@v3nty ...Sorry som ta nepochopil. Som mysle, ze beres august do uvahy, ja budem september brat, ze je september, ked uvidim septembrovu vyplatnu pasku
@v3nty ...No a ked u pocitame tie hodiny, tak ja teraz tiez slusne taham... Vcera 16 hodin, dnes 6, predvcerom 13, predpredvcerom 11, utorok normalne 8 no v pondeli cez 12...Predtym tyzden bol obdobny a nasledujuci tyzden bude este silnejsi, ocakavam minimalne jednu 36h. nonstop
vzdelanie zakladne (na strednu som sa po case vysral)
praca (nepoviem konkretne ale je to neco co s mojim vzdelanim sa robit normalne neda , lenze to je po znamosti)
financne ohodnotenie ( min. mzda ale nerobim tolko hodin ako by sa malo a ani 5 dni ) no ale od oktobra idem robit uz normalne a na smeny za nejakych 450 €
a nechapem preco vacsina ludi nechce zverejnit kolko zarabaju , to ste taky bohaty ze sa bojite ze ked napisete na birdz svoj plat tak za vami dojdu vypalnici alebo co ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» www.platy.sk/...
Akorát že som málo doma a vela cestujem :/
Mám odrobených za tento mesiac vac jak 140 hodín ...
Ty mas pracovny cas v mesiaci 15 dni ? To kde robis ?
Mam tento mesiac cez 200 hodin odmakanych
Cize od 1.9 do 17.9 mám spravených 140hodín ...
praca (nepoviem konkretne ale je to neco co s mojim vzdelanim sa robit normalne neda , lenze to je po znamosti)
financne ohodnotenie ( min. mzda ale nerobim tolko hodin ako by sa malo a ani 5 dni ) no ale od oktobra idem robit uz normalne a na smeny za nejakych 450 €