a nemas to jedno? co ti to da, ak ti niekto povie, ze nevyzeras? a naco byt zbytocne dospelou? ja som rada, ze som rada...a ked ti to spravi radost, nie nevyzeras na 13, mozno 15...pekny den
Z fotiek by som ti tipoval viac, ale to je u dnešnej generácie už celkom normálne. Začal som používať konštantu, že od svojho prvotného odhadu odčítam 3 roky - a zatiaľ to celkom vychádza.
Neviem, čo ostatným tak strašne vadí na tejto ankete. Videl som tu tony oveľa horších ankiet, kde sa ľudia nepohoršovali.
@ Smolinkaaa Neviem, prečo ťa zaujíma odpoveď na túto otázku, ale určite sa nehraj na niečo, čo nie si. Detské časy patria k životu
dospelou sa nestanes vyzorom moja... niekto moze mat aj 30 a spravat sa horsie ako 13 rocny pubertiak/cka.... takze byt tebou sa najprv zamyslim nad spravanim a POTOM riesim vyzor...
ja by som z fotiek povedala tych 13..viac nie..lebo mas tak ci tak detske crty a s tym nic nespravis.. tym ze si das make-up sa nespravis starsou..to na kazdom vidno,ze na kolko ma clovek sa vyvija postupne a nie vrstvou make-upu ..hodnotim len vyzorovo
Zdá sa mi maximálne trápne to, čo robíš. Fotky s vycpatými prsiami, a velice ostré pózy. Na to nalákaš len nejakých perverzákov. Načo si chceš silou-mocou dokazovať že vyzeráš nastaršie? Tvoj rozumček veľmi nestíha za tvojím výzorom. Niekto sa namaľuje a vyzerá na staršie, niekomu ani to nestačí, no ty si ten prvý prípad. Skús sa nenamaľovať, nemať vycpané prsia a nevycapiť cez fotky len tvoju tvár, ale aj celkovo bez póz, a poviem, že máš 13.
Len si nemysli, že výzor je všetko - a podľa mňa aj tak vyzeráš ako 13ročná...toť môj názor.
No tak chcela vedieť od širšej nezávislej masy či vyzerá staršie. (známy nemaj takú objektivitu) A vy ju preto zdžubete jak sirotu.
Keď si tu 17 -ročná hodí anketu či by mala zmeniť účes človek tam nevidí krivé slovo na nu. Ale ha! Tá má 13, nebude sa vedieť dobre brániť, som starší, rypnem si! Jak druci omg.
A k téme, na fotkách vyzeráš staršia ale v skutočnosti to tak vôbec nemusí byť Fotky často zveličujú
pri dnesnych deckach ma nic neprekvapi a ked uz 10 rocne pletu s dvadsatrocnymi ... do tvare mozno vyzeras aj na viac, ale ani 13 rokov neprekavpi, ale ako som ta videla celu tak podla celkoveho vzhladu aj s telom je to na 13 si myslim.. si taka..drobna este..
ty decko počmárané ja v trinástich som ešte na ulici vybišku hrávala a nie robila erotišn fotečky a pýtala sa priblblé otázky na nete (v tedy som net ešte nemala, tak možno aj preto ) a mojka odmaluj sa, pretože v 30-tich budeš vyzerať ako stará korčula....
Teta v banke sa ma vždy spýta či mám aspoň 18 (mysliac si asi, že mám 16). Dedko vo vlaku si ku mne sadne so slovami, že na mňa.. takú mladučkú dá pozor a tiež či mám aspoň 18. Spolubývajúca na intrernáte keď ma prvý krát videla si myslela že mám 14. V skutočnosti mám čo chvíľa 21, čo sa mám poskladať a zakladať zakaždým takéto témy??
@plarika aj tak je vždy lepšie vyzerať mladšie... lebo síce v tomto veku to síce mnoho ľudí nevie oceniť, ale v takej 40tke či 50tke vyzerať o čosi mladšie asi nikomu vadiť nebude...
vyzeráš staršie ale správaš sa jak malá...ale aspoň vieme, čo z teba vyrastie....páčila sa mi pripomienka, že ukáž tatinovi tieto fotky...som zvedavá koľko by si vydržala bez facky...ja v 13 som sa ešte hrávala vonka s loptou a nemala net...a takéto veci ma ani nenapadli...tobôž nie robiť také fotky...ak sme o pol roka hodíš diskusiu, či možes byť tehotná, kedže si onéé toto s tým oným toto o 10 ročným chalanom, ktorý využívall tvoju detskú sprostosť tak ti asi pekne vynadám..
@33@sandy114 no neviem či zrovna ponožky...ale nejaké vypchávky čo mala mamina v blúzke v 90tych rokoch.... proste takzvane kozy maju často krat pod krkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Neviem, čo ostatným tak strašne vadí na tejto ankete. Videl som tu tony oveľa horších ankiet, kde sa ľudia nepohoršovali.
@ Smolinkaaa Neviem, prečo ťa zaujíma odpoveď na túto otázku, ale určite sa nehraj na niečo, čo nie si. Detské časy patria k životu
ty tak naaa... maltou natretu 11-ku
mne je jedno..nehodnotim to..ale aj keby si vyzerala na viac.. musis sa tak aj spravat..
Ja vraj vyzeram na 17 a co? Na moje ciciny aj tak 13 nemaju!
tiez mam podobny problem XD
Len si nemysli, že výzor je všetko - a podľa mňa aj tak vyzeráš ako 13ročná...toť môj názor.
Keď si tu 17 -ročná hodí anketu či by mala zmeniť účes človek tam nevidí krivé slovo na nu. Ale ha! Tá má 13, nebude sa vedieť dobre brániť, som starší, rypnem si! Jak druci omg.
A k téme, na fotkách vyzeráš staršia ale v skutočnosti to tak vôbec nemusí byť Fotky často zveličujú
neviem preco ale myslim ze sa to tu tak kusok hodi....
Pretože mienka človeka o ňom samom je to najväčšie klamstvo, z istého pohladu.
ale počkajte...malá bude čoskoro Hviezda BIRZU
vyzorovo - mozno na 14