príde mi to..ja neviem...prehnané?...keď človeka ľúbiš, stačí keď mu to povieš do očí, nemusíš písať milión nechutne sladkých vecí na jeho fb nástenku, ale takisto nemusíš sprejovať steny, zástavky a tak..podstatné je, aby si to povedal tomu danému človeku, nie tým naokolo...
@chevro tiež pravda škoda, že jediné spreje, ktoré mám, sú antiperspiranty... tými asi veľa nenapíšem ale keď tade pôjdeš, tak tam dopíš otázku, ako to dopadlo... mňa to strašne zaujíma, vždy keď tade idem
@luc.ka mám nejaké zbytky modrého spreja na vlasy... môžem tým? och, ešte budem nakoniec prekvapený keď zistím že to tam je 50 rokov a klaudia už to má za sebou..
@chevro tak keď si si prechlastal mozog... čo ti poviem (ale tak ja tým smerom vlastne moc nechodím. asi len odkedy je otvorený avion ale aj to je už asi dosť dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ORIGINÁLNY??
si mimo
každý tretí kokot v každom druhom meste sprejuje podobné pičoviny.
A čo si o tom myslím? Je to to isté ako napísať "lúbim ťa" na facebooku len to tam bude svietiť dlhšie.
možno to je romantické ale je stále je to aj ničenie majetku, je to ákoby som zastrelil človeka a povedal: zabil som ho lebo ťa milujem....