Mam mali problem ma chalana s ktorim som us rok a pol ale bojim sa ze to us bez neho nevydrzim je z BA a ja z Trencina chodieva sem pozriet nejkych rodinnych znaamich ale len raz za pol roka ma to vyznam? teda aby sme boli stale spolu ....a pr
nechcela by som vzťah na diaľku. A v mojom slovníku vzťah na diaľku znamená vidieť sa minimálne dva- tri razy do mesiaca Ale polrok prepáč, ale toto fakt nie je vzťah To môže byť pokojne aj môj vyučujúci, na ktorého prednášky nechodím, ale na konci semestra doklušem s výkazom a "hodím" naňho očkom
@baruuu ja mam nieco ako takyto "vztah na dialku" uz dva a pol roka, ja som z Kosic ona z Trencina, stretli sme sa len raz a to pred rokom a neviem prestat na nu mysliet
Ale pokiaľ sa na to pýtaš na internete vo fóre, tak ho asi neľúbiš až tak. Navyše to nie je až tak ďaleko, keby ste to mysleli fakt FAKT vážne, tak by ste sa stretávali viac krát.
preboha ,čože ? že sa koľkokrát vidíte ? za polrok ?dobre čítam ?ale to nie je vzťah ...nie je ...ja som mala vzťah na diaľku ..a videli sme sa 2,3 krát do mesiaca aspoň ,to sa už dá pokladať za vzťah a pritom ...sme boli od seba ´dalej ako ty si s ním ....a nemá to význam ...
@moonbeam hmm ako tu vecina pise neviem ci som zalubena alebo nieco tak ale proste bolo pekne s nim byt......a ked odysiel tak po dvoch dnoch s nim som nemohla spavat lebo som sa zo zna budila alebo somani nezaspala co som ho nedostala z hlavy ...kks netusim......
máš 15 rokov, nájdi si dákeho pubiša v tvojom meste lebo v 20-tke budeš chodiť a vyprávať, že už vsťah nepotrebuješ, vystačíš si aj sama a podobné keci ... inač ja by som vsťah na diaľku nezniesol. Veď okolo je tak veľa samičiek ... podľa mňa sa len trápite obaja.
Ahoj, mám 16 a mám tiež vzťah na diaľku. Ja som z Kežmarku a on je z Prešova. (cca 90km) Vidíme sa takmer každý víkend a sme spolu rok a pol. No toto čo máš ty by som nepovažovala za vzťah. Na tvojom mieste by som sa na to vykašlala a hladala si iného. Keby ste mali o seba záujem, tak by ste za sebou aj raz za čas došli. Aj ked môžem ti zo skúsenosti povedať, že vzťah na dialku je pevnejší, krajší ale len vtedy ked sa naozaj milujete Samozrejme je to hlavne aj o dôvere :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale pokiaľ sa na to pýtaš na internete vo fóre, tak ho asi neľúbiš až tak. Navyše to nie je až tak ďaleko, keby ste to mysleli fakt FAKT vážne, tak by ste sa stretávali viac krát.
A ked nebude chciet tak ta nema az tak rad ako by si chcela
Aj ked ja sama mam vztah na dialku, DK-TT no myslim, ze by ma to rychlo omrzelo vidiet ho raz za pol roka.. to uz je zas... moc
Nemaš žiadne potreby ani on, že vam to stači raz za polrok