Ahojte, chcela by som od vás radu, prípadne či ste sa niekto s takýmito pocitmi/stavom stretli. Mamu moc o radu pýtať nechcem a ani nemám moc kamarátok.
Mám priateľa takmer rok. Ľúbim ho,ale posledných pár dní mám pocit, úzkosti keď som s n
V prvom rade lutujem tvojho frajira, ze ma frajerku, ktora o tomto zaklada forum, v tom druhom ti musim oznamit smutnu spravu, ze nikto tu z Birdzu ti v tomto nepomoze, ty musis sama vediet co chces a to evidentne nevies. Pravdepodobne by sa trebalo zamysliet nad tym, ci s nim niesi len zo zvyku. Ci nevznikla zavislost na nom preto, ze ste spolu travili vela casu. Vela ludi je vo vztahu zo zvyku. Skuste sa chvilu stretavat menej casto a uvidis co to urobi.
tak prirodzene, ze ak mas stres v skole, tak sa to prenasa aj do tvojho osobneho zivota.
ale to, ze sa kvoli tomu na neho netesis, je, neviem.. divne? podla mna by si sa mala praveze viac..
@1 ma pravdu. niekedy su vztahy uz len o zvyku. potom mas pocit, ze by si bez neho nemohla byt, aj ked v konecnom dosledku by ti bez neho mohlo byt lepsie.
mam rada tento obrazok, je v nom kus pravdy:
mozno zistis, ci si viacej zamilovana do terajsieho jeho, alebo do spomienok.
a mozno ide prave o to, ze sa medzi vami nic nestalo. ale ak ti venuje malo pozornosti a tebe to prekaza, tak ty si ta, kto by o tom mal vediet, to uz my nevieme.
hm..@jaricenka..ano stretla, a moze sa to prenášat z toho, že mas stresy v škole, to je jasne.
Ale tak na priatela by si sa podla mna mala tesit, ak nie, tak potom ste sa asi dostali do takej tej stereotypnej rovinky z ktorej treba cim skor vykrocit, lebo sa to nezlepsi. Skus si na nom vzdy vsimnut niečo ine, zalubit sa donho o5 a o5...robte si spolu nejake vyletiky, urobte si pekny program...a dufam, že sa vam to zlepsi. Ale tak vieš, rok podla mna..ako nieje to extra maxi vela, ale je to predsa len už nejaky ten cas a vždy pridu aj take obdobia, ktore nie su velmi fajn ale tie treba nejak prekonat...mozno toto je jednym z nich.
Ja som to zazil len z tej druhej strany.. byvala nevedela cim to je a tiez to pripisovala skole a dalsim okolitym vplyvom.. mimochodom, skor ci neskor sa rozidete, lebo druha strana v takom vztahu nemoze vydrzat donekonecna
stretla...sama neviem čo robiť..je to ťažké..azda len skúsiť to prekonať a ak sa to nezlepší potom uvažovať čo ďalej...ale nie je to podľa mňa nič neobvyklé v dnešných vzťahoch hoci ani dobré...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale to, ze sa kvoli tomu na neho netesis, je, neviem.. divne? podla mna by si sa mala praveze viac..
@1 ma pravdu. niekedy su vztahy uz len o zvyku. potom mas pocit, ze by si bez neho nemohla byt, aj ked v konecnom dosledku by ti bez neho mohlo byt lepsie.
mam rada tento obrazok, je v nom kus pravdy:
mozno zistis, ci si viacej zamilovana do terajsieho jeho, alebo do spomienok.
a mozno ide prave o to, ze sa medzi vami nic nestalo. ale ak ti venuje malo pozornosti a tebe to prekaza, tak ty si ta, kto by o tom mal vediet, to uz my nevieme.
Ale tak na priatela by si sa podla mna mala tesit, ak nie, tak potom ste sa asi dostali do takej tej stereotypnej rovinky z ktorej treba cim skor vykrocit, lebo sa to nezlepsi. Skus si na nom vzdy vsimnut niečo ine, zalubit sa donho o5 a o5...robte si spolu nejake vyletiky, urobte si pekny program...a dufam, že sa vam to zlepsi. Ale tak vieš, rok podla mna..ako nieje to extra maxi vela, ale je to predsa len už nejaky ten cas a vždy pridu aj take obdobia, ktore nie su velmi fajn ale tie treba nejak prekonat...mozno toto je jednym z nich.
zvykaj si
Teraz už len chýba chalan, ktorý bude na teba len trochu milý a budeš z neho hotová (ach)