Chcem si vyvolať čiernobiely negatív. Všetko mám už prichystané jediné čo neviem kedy treba vždy vypláchnuť tank...
vývojka-prerušovač-ustaľovač-voda
vývojka-prerušovač-voda-ustaľovač-voda
vývojka-voda-prerušovač-voda-ustaľovač-voda
ja robim zeeee kokos ani neviem dam ustalovac vylejem ... potom vodu vylejem a vodu zase nalejem a vylejem ked ako neratam s tym filmom do buducna tak to odflaknem no pravda .... a potom len ustalovac a vylejem a vodu a vylejem a potom operem asi pisem jak hotentot
@giovo možnosťou poslednou rozhodne nič nepokazíš a som si takmer istý že je to tá správna už len z logiky veci že miešať rôzne chemikálie v akomkoľvek množstve pokiaľ ich miešanie nie je zámerné nejni dobrý nápad.
@midnight@breakdown
urobil som tak, celkom fajn len je troška kontrastnejší :/...
zistil som že veľa fotiek nevyšlo , máme však tvrdú vodu, čo mi nejak nedošlo....zostali šmuhy
idem skúsiť jar
@breakdown hm tak zas na litre a litre dest. vody nemám
vpohode jar zabrala, len niektoré fotky sú aj tak v riti, získal som veľa skúseností nabudúce budem vedieť
zmacadlo? O.o
pri prani mas pouzit zmacadlo a nie jar alebo mydlo likviduje bakterie v emulzii a zabranuje tvoreniu skvrn pri schnuti filmu ! no tak ale potom sa necuduj ked sa ti ten film znici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
urobil som tak, celkom fajn len je troška kontrastnejší :/...
zistil som že veľa fotiek nevyšlo , máme však tvrdú vodu, čo mi nejak nedošlo....zostali šmuhy
idem skúsiť jar
vpohode jar zabrala, len niektoré fotky sú aj tak v riti, získal som veľa skúseností nabudúce budem vedieť
zmacadlo? O.o