No...potrebovala by som takú menšiu radu, ak s tým máte niekto skúsenosti. Vec je taká že na jednom festivale som sa zoznámila so skvelým chalanom, máme veľa spoločných záujmov, rozumieme si, máme sa vždy o čom porozprávať, no a zrejme sa v tom nachádza a
nemyslím si, že trenčín a BA je tak ukrutná diaľka a ak máte na to (prostriedky) stretávať sa aspon raz do týždna a vidíš v tom nejakú budúcnosť, tak choď do toho
myslím si, že ak sa stretnete naživo, tak je to uplne iné ako si vypisovať na nete...kedže písmom sa prenáša len nejakých (odhadnem) 20% informácií..a tým pádom ho máš možnosť lepšie spoznať a nežiť len v nejakej ilúzii/idealizácii
Áno až taká diaľka to nie je, za čo som vďačná, len máme dosť ťažké školy obaja a veľa povinosti, tak sa obávam či si nájdeme ten čas...hoci ja si čas nájdem vždy
ja som mala vzťah na diaľku vyše pol roka, potom priateľ prišiel za mnou študovať : ) a toho pol roka sme sa videli asi tak raz za mesiac lebo neboli prostriedky na to sa stretnúť častejšie, volávali sme si, písali si...teraz sme spolu skoro každý deň a stále je to super: D
takže treba skúsiť. a potom uvidíš, či sa budú hľadať spôsoby alebo dôvody : )
pozeri sa ak to neskusite aj ked budete obaja chcie,t tak si to zbytocne budes vycitat. skus a uvidis. ja osobne uz aom z takeho vyrasla ale tak ba-tn nie je nejaka extremna dialka zas. a moze z toho byt 50 rocne manzelstvo. ale aj dvojtyzdnovy vztah, kto vie
mne tiez vobec nepride ze by to bolo daleko.
a hlavne ste sa videli RAZ takze by som take veci vobec neriesila zatial ako davat sa dokopy, proste sa stretavajte az budete mat cas a uvidite ako sa to bude vyvijat.
nechcem ta sklamat ale dost mozno vobec nie je skvely a uzasne si nerozumiete, nakolko si s nim bola raz, opantana hormonmi
ak nechceš zostať sklamaná tak to asi neberieš tak vážne ako o tom píšeš, pretože si myslím, že ak máš rada úprimne a bezpodmienečne tak ťa nesklame ak by vám vzťah narušila diaľka a on by niekoho spoznal...
Môžete stále byť priateľmi, spoznávať sa, a čas ukáže...
Čakala som vačšiu diaľku !
prišlo mi to strašne smiešne!!! pre vysvetlenie:
mala som dva vzťahy na diaľku - prvý: Nové mesto a ja z Oravy ... každý týždeň sme za sebou cestovali na víkend! úplne úžasné to bolo!!!!
druhy vzťah, ktorý trval vyše roka, tak to bol iný extrém - ja o Slovenska a on z Francuzska ---- každý jeden den sme boli na skype, pisali si a tak každý mesiac a pol, či dva sme za sebou cestovali, on sem a ja za ním do Paríža!
Bolo to krásne, ale zároveň ťažké!
Záleží fakt od toho čo človek chce a čo pre to spraví
Bonne chance
TN-BA ze dialka? sice mozno pre ludi bez auta ano, ale mam zenu s vacsej dialky a klape to, dialka nieje vobec problem a to myslim vazne aj keby 1500 km ked za to stoji tak niet sily co by to zastavila a dialka urcite nie.
videli ste sa len raz a chcete sa dať dokopy? a čo keby ste sa najprv len tak stretávali, aby si aspoň zistila, či nie je debil? (bo cez net to nezistíš)
podľa mňa je úplne jedno koľko km sú zaľúbenci od seba vzdialení. rozhodujúce je, ako často sú v kontakte a môžu byť spolu. poznám páry, ktoré bývajú od seba pár km a vidia sa oveľa menej, ako páry, ktoré sú si vzdialené stovky km.
všetko je to len o chcení a možnostiach. pokiaľ vieš, že má niektorý z vás veľa školy/práce alebo málo peňazí na cestovanie, alebo nemáte, kde spolu tráviť čas tak by som do toho nešla. + je ešte veľmi dôležité či vidíte spoločne svoju búdúcnosť a hlavne si to nejako dohodnúť, že kam sa posuniete lebo nakoniec ten vzťah na diaľku bude musieť skončiť a budete chcieť spolu žiť.
napríklad vieš, že ideš za pár rokov na vš tak si predstavuješ, že pôjdeš do jeho mesta a tam budete spolu a podobne. proste vytýčiť si nejaký spoločný bod.
ja napríklad momentálne mám vzťah na diaľku a vidíme sa veľmi málo, len cez víkendy aj to sa občas nedá ale vieme, že za pár mesiacov to skončí a budeme spolu žiť a snažíme sa nech toto odlúčenie trvá, čo najkratšie. ale zase my sme nezačínali ako vzťah na diaľku ale až po 2rokoch sa nám toto stalo :letim:
prooooste skús a uvidíš, stretávajte sa a čas ukáže .. jaa som tiež tak dopadla na fesťáku, len väčšia vzdialenosť, ale za tú skúsenosť mi stojí a tá radosť potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
myslím si, že ak sa stretnete naživo, tak je to uplne iné ako si vypisovať na nete...kedže písmom sa prenáša len nejakých (odhadnem) 20% informácií..a tým pádom ho máš možnosť lepšie spoznať a nežiť len v nejakej ilúzii/idealizácii
inak ako v tejto *retechnizovanej a remedialnokomunikacnoainakšo dobe mi *ridu taketo otazky, len ako *odvedome vyhovorky...
takže treba skúsiť. a potom uvidíš, či sa budú hľadať spôsoby alebo dôvody : )
Uvidíme čo čas prinesie
a hlavne ste sa videli RAZ takze by som take veci vobec neriesila zatial ako davat sa dokopy, proste sa stretavajte az budete mat cas a uvidite ako sa to bude vyvijat.
nechcem ta sklamat ale dost mozno vobec nie je skvely a uzasne si nerozumiete, nakolko si s nim bola raz, opantana hormonmi
Môžete stále byť priateľmi, spoznávať sa, a čas ukáže...
prišlo mi to strašne smiešne!!! pre vysvetlenie:
mala som dva vzťahy na diaľku - prvý: Nové mesto a ja z Oravy ... každý týždeň sme za sebou cestovali na víkend! úplne úžasné to bolo!!!!
druhy vzťah, ktorý trval vyše roka, tak to bol iný extrém - ja o Slovenska a on z Francuzska ---- každý jeden den sme boli na skype, pisali si a tak každý mesiac a pol, či dva sme za sebou cestovali, on sem a ja za ním do Paríža!
Bolo to krásne, ale zároveň ťažké!
Záleží fakt od toho čo človek chce a čo pre to spraví
Bonne chance
horšie je to s inou republilkou..
nám to vydržalo cez 3 roky
jak som si prečítal toto no mám dosť to nie je vzťah to je len internetová láska
btw, šak TN-BA je hodina cesty!
všetko je to len o chcení a možnostiach. pokiaľ vieš, že má niektorý z vás veľa školy/práce alebo málo peňazí na cestovanie, alebo nemáte, kde spolu tráviť čas tak by som do toho nešla. + je ešte veľmi dôležité či vidíte spoločne svoju búdúcnosť a hlavne si to nejako dohodnúť, že kam sa posuniete lebo nakoniec ten vzťah na diaľku bude musieť skončiť a budete chcieť spolu žiť.
napríklad vieš, že ideš za pár rokov na vš tak si predstavuješ, že pôjdeš do jeho mesta a tam budete spolu a podobne. proste vytýčiť si nejaký spoločný bod.
ja napríklad momentálne mám vzťah na diaľku a vidíme sa veľmi málo, len cez víkendy aj to sa občas nedá ale vieme, že za pár mesiacov to skončí a budeme spolu žiť a snažíme sa nech toto odlúčenie trvá, čo najkratšie. ale zase my sme nezačínali ako vzťah na diaľku ale až po 2rokoch sa nám toto stalo :letim: