@xhtml i ked podla mna birdz je na taketo veci lepsi, birdzaci aspon chodia von, ludia z kyberie podla mna len kodia a sedia za kompami medzi styrmi stenami
@xhtml ale neodpovedal si mi na otazku preco sem chodis, ked birdz je tak strasny a kyberia taka skvela??? kedze tu ludi zaujima len sex a blbosti, znamena to ze aj teba zaujima len sex a blbosti?
@11 nediskutujem na take temy.. cize ma to nezaujima.
otazka nie je na mieste,
mal by si sa opytat:
preco ma NORMALNA tema, ktora podnecuje v uzivatelovi nejaku aktivnu cinnost 4 normalne reakcie a tema o sexe, vtipoch 150 reakci?? bolo by na case to vymenit.. dovtedy bude birdz ludskym myslenim to iste, co pokec. zial. ospravedlnujem sa autorovi, inac velmi skvelej myslienky, za spam
@xhtml podla mna ty si ten ktory tu stale rozprava o sexe a blbostiach. Tato tema bola uplne normalna, a zrazu zacnes rozpravat o sexe a blbostiach... Inteligentni Birdzaci spominaju sex, ale nie vsade, len tam kde sa hodi. Ty spominas sex vsade aj tu, hoci sem nepatril. Ved ty si horsi, ako ti co ich kritizujes.
@traceurbaggy fuha, tak predsa je to ten parkour, som si pozrela tvoje fotky vo fotoalbume a hned ma to napadlo ako prve, len som si nevedela spomenut na nazov. Kamoska na to chodila. Mne sa to len paci a fascinuje ma ked to niekto robi, musi to byt dost narocne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
otazka nie je na mieste,
mal by si sa opytat:
preco ma NORMALNA tema, ktora podnecuje v uzivatelovi nejaku aktivnu cinnost 4 normalne reakcie a tema o sexe, vtipoch 150 reakci?? bolo by na case to vymenit.. dovtedy bude birdz ludskym myslenim to iste, co pokec. zial. ospravedlnujem sa autorovi, inac velmi skvelej myslienky, za spam
najdi si fora o srande, sexe.. kolko maju prispevkov?
najdi si temy o nejakych aktivitach, netypickych zalubach.. kolko maju prispevkov?