Kedy sa podľa vás dá hovoriť o vzťahu na diaľku? Ak je tá osoba vzdialená hodinu, dve, či tri, považuje sa to za vzťah na diaľku? Ak je v Rusku, Ukrajine, či Poľsku, to sa už za vzťah na diaľku zrejme skutočne aj dá považovať Vyjadrujte sa.
podľa mňa vtedy, keď sa tie osoby nevedia stretávať za normálnych okolností, iba keď príde ten človek na víkend napríklad... poprípade nevie za tým druhým prísť ani niektoré tie víkendy.... reálna vzdialenosť až tak nerozhoduje, iba by asi nemali byť z rovnakého mesta
- musíte si to ujasniť a byť vo vzťahu tak aby o tom vedeli obidve strany
- nemôžte sa stretávať často kvôli vzdialenosti, je jedno koľko to je. Ale je to dosť na to, aby vám to bránilo sa stretnúť napr. každý deň...
Ja si zas myslim opak ako @1 , vztah na dialku je ked su spolu len cez internet a nemaju spolocne zazitky nazivo. Ved mozu byvat aj 5km od seba ale napr pracuje na tyzdnovky/dvanastky atd tak sa aj tak nestretnu.
raz som chodila s typkom v tom istom meste a videli sme sa menej ako s typkom co medzi nami bolo 250km, skoly a brigady
ono je to hlavne o tom ako ste si vy dvaja blizky, nie realna vzdialenost (i ked ofc, je o dost prijemnejsie aj praktickejsie byt aj realne blizko seba
Vzťah na diaľku je to, čo nemám rád ...pritom už by som mal aj šancu, no spackala by to práve diaľka a nemal by som ani na dievča čas, keď robím a býva pomaly na druhom konci republiky, takže trápili by sme sa obidvaja ...ja už to nejako prežijem aj ďalej sám, keď som to už prežil takto doteraz ...ak mám mať vzťah, tak to raz príde, no ak nie, ak pre mňa také dievča nevyhovuje, tak nebudem prvý ani posledný čo si žije sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- nemôžte sa stretávať často kvôli vzdialenosti, je jedno koľko to je. Ale je to dosť na to, aby vám to bránilo sa stretnúť napr. každý deň...
ono je to hlavne o tom ako ste si vy dvaja blizky, nie realna vzdialenost (i ked ofc, je o dost prijemnejsie aj praktickejsie byt aj realne blizko seba