Hádky, prvé obavy a vyčítanie vecí súvisí s tým, že ten ´´ošial´´ lásky opadá...je to také vytriezvenie z toho prvotného pobláznenia ...láska pretrváva....v tomto bode sa musí človek rozhodnúť či ostať vo vzťahu alebo nie....či zvládne milovať človeka aj s jeho chybami....
s týmto má problém veľa ľudí, lebo nemajú jasno v tom, čo chcú už na začiatku vzťahu... veľmi veľa vzťahov na tomto stroskotalo keď mi nevadí, že chodí von s kamarátmi teraz, tak mi to nebude vadiť ani o tri roky a hotovo.
niekde vo vzťahu je problém (alebo aj nová osoba sa mohla objaviť) a dotyčný/á to rieši prenášaním týchto negatívnych emócií (doutnání je pekný český výraz) na konkrétne situácie, ktoré doteraz nevadili.
hĺbkový rozhovor "kde to viazne" alebo počkať, či to nebuchne samo.
je to prirodzený proces ... čím viac človeka spoznávate a prehlbuje sa vzťah medzi vami, tým viac si všímate aj iné veci ... je to ťažké ale keď to príde ( a ono to príde ) treba to riešiť s rozumom ...
áno, mám s ňou skúsenosti, neriešil som ju nijako lebo som ju nechápal a doteraz nechápem, lebo keď mi na niekom niečo nevadí na začiatku a na niekom sa mi niečo na začiatku páči, tak aj po roku mi to čo mi nevadilo nevadí, a to čo sa mi páčilo páči, narozdiel od žien, ktorým na začiatku nevadí nič a páči sa všetko a po pol roku im vadí všetko a to čo sa im páčilo sa im zrazu nepáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
hĺbkový rozhovor "kde to viazne" alebo počkať, či to nebuchne samo.
sa trochu aj teším ale, kedy on mi začne také veci vyčítať.
bo si nechcem pripadať dokonalo v jeho očiach!
a vraj nečumí.
ale čumí.