ak by to bolo tak ako píše @1 tak pri zakazovani nie ale keby že ide o moje vlastne rozhodnutie kvôli iným veciam .. tak kvôli osobe, ktorú milujem by som sa vzdal čohokoľvek
no keby mu napr. prejebalo a začal by hovoriť také že nebuď s ním a pod. tak kľudne.. inak také trapošiny ako nedostatok času sú úplne na hlavu, proste to je výhovorka 13 ročných ľudí, takže nie
@renca4555 koli zene som cokolvek mozny obetovat no kamratov..akehokolvek nie...si sa nemusela ani pytat..sa opytaj seba...stalo by ti to za to keby sa napriklad po mesiaci rozides s danou osobou??a zrazu sa uz nemas ist komu vyplakat ani s kym ist na pivo alebo von alebo len tak sa niekam prjst,pokecat a zabit cas..kamarata mas stale...laska je len docasna a ked trva dokonca zivota tak to je laska ktora znesie aj to ze mas kamaratov milion a druhy bude respektovat nazor preco sa nevzdas toho kamarata
Vsimam si ze hlavne dievcata by odpovedali "nie alebo nikdy". Co vas k tomu vedie ? To ze povazujete partnera / alebo toho s kym chodite za menej ako kamarata alebo len lepsieho kamarata s vyhodami (sex,bozky etc) ? Ale to nie je laska..ale len dohoda na zaklade urcitych faktorov...a ktokolvek tieto faktory porusi...uz vznika problem...hadka...rozchod.
Vela z vas povazuje za kamaratov ludi s ktorymi ste boli dlho...spoluziaci, ludia s ktorymi ste vyrastali alebo ich jednoducho poznate uz velmi dlho. To vsak este neznamena ze su to ludia na ktorych sa mozete spolahnut a neoseru vas ked budete naozaj od nich potrebovat pomoc. Isteze nehovorim o ludoch co ste s nimi naozaj prezili tazke chvile a pomohli vam...podali vam pomocnu ruku a poradili ked ste to potrebovali. Nehanbia sa za vas, neodsudzuju vas ale chrstnu vam do tvare to co sa im nepaci...A vy ich neodbijete len tak ako ostatnych nech si hladia svojho ale zamyslite sa nad tym co hovoria. Lebo vam zalezi na ich nazore. Nie co si o vas myslia ale co robite vy sami zle.
Zrela laska neobmedzuje, neziarli bez priciny, nezvazuje, nenuti, neprikazuje..Zrela laska vam nepovie aby ste sa vykaslali na svojich priatelov a travili s nou 100% vasho casu...A rovnako ani realny kamarat vas nebude nutit si vybrat medzi vasou laskou a nim..
Neviem co riesite. Ked niekoho naozaj uprimne lubim...Sam tuzim po tom byt s nim zviazany, tuzim po tom aby som pre neho nieco obetoval, aby som mu ukazal ako mi na nom zalezi...ale zaroven mu davam taku volnost aby videl ze ho milujem tak velmi ze ho nechcem drzat priputaneho a v zlatej klietke...ze jeho volnost a to ako sa citi je mi prednejsie ako to, ze ho budem mat stale na ociach a kontrolovat ho..
V skratke...realny a mozno aj dlhorocny kamarat pochopi to ze viac casu teraz chcete travit so svojim partnerom. A realny partner zas pochopi to ze chcete byt obcas so svojim kamaratom / mi..
Jedna z hlavných a pozitívnych podmienok je tá, ak sa najlepší priateľ a frajer ocitnú stelesnení v jednej osobe Ale inak samozrejme vždy chcem mať čas na jedno aj na druhé, ale pokiaľ by to bolo potrebné, viem obmedziť kvôli vzťahu priateľov. Ale iba obmedziť, ja potrebujem mať okolo seba aj iných ľudí, iba a iba na vzťahu by to asi stáť proste nevedelo. Bála by som sa ponorky, aj keď mám toho človeka neskutočne rada, a asi by som sa cítila často sama. Čiže... vlastne neviem odpoveď na otázku Ale rozhodne je pre mňa vzťah na prednejšom mieste ako priateľstvá, pokiaľ funguje a zaslúži si to.
@malcharek ja som sa kvoli priatelovi vzdala kamarata.. bolo to tazké ale ked som sa mala rozhodnut kto mi je prednejsí tak urcite on !! a aj ked mi ten kamarat sposobil urcite problemy kvoli ktorym sa dnes snim ani nemozem kamaratit stale ked ho nikede vidim ako baví s inymi a ja sa snim uz ani nerozpravam tak mi to velmi chyba a vsetka ta zabava.... ale co clov ek neurobbí pre niekoho koho naozaj miluje?? my sme uz spriatelom spolu asi rok a pol a nikdy mi to snikym takto dlho nevydrzalo a a j vsetok ccas co sme spolu aj boli pohadani som nemyslela na nikoho ineho len na neho..a preto som to kvoli nemuj spravilaa... dufam ze spom sa zle nerozhodla....
@renca4555 ...newiem ..ja som mal najdlhsie vztah 2 roky a nikto odo mna nechcel aby som sa vzdyl nejake kamoa..bud on alebo ja take nic nepadlo lebo to by som uz inak vnimal nas vztah keby my niekto prikazuje a dava ultimata to neni laska..ale ci to stalo za to uvidis neskor.. nech ty to vydrzi..
nikdy by som sa nevzdala najlepšieho kamaráta kôli nejakému chalanovi... a hneď by som dotyčnému aj vysvetlila, že ona tu bola skorej ako on a nech sa zmieri s tým, že budem tráviť aj s ňou vela času a ak sa mu niečo nelúbi tal nech ide do čerta
@malcharek mozno ak ta ma naozaj rád a vidí v tom druhom hrozbu... (lebo ten moj kamarat bo,l teda tiez dobre ciíslo ) .....ale vybrala som si dufam ze dobre, zatial nelutujem ..aj ked si niekedy spomeniem,, ale hadam to prejde....
úú akurát čítam, že všetci sú dajako proti... tak ja to teda objasním nemám najlepšiu kamarátku, ale keby si mám vybrať, tak život prežijem radšej s láskou a bez kamarátov, pretože moja láska sa musí rovnať kamarátovi... radšej, ako život bez lásky s kamarátmi
nedokazala by som to, teda myslim ze nie.... proste co sa stane ak sa ten chlap na mna vyserie? Budem sama, vsetky vztahy s kamaratmi si pokazim, lebo jemu sa proste napacilo, ze sa bavim s inymi? Sory, ale toto NIE!!! mam pekne priklady v mojom okoli, ako sa baby vzdali vsetkeho pre chlapa a potom nemali nic, ani zaluby, ani priatelov ....
Tolerujem, ze chlap ma svojich kamaratov a aj kamaratky a ocakavam to iste aj od neho, proste bez priatelov to nejde... nech si hovori kto chce co chce... idealne by bolo, kebyze je partner kamaratom ...
@renca4555 to nie je o tom co mi je prednejsie!! ale skor o tom, ze to nema logiku!! Proste, byt s jednym clovekom stale? s nikym inym sa nevidiet? a co som? boze nenapada ma ziaden priklad :/ nejakeho zvierata alebo coho co zije samo
@alysia nevravím ze som stale iba s nim a nikym inym,....ja mam aj inych kamaratov s ktorymi sa s tretavame..stretavame spolocne aj s priatelom... ja som samusela vzdat iba jedneho konkretneho..
@alysia PRETOZE SOM S TYM KAMARATOM TRAVILA DOST čASU ASI NA NEHO ZIARLIL, A NEPACILO SA MU ANI KED SOM SNIM BEHALA VONKU ...WES SICE KEBY SI TO VEZMEM Z MOJEJ STRRANY TEZ BY SA MI NEPACILO KEBY S DAKOU BABOU BEHAL VONKU... ALE TAK BOL TO LEN KAMARAT DOBRY KAMARAT....
@alysia nemusis zvysovat hlas teda ak si nestlacila ,,caps lock" omylom
No tak ziarlivost je aj prejav toho, ze ten clovek co ziarli ma problem sam so sebou, neveri si a tak ... ked tam nie je dovera, to je smutne :/ ... ze ti neveril, hej hej ja chapem aj druhy pohlad, ze by sa ti to nepacilo, ale proste ja verim, ze dokazu byt ludia kamarati, aj ked sa jedna o chlapa a o zenu ....
,, LEN kamarat dobry kamarat"...nechcela by som na mieste tvojho ,,len,, kamarata pocut taketo slova ... a co sa stane ak sa s tym chalanom rozides? nebude ti ten chalan chybat? ten kamarat?
@renca4555 nemusis zvysovat hlas (smajlík) teda ak si nestlacila ,,caps lock" omylom (smajlík)
No tak ziarlivost je aj prejav toho, ze ten clovek co ziarli ma problem sam so sebou, neveri si a tak ... ked tam nie je dovera, to je smutne (smajlík) ... ze ti neveril, hej hej ja chapem aj druhy pohlad, ze by sa ti to nepacilo, ale proste ja verim, ze dokazu byt ludia kamarati, aj ked sa jedna o chlapa a o zenu ....
,, LEN kamarat dobry kamarat"...nechcela by som na mieste tvojho ,,len,, kamarata pocut taketo slova ... a co sa stane ak sa s tym chalanom rozides? nebude ti ten chalan chybat? ten kamarat?
Zalubeny par, muz a zena sa miluju najviac na svete. Zo dna na den z nicoho nic moze dojst zena za muzom, muz za zenou a povedat "prepac, ale uz ta viac nemilujem/uz to nie je, co to byvalo, uz ma nepritahujes, prepac, mam ineho alebo inu".
Kamarat nikdy za tebou nepride a nepovie "preprac, uz sa mi nepacis, nemilujem ta, vyprchalo to, mam ineho/inu".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
S takým kokotom, ktorý by mi zakazoval babu by som sa nekamošil.
čiže taká volba logicky nemôže vzniknúť
Maximálne by som len odpísal chuja zo života.
Ale keby šlo čisto len o to, že mám málo času, a môžem ho tráviť len s jedným... vyberiem si kamaráta.
zavist je svina vlastnost
dobre kamaratstvo je castokrat viac ako laska.
najlepsie je mat dobreho kamarata a neskor s nim vztah.
Vela z vas povazuje za kamaratov ludi s ktorymi ste boli dlho...spoluziaci, ludia s ktorymi ste vyrastali alebo ich jednoducho poznate uz velmi dlho. To vsak este neznamena ze su to ludia na ktorych sa mozete spolahnut a neoseru vas ked budete naozaj od nich potrebovat pomoc. Isteze nehovorim o ludoch co ste s nimi naozaj prezili tazke chvile a pomohli vam...podali vam pomocnu ruku a poradili ked ste to potrebovali. Nehanbia sa za vas, neodsudzuju vas ale chrstnu vam do tvare to co sa im nepaci...A vy ich neodbijete len tak ako ostatnych nech si hladia svojho ale zamyslite sa nad tym co hovoria. Lebo vam zalezi na ich nazore. Nie co si o vas myslia ale co robite vy sami zle.
Zrela laska neobmedzuje, neziarli bez priciny, nezvazuje, nenuti, neprikazuje..Zrela laska vam nepovie aby ste sa vykaslali na svojich priatelov a travili s nou 100% vasho casu...A rovnako ani realny kamarat vas nebude nutit si vybrat medzi vasou laskou a nim..
Neviem co riesite. Ked niekoho naozaj uprimne lubim...Sam tuzim po tom byt s nim zviazany, tuzim po tom aby som pre neho nieco obetoval, aby som mu ukazal ako mi na nom zalezi...ale zaroven mu davam taku volnost aby videl ze ho milujem tak velmi ze ho nechcem drzat priputaneho a v zlatej klietke...ze jeho volnost a to ako sa citi je mi prednejsie ako to, ze ho budem mat stale na ociach a kontrolovat ho..
V skratke...realny a mozno aj dlhorocny kamarat pochopi to ze viac casu teraz chcete travit so svojim partnerom. A realny partner zas pochopi to ze chcete byt obcas so svojim kamaratom / mi..
Tolerujem, ze chlap ma svojich kamaratov a aj kamaratky a ocakavam to iste aj od neho, proste bez priatelov to nejde... nech si hovori kto chce co chce... idealne by bolo, kebyze je partner kamaratom ...
a preco toho jedneho si sa musela vzdat? co mal tvoj priatel za problem?
No tak ziarlivost je aj prejav toho, ze ten clovek co ziarli ma problem sam so sebou, neveri si a tak ... ked tam nie je dovera, to je smutne :/ ... ze ti neveril, hej hej ja chapem aj druhy pohlad, ze by sa ti to nepacilo, ale proste ja verim, ze dokazu byt ludia kamarati, aj ked sa jedna o chlapa a o zenu ....
No tak ziarlivost je aj prejav toho, ze ten clovek co ziarli ma problem sam so sebou, neveri si a tak ... ked tam nie je dovera, to je smutne (smajlík) ... ze ti neveril, hej hej ja chapem aj druhy pohlad, ze by sa ti to nepacilo, ale proste ja verim, ze dokazu byt ludia kamarati, aj ked sa jedna o chlapa a o zenu ....
Zalubeny par, muz a zena sa miluju najviac na svete. Zo dna na den z nicoho nic moze dojst zena za muzom, muz za zenou a povedat "prepac, ale uz ta viac nemilujem/uz to nie je, co to byvalo, uz ma nepritahujes, prepac, mam ineho alebo inu".
Kamarat nikdy za tebou nepride a nepovie "preprac, uz sa mi nepacis, nemilujem ta, vyprchalo to, mam ineho/inu".
Chapes ten rozdiel?