zalubenost vydrzi aj par rokov
realna laska tam ale z jej strany nikdy nebola z toho dovodu, ze ak niekto niekoho ineho naozaj lubi, podla mna by nikdy nevyslovil nic taketo - "lubil ma prehnane moc" "nenechaval mi cas na nic ine".. to su proste detinske hluposti, u dvoch dospelych ludi ktory maju medzi sebou naozajstnu LASKU proste k takemu stavu emocii nepride, ten druhy clovek ti NIKDY neni prekazkou, naozaj nikdy
to ze sa v tom vztahu prestala citit dobre a zacala hovorit o nejakom "stereotype" co je uplne typicky bullshit iba svedci o tom co pisem vyssie - clovek citiaci k tomu druhemu lasku nerobi konstatovania ale bojuje, to je ten rozdiel medzi clovekom ktory je nejaku dobu v stave prvotnej zamilovanosti a ten z neho opadne, a clovekom u ktoreho stav prvotnej zamilovanosti prerastie v ozajstnu lasku na ktorej dalej pracuju a buduju ju
kazdopadne toto o com ona hovori neni nic nezvycajne, dost bezny scenar no
minule som presne o tomto citala studiu a tam to bolo vysvetlene na zaklade hormonov.... pocas prvych rokov vztahu je clovek dopovany hormonom fenylethylamin teda nieco ako hormon lasky, ktory sposobuje vsetky tie super veci, ktore nam laska prinasa, no po par rokoch ho uz telo nevie vytvarat a preto sa bud laska skonci alebo nastupuju endorfiny, ktore ju udrzia.. tolko k teorii ... v skutocnosti su vsak tieto veci asi omnoho zlozitejsie...tazko povedat ci to z jej strany bola skutocna laska, ked jaj prekazali veci ako ,,lubi ma prilis,, a podobne...
Presne tak , preto je nepochopiteľné ako to mohla hrať a pretvarovať sa celý čas, zatiaľ čo ten druhý mnohokrát skutočne ľúbil??? Nepochopím to nikdy, fakt nikdy, je to hnusné,je to bezohľadné, je to zlé, je to neuveriteľné!
Ako to môže niekto tomu svojmu"milovanému" urobiť? napr. Som rok s frajerom, ale už to neni take ako na začiatku, už sme skôr len takí kamaráti, kamarátske rozprávanie, vlastne v tom nič iné nieje, zdelím mu to a navrhnem "ale chcem aby sme zostali kamarátmi" ... No tak fakt ... nemam slov k tejto teme fakt. Podte vysvetlite mi to, nech vas zbytočne neočierňujem baby.
Ehm v prvom rade nebolo to o pretvarovani sa, ja som si vtedy naozaj myslela, ze ho lubim.. dalsia vec je, ze sme sa dali dokopy, ked som mala 14 a obidvaja sme sa odvtedy fest zmenili.. nehodili sme sa k sebe a sama sa cudujem ako som to nemohla vidiet uz skor a myslim, ze ani jeden z nas nebol v tom vztahu stastny
Ehm, je to uplne normalne?
Neexistuje nic, ako "prava laska". Len vztahy ktore funguju a o ktore sa partneri staraju a potom tie, ktore nefunguju, prestanu fungovat atd. Ludia sa menia, okolnosti sa menia, vztahy sa menia a treba sa o ne starat a investovat do nich cas a energiu.
A tiez som to milionkrat spravil, ze ma baba, z ktorej som bol na zaciatku uplne wau, zacala nudit a dostala kopacky. (Samozrejme, ze som bol aj na druhej strane Haha xD)
Normalka.
Keď som jej blog čítal, nemal som slov, a nadávať sa mi nechce. Len toľko. Niekto proste potrebuje byť vo vzťahu silou mocou a snaží sa vytvoriť v sebe ilúziu, že ten niekto mu nahradí všetko, čo si sám nevie vziať. Krásne je, že človek sa snaží byť zamilovaný. Ale zrazu po 4. rokoch si zmyslí, že ho nemá rada? Nenapísala, že čo sa udialo, nechápem to. Možno bol nudný. Ale nenapísala, neviem, nechcem sa tým zapodievať.
Proste v nejakom bode vztahu sa moze stat, ze jeden (alebo obaja) prestane lubit. S tym nic proste nespravis. A to co pise dievcina, nikto nema rad ked nemoze dychat, kontrolovanie a obmedzovanie vedie skoro vzdy ku koncu.
A ak sa s nim rozisla ferovo, tak urobila to najlepsie co mohla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Červeným podčiarknuté je len omáčka okolo neho.
A Čierny rámček je konkrétny prípad že aj po 4 rokoch dokáže niekto povedať, "opadlo zamilované poblúznenie"... po 4 rokoch! ...
a niektorí sú jednoducho nestáli fluktuanti
ona, presne tak ako pise, donho naozaj zalubena nikdy nebola; 4 roky su sice az nezvycajne dlha doba, ale stava sa, u niekoho ta prvotna zalubenost vydrzi aj par rokov
realna laska tam ale z jej strany nikdy nebola z toho dovodu, ze ak niekto niekoho ineho naozaj lubi, podla mna by nikdy nevyslovil nic taketo - "lubil ma prehnane moc" "nenechaval mi cas na nic ine".. to su proste detinske hluposti, u dvoch dospelych ludi ktory maju medzi sebou naozajstnu LASKU proste k takemu stavu emocii nepride, ten druhy clovek ti NIKDY neni prekazkou, naozaj nikdy
to ze sa v tom vztahu prestala citit dobre a zacala hovorit o nejakom "stereotype" co je uplne typicky bullshit iba svedci o tom co pisem vyssie - clovek citiaci k tomu druhemu lasku nerobi konstatovania ale bojuje, to je ten rozdiel medzi clovekom ktory je nejaku dobu v stave prvotnej zamilovanosti a ten z neho opadne, a clovekom u ktoreho stav prvotnej zamilovanosti prerastie v ozajstnu lasku na ktorej dalej pracuju a buduju ju
kazdopadne toto o com ona hovori neni nic nezvycajne, dost bezny scenar no
Ako to môže niekto tomu svojmu"milovanému" urobiť? napr. Som rok s frajerom, ale už to neni take ako na začiatku, už sme skôr len takí kamaráti, kamarátske rozprávanie, vlastne v tom nič iné nieje, zdelím mu to a navrhnem "ale chcem aby sme zostali kamarátmi" ... No tak fakt ... nemam slov k tejto teme fakt. Podte vysvetlite mi to, nech vas zbytočne neočierňujem baby.
Neexistuje nic, ako "prava laska". Len vztahy ktore funguju a o ktore sa partneri staraju a potom tie, ktore nefunguju, prestanu fungovat atd. Ludia sa menia, okolnosti sa menia, vztahy sa menia a treba sa o ne starat a investovat do nich cas a energiu.
A tiez som to milionkrat spravil, ze ma baba, z ktorej som bol na zaciatku uplne wau, zacala nudit a dostala kopacky. (Samozrejme, ze som bol aj na druhej strane Haha xD)
Normalka.
Ja neviem, co sa naparujete
Proste v nejakom bode vztahu sa moze stat, ze jeden (alebo obaja) prestane lubit. S tym nic proste nespravis. A to co pise dievcina, nikto nema rad ked nemoze dychat, kontrolovanie a obmedzovanie vedie skoro vzdy ku koncu.
A ak sa s nim rozisla ferovo, tak urobila to najlepsie co mohla...