... otvorím chladničku: a sakra zase na mňa z mojej "police" pozerá len zvyšok masla, prípadne plesnivá paradajka. Ale aha, veď spolubývajúci tu toho má habadej, tak si čosi požičiam ....
tak už vidím, že rodičia mali pravdu budem si musieť každý deň variť a každý deň to aj hneď zjesť, lebo mi to ešte nejaké nevychované nenažrané prasa zje! a urážajte sa koľko chcete, ale mňa by pekne nasralo, keby mi niekto zjedol moje jedlo...neznášam, keď niekto siaha na moje jedlo bez toho, aby som mu to dovolil
spýtam sa, ale vždy dajú, pretože myslia dopredu, vedia, že nabudúce budú hladné ony A keď dôjdu z domu, tak za pár minút už o polovici mamičkiných koláčov ani nechyrujú
@cherrylka08 ale podelil, len sa treba vopred dohodnúť naštvalo by ma iba to, keby mi len tak zmizlo jedlo . Ale keby sme sa dohodli, že vtedy si zoberiem niečo ja, inokedy druhý človek, tak je to ok
@jaro1991 Tak to sme potom dvaja . I ked ja byvam este aj so psom, ale toho vyzieram iba v skutocne kritickych pripadoch (no dobre, raz sa mi to stalo, ale to som naozaj netusila, ze to jedlo bolo pre psa !)
Raz sa mi stalo že som z jednej izbovici došiel opitý ako kokot že som si ani nepamätal. Pozval som 4 kamošov na večeru, ale to skôr oni mňa priviedli na izbu aby som sa niekde nerozbil. Ja som im povedal že ich nenechám odísť hladných(ako správny východniar) tak som im dal celý môj chlieb nech ho roztrhajú(lebo samozrejme opitý nôž nepotrebujú ešte by si ublížili). Ďalej som im dal maslo, šunku, horčicu,(proste všetko čo som mal v chladničke) a k tomu spolubývajúceho domácu klobásu a aj praženú kapustu a tú som delil vlastnoručne, že som nabral do ruky zo 7dl fľašky všetky podelil do ich rúk. No žrali sme jak Indiáni v 15 stor. ba ešte možno horšie, lebo si nepamätám ani prd. No samozrejme druhý deň som všetko spolubývajúcemu vrátil. Všetko som mu nakúpil čo som (mu nie len sám) požral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak mame taky postkomunisticky system.. ze ked treba je vsetkych vsetko a ked tak tak tak..
reálny príklad: ja si občas vezmem trochu medu, potom obetujem nejaký lekvár(ale marhuľový si schovávam, ten je len môj!)
ale myslim ze ked sa spolubyvajuci poznaju a rozumeju si, tak nieco take ako vzajomne "kradnutie" si jedla i bez vedomia druheho nevadi..
ide o to aby sa vcas nahradilo /povedzme siel na vikend domov/ alebo vedel ze to uz nie je. a ono sa to potom i vracia opacnym smerom..
ale ak kazdy za seba a potom sa vyzieraju navzajom asi by som ho prizabil
a odvtedy co uz nebyva brat somnou je to pohoda uz je co jest vzdy on vyzieral celu domacnost
ak sa teda za spolubývajúcich rátajú rodičia s bratom
@bluepanter ty by si sa nepodelil?