myslím že v budúcnosti budeme cez net ovládať pomaly aj svoj močový mechúr čiže nie. jedine že by som sa presťahovala na nejaký vlastný ostrovček ale zas na to mi milión dolárov nestačí
áno,kúpila by som si autíčko,a s každým s kým si píšem by som za ním išla a nabila by som si kredit a volala by som,takže internet by som využívať nemusela
ano ano, internet a podobne nastrahy na nas cihaju kazdy bozi den. dnes je tolko pocitacov online, ze na zaciatku internetovej ery sa ludom o tom ani nesnivalo... teda ludom sa nesnivalo, armadu to ani nenapadlo. ked som ja koketoval s elektronickymi systemami pocas studenej vojny, tak to bol pruser na pruser a nejaki zasrani sa budu stazovat, ze im padol raz za sto rokov pc alebo net.. decka jedny rozmaznane.. nam ked padol system, tak to bola vecnost, kym sa to podarilo zdarne nahodit a casto krat to kolabovalo, este sa to ani nerozbehlo... dnesna mladez si nevie nic vazit, vsetko maju ako na podnose, clovek aby im zadok utieral.. aj ti moji vnuci, nic nedokazu sami.. ja som si vedel v ich veku motorku opravit, zosilovac som poskladal a oni ani riad nevedia umyt po sebe, do metlu chytit do ruky, nic ehm... ee.. a aka bola otazka?
neviem sme od internetu závislý, vždy ho na niečo budeme potrebovať, na informácie, na dopisovania a na všetko možné ale kebyže napríklad na rok tak v pohode :p
ťažko povedať, momentálne rozhodne nie, ale možno neskôr by mi to nerobila až taký problém...ale myslím, že je to dosť nepredstaviteľné a hlavne ťažko realizovateľné
Nie, nevzdala by som sa za ani za milion.. lebo potom krásne ľudia ukážu, o čom je ich život, a že za peniaze by spravili čokoľvek. Nie som závislá na internete a ani na počítači, som tu iba keď musím.
Jasné, že by som sa nevzdal. No a teraz som zvedaví, že ako by ste tie peniaze získali keď finančné transakcie sa robia teraz cez internet , internet je všade a žiť bez internetu by znamenalo presťahovanie sa na nieaký bohom opustený kontinent.
Nie,pretože na internete je všetko. A je to prakticky nemožné sa ho vzdať. Ale aj tak ho používam menej,než kedysi.Predtým som na ňom visela každý deň,teraz som tu už len keď si to situácia vyžaduje alebo občas keď mám chuť,tak na neho skočím.A ešte som chcela podotknúť,že doma aj tak internet nemám. Ale nevzdala by som sa ho.
Aj tak som radšej za 3 slová povedané osobne do očí,ako za tisíc slov napísaných v správe na fb.
Je to dosť nanič ... DO školy veci vyhľadávať v knižkách by sa mi nechcelo... Ale ak by tam šlo len o to že nepísať na fb ani nikde takto s kamošmi,tak prečo nie
Za 1mil. dolarov by sa mi podarilo uskutocnit (takmer) vsetky opatrenia, s ktorymi zarucene prezijem stastny zivot aj bez internetu. Urcite by som do toho isiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
inac by som ani nevahala a urcite ano.
úplne vážne
» openiazoch.zoznam.sk/produkty/me/kri...
momentalne je to vraj to iste ale pred cca mesiacom bol americky dolar viac nez euro ... cize si sa niekde pomilil
693 721,82 EUR je snáď viac ako 1 000 000 EUR?
čiže si sa niekde pomýlil, v slovenskej gramatike učite
neviem , ale akosi sa mi nezda ze by bola rec o gramatike prepac ale ak ta ranila ta chyba ...
ovšem ludia ktorý by pre mňa robili by mi mohli zháňať info cez net nie ?
Aj tak som radšej za 3 slová povedané osobne do očí,ako za tisíc slov napísaných v správe na fb.
tyzden max.
na to aby som sa vzdala youtubeu málo