Myslíte si, že je výzor človeka nejako podmienený jeho vlastnostiam/charakteru?
Každý človek sa narodí už s nejakými zdedenými črtami tváre, to je fakt, a to sa asi moc nedá ovplyvniť, ale myslíte, že sa výzor človeka (črty a výraz tváre) v
prsne takáto diskusia tu bola, ale už.... no dosť dávno
určite. teda od skúseností, minimálne do tváre, očí, sa "vpíšu" zážitky aj sa na ne prejaví to v akých podmienkach človek žil. s charakterom to je zložitejšie, ale dá sa povedať, že charakter ovplyvní konanie, čo ovplyvní výzor, inak vyzerá človek čo sa často smeje, než taký, čo sa často mračí
a vlasy by som počítal tiež, minimálne predčasné ošedivenie
@tommy851 niektorí práveže vôbec nevyzerajú nato, že by boli vrahovia
a vlastne ani nechápem, ako toto súvisí s fórom, veď nevieš, aké mal vrah povahové vlastnosti ani nič, len že bol vrah, teda možno trochu mentálne chorý
@zufalaz si sa pitala či vyzor človeka zavysi od jeho povahy a dostala si odpoved. Odpoveď je NIE. Môžeš bit uplna ochechula a môže bit s teba lepši človeka ako modelka.
ja neviem, ale viem, ze kopu ludi vyzerali ako dobraci, sympataci, priatelski, citlivi, dokonca bezbranni ludia a ked otvorili usta, zistil som, ze to bola len iluzia
@tommy851 skôr som sa pýtala nato, či sa výzor v priebehu života MENÍ v závislostí od povahy človeka. natoľko viem, že charakterové kvality človeka nezávisia od toho, či som "modelka alebo ochechula."
myslim si, ze do urcitej miery ano. Vraj aj dlhorocni partneri sa po rokoch zacnu na seba viac podobat. Ale ak by sa nam aj napr. crty tvare nemenili, moze sa zmenit to, ako na ludi posobime. Lebo od ludi s ktorymi zijeme mozeme nevedomky preberat ich mimiku, sposob akym rozpravaju, ako reaguju, ako sa smeju a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mne viacerí povedali,že aj do ksichtu vyzerám milšie po tom čo sa lepšie správam ...
určite. teda od skúseností, minimálne do tváre, očí, sa "vpíšu" zážitky aj sa na ne prejaví to v akých podmienkach človek žil. s charakterom to je zložitejšie, ale dá sa povedať, že charakter ovplyvní konanie, čo ovplyvní výzor, inak vyzerá človek čo sa často smeje, než taký, čo sa často mračí
a vlasy by som počítal tiež, minimálne predčasné ošedivenie
ten vyraz tvare je jasny.. a hlavne oci vela prezradia..
a vlastne ani nechápem, ako toto súvisí s fórom, veď nevieš, aké mal vrah povahové vlastnosti ani nič, len že bol vrah, teda možno trochu mentálne chorý
btw tvoja gramatika mi skoro vypálila sietnicu
*pýtala
*závisí
*byť
*byť
a podla mna trochu ano
a už ho máš plné zuby!