Väčšina chalanov sa tu úžasne oblieka. Tak elegantno-ledabolo. A nosia sa tu šály. Aj teraz. Len tak pseudoprehodené. Je to na zjedenie. Každý chalan by tak mal nosiť šál. A sako. A mať taký ten undergroundový výraz na tvári. Ten pochádza asi z ich podstaty, pozrite, koľko štrajkujú. Rebelovanie je v nich akosi zakódované.
S francúzkami mám zatiaľ len dobré skúsenosti... ale žeby ma vzrušovali len preto odkiaľ sú alebo akou rečou hovoria... to asi nie... aj keď... tie čo poznám sú fakt zlaté...
A milujem ich prízvuk keď sa snažia hovoriť cudzou rečou (napr. španielsky alebo anglicky)...
a čo sa týka chlapov...
Mnohí majú podľa mňa dosť ďaleko od tej všeobecnej predstavy
že francúzi sú dokonalí džentlmeni a že vyzerajú ako z módneho magazínu... Práve naopak, mal som pocit, že sú neporiadní, bordelári a tiež dosť hluční... Iste, sú aj takí, aj takí...
A tiež, čím ďalej tým viac je takých čo majú
rodičov prisťahovalcov zo Senegalu, z Guyany, z Mali, z Maroka, Alžírska, Pobrežia Slonoviny, ... a tí majú zase vlastný "štýl"...
@etelnair - pseudoprehodené... prehodené, ale tak veľmi ledabolo, že to v podstate neplní žiadnu funkciu, len to pekne vyzerá. a je to tak veľmi ledabolé, že to nie je ani len prehodené, len to tak "náhodou" pristálo kdesi poblíž krku.
(môžem si používať slová, ktoré chcem, bodka, ak k tomu niekto cíti potrebu niečo nepekné dodať. )
francuzsky vedia byt velmi pekne ked sa snazia. ale prirodzenou krasou nijak extra neoplyvaju. a francuzi su vecsinou dost nechutni. ale tiez si za to mozu sami. vadia mi vo vseobecnosti ich ucesy, styl obliekania
@inkheart ..no presne !!... a ešte tie vlnité vlásky k tomu ...kriste... a ako po anglicky hovoria, s takým prízvukom, že im ani pánbožko nerozumie, a tak človek iba stojí, sliní a čumí im na pery... (btw, ty tam žiješ?? ako??)
Dva body už len za to, že je francúz, nech je akýkoľvek a to bez srandy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A raz som stretla chlapíka, ktorý vyzeral ako Joseph Gordon-Levitt a hovoril po francúzsky, takže... nie o čom
ale francúzštinu nemám veľmi rada
Väčšina chalanov sa tu úžasne oblieka. Tak elegantno-ledabolo. A nosia sa tu šály. Aj teraz. Len tak pseudoprehodené. Je to na zjedenie. Každý chalan by tak mal nosiť šál. A sako. A mať taký ten undergroundový výraz na tvári. Ten pochádza asi z ich podstaty, pozrite, koľko štrajkujú. Rebelovanie je v nich akosi zakódované.
A milujem ich prízvuk keď sa snažia hovoriť cudzou rečou (napr. španielsky alebo anglicky)...
a čo sa týka chlapov...
Mnohí majú podľa mňa dosť ďaleko od tej všeobecnej predstavy
že francúzi sú dokonalí džentlmeni a že vyzerajú ako z módneho magazínu... Práve naopak, mal som pocit, že sú neporiadní, bordelári a tiež dosť hluční... Iste, sú aj takí, aj takí...
A tiež, čím ďalej tým viac je takých čo majú
rodičov prisťahovalcov zo Senegalu, z Guyany, z Mali, z Maroka, Alžírska, Pobrežia Slonoviny, ... a tí majú zase vlastný "štýl"...
Ale horšie je to ak neviem francúzsky nakoľko oni nerozumeju inému jazyku alebo neradi mu rozumeju...
A hudbu majú zaujmavú inakšiu ako na slovensku takže neviem povedať či je až tak pre mňa zaujmavá.
(môžem si používať slová, ktoré chcem, bodka, ak k tomu niekto cíti potrebu niečo nepekné dodať. )
čo sa ti nepáči?
Dva body už len za to, že je francúz, nech je akýkoľvek a to bez srandy..
a ten jazyk...je ..no dokonalý proste