ok, takze urcite ste niektori postrehli videa ktore koluju facebook-vypitie piva za co najkratsi cas. zaujimalo by ma co si o tom myslite? a ci by ste sa natocili alebo nie, alebo ci ste to uz splnili?
Kto chce byt ovca do trápneho stáda to natočí.
Zachviľu sa bude natáčať uz aj kto aké tažke hovno vysral,za aký čas aké je dlhé súťažiť sa bude aj v počte sacharidov a energetickej hodnoty toho hovna. Všetko sa to bude vešať na socialne aj nesocialne siete aj na asocialne siete.
Tý čo nevideli film Návrat z doby ľadovej nech si ho pozrú lebo to čo sa tam stalo sa teraz deje.
nevidel som na FB nic lebo tam moc nechodim ale inak neviem co je na tom akoze zle alebo co to snad kazdy clovek co pije uz skusal dat pivo na ex no ale ja to uz asi robit nebudem alebo teda aj ked niekedy este budem tak to nebudem natacat a davat na net kedze mi to ide dost pomaly
Ja na tom nevidím nič zlé Veď ide predsa len o srandu .. Kamoška ma označila, tak som to natočila tiež A celkom som sa bavila. A pokiaľ ide o to, tak som vôbec nebola opitá, veď pol litra piva s Vami veľa nespraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
stačilo mi vidieť toto jedno video
Zachviľu sa bude natáčať uz aj kto aké tažke hovno vysral,za aký čas aké je dlhé súťažiť sa bude aj v počte sacharidov a energetickej hodnoty toho hovna. Všetko sa to bude vešať na socialne aj nesocialne siete aj na asocialne siete.
Tý čo nevideli film Návrat z doby ľadovej nech si ho pozrú lebo to čo sa tam stalo sa teraz deje.
» www.mojevideo.sk/video/1105c/piv...