Aj vas nastve, ak niekomu vyznate lasku, a dotycna/y vam na to nic nepovie?? .. uz ste boli aj v pozicii, ze ste to boli vy, kto nic nepovedal na vyznanie lasky?
nie netsalo, ale bola som v takej pozici kedy mi bola láska vyznaná, a ja som nereagovala, lebo to bol prvotný šok. a potrebovala som to "stráviť". ale potom som sa vyjadrila.
a jeden chalan ktorý sa mi páčil 9 rokov tak som mu povedala že sa mi páči a on len povedal že je rád keď mu toto niekto povie,teraz jedna baba sa ho pýtala že prečo ma nechce a on že nieje teplý,takže myslím že to je ešte horšie ako žiadna odpoveď
ja málokedy vyznávam lásku... :/ .....teda..ani nie že málokedy, no..väčšinou menej často ako partner....nvm prečo...asi nemám potrebu to stále hovoriť
@leaav myslim, ze narazal na zostrih tvojich vlasov?
to mas tak, ked mas zaujem o deviataka. kludne sa moze stat, ze dalsich 10 rokov nikto o neho nezakopne a potom pochopi, ze na takej veci vobec nezalezi
a ku foru: znie to, akoby som vyznavala lasku bezne. za cely zivot som (seriozne) povedala slova "lubim ta"/"milujem ta" jednej osobe a to uz som vedela, ze nejaky feedback mat budem.
pokial ide o osobu, s ktorou sa tak dobre nepoznam, vobec by som to nenazyvala laskou, ale skor sympatiami. ved laska predsa rastie az po nejakom case a ta prvotna zamilovanost by nemala byt vyznavana slovami "lubim ta". myslim.
a nie, nestalo sa mi, ze by sa mi niekto vyznal a ja by som nic neodpovedala.
baba to strávila tak za týždeň a pol a potom ma poslala do prdele , takže sa priprav, jediné pravidlo, nikdy nevyznávaj lásku, nikdy, pokiaľ si nie si istý, že to je obojstranné!!!
hej uz sa mi to stalo,ze mi holka povedala aj pytagorovu vetu a ja som jej povedal aha..alebo som pokracoval dalej v nacatom rozhovore co sme mali..a tamto som neriesil..a robim to casto ak necitim to iste.
@16 A kto teda bude prvý, ak každý bude taký chytrý, že nebude chcieť byť prvý? Ale nie, ja to chápem. Ja by som prvá nedokázala byť, ani keby ma mučili.
nebola som ešte v takej situácii aby som to niekomu povedala a odignoroval ma, prvý krát to bolo také zvláštne, lebo som bola prvá a v podstate aj nebola lebo on mi to povedal prvý, len inými slovami, nie tak priamo, mali sme na to také iné pomenovanie, čiže ja som bola len prvá, ktorá to povedala priamo
a v opačnej situácii som to nikdy nespravila tak, že som nepovedala nič, už len zo slušnosti, vždy až na posledný krát som to tomu človeku vysvetlila, že prečo by to nefungovalo a ten posledný krát to bolo obojstranné
a dôvod ... Mal som to proste na háku alebo som si v hlave povedal "čo ti jebe " alebo som sa usmial a už ma to dievča nevidelo ...Ja som už 3. rok nezadaný a neviem prečo by som to mal meniť keď mi to tak vyhovuje ...
mna na tom stve, ze nedala mi ziadnu odpoved...i ked mozno to mlcanie je odpovedou...ale myslim si, ze razne, ale citlive odmietnutie je vzdy lepsie ako toto
@colt1911 ja som bol len raz v zivote ticho, ked mi dievca vyznalo lasku, ale to bolo, ked som mal 15 rokov, a to dievca som poriadne ani nepoznal ...ale inak ja osobne mam zasadu, ze ak ide o city, tak sa snazim dost diskutovat, takze ticho by som urcite nebol.
@kail91 heh, ved ked je to obojstranne a su si obaja tym isti, tak tam ani velmi netreba toho vyznavat...ja len vzdy premyslam stylom, ze ona sa mi paci, poznam ju a pacia sa mi aj jej charakterove vlastnosti, ona sa pri mne smeje na mojich vtipoch, obimame sa a pod., takze mozno len je hanbliva, a pritom by sme mohli byt vo vztahu, ak by jeden z nas mal odvahu
@aventine a keby ti chlap vyznal lasku, a ty mas o neho zaujem, ako mu to das najavo potom?
@zusss tak ja som jej to povedal len 1-krat, ona nerozhodne splietala veci, od toho, ze niekoho ma (nikoho nema) az zmenila verziu, ze nema, ale ma berie ako kamarata....a o 3 dni sama za mnou prisla "vyfintena", a opat sme kecali ako predtym, ale ja som bol opatrny, ze ci to nemysli ako kamaratstvo zo slusnosti, aby ma uplne neurazila...a normalne sa rozpravame, az som jej povedal to 2-krat, a od vtedy nic :/
@maximax tak ťa buď len zbytočne zmotava alebo sa jej pači a usiluje sa o to, aby si ju mal najradšej zo všetkych bab ktore poznaš, ale zaroveň si s tebou nevie predstaviť vzťah nwm, ženy su fakt rebus ktory neviem luštiť ani ja občas
@zusss no neviem..minule napr., ked sme sa lucili, tak ked som sa ponahlal na bus, tak ma zacala zakecavat, aby ma trocha zdrzala...no ja fakt neviem:/...ale tak povedal som jej, ze tlacit na nu nechcem, takze vyjadrit by sa mala....
už som bola v tej situácii... nič som nedokázala na to vyznanie povedať proste vtedy zaskočilo ma to a namiesto odpovede som radšej začala rozprávať niečo celkom iné, aby som nebola ticho ale ja osobne nevyznávam lásku prvá, lebo by mi bolo veľmi ľúto, ak by na to dotyčný nereagoval podľa mojich predstáv
@wewo@lourinne ...tak odpoved je myslim jasna, a to nie...najhorsie na tom je, ze dotycna sa mi zacala vyhybat, nebrat telefon (iba jeden jedinykrat som jej volal, aby ste si nemysleli nieco) :/ ..nechapem, preco takymto sposobom, radsej sme mohli mat normalny pokec....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a jeden chalan ktorý sa mi páčil 9 rokov tak som mu povedala že sa mi páči a on len povedal že je rád keď mu toto niekto povie,teraz jedna baba sa ho pýtala že prečo ma nechce a on že nieje teplý,takže myslím že to je ešte horšie ako žiadna odpoveď
a ak mi ju niekto vyzná tak sa väčšinou zachovám ako blbec
to mas tak, ked mas zaujem o deviataka. kludne sa moze stat, ze dalsich 10 rokov nikto o neho nezakopne a potom pochopi, ze na takej veci vobec nezalezi
a ku foru: znie to, akoby som vyznavala lasku bezne. za cely zivot som (seriozne) povedala slova "lubim ta"/"milujem ta" jednej osobe a to uz som vedela, ze nejaky feedback mat budem.
pokial ide o osobu, s ktorou sa tak dobre nepoznam, vobec by som to nenazyvala laskou, ale skor sympatiami. ved laska predsa rastie az po nejakom case a ta prvotna zamilovanost by nemala byt vyznavana slovami "lubim ta". myslim.
a nie, nestalo sa mi, ze by sa mi niekto vyznal a ja by som nic neodpovedala.
a k teme..
hej uz sa mi to stalo,ze mi holka povedala aj pytagorovu vetu a ja som jej povedal aha..alebo som pokracoval dalej v nacatom rozhovore co sme mali..a tamto som neriesil..a robim to casto ak necitim to iste.
a aj opacne samozrejme sa mi to stalo..
a v opačnej situácii som to nikdy nespravila tak, že som nepovedala nič, už len zo slušnosti, vždy až na posledný krát som to tomu človeku vysvetlila, že prečo by to nefungovalo a ten posledný krát to bolo obojstranné
a dôvod ... Mal som to proste na háku alebo som si v hlave povedal "čo ti jebe " alebo som sa usmial a už ma to dievča nevidelo ...Ja som už 3. rok nezadaný a neviem prečo by som to mal meniť keď mi to tak vyhovuje ...
@colt1911 ja som bol len raz v zivote ticho, ked mi dievca vyznalo lasku, ale to bolo, ked som mal 15 rokov, a to dievca som poriadne ani nepoznal ...ale inak ja osobne mam zasadu, ze ak ide o city, tak sa snazim dost diskutovat, takze ticho by som urcite nebol.
@kail91 heh, ved ked je to obojstranne a su si obaja tym isti, tak tam ani velmi netreba toho vyznavat...ja len vzdy premyslam stylom, ze ona sa mi paci, poznam ju a pacia sa mi aj jej charakterove vlastnosti, ona sa pri mne smeje na mojich vtipoch, obimame sa a pod., takze mozno len je hanbliva, a pritom by sme mohli byt vo vztahu, ak by jeden z nas mal odvahu
@aventine a keby ti chlap vyznal lasku, a ty mas o neho zaujem, ako mu to das najavo potom?
(reaguj