Chalani, zaujíma ma, či by ste boli ochotní vydržať vzťah na dialku, keď sa vidíte tak raz za mesiac. Ja mám s týmto dosť negatívne skúsenosti, tak sa pýtam na názor druhej strany
Nie som chalan, ale okomentujem to Mam vztah viac nez tri roky sme od seba trosku dalej a vidime sa dost casto, no bolo obdobie aj ked sme boli spolu raz max dvakrat do mesiaca a da sa to vydrzat, ked sa mate radi... kolko ludi vo vztahu ma druhu polovicku, povolania napr. vojak/cka alebo nieco take a musi odist aj na pol rok a viac prec
ja som s priateľom žila vkuse rok, boli sme spolu aj v práci a zrazu prišiel sek a vidíme sa cez víkend - chvalabohu, keď celý....a usúdili sme, že tak sa vzťah budovať nedá, preto sa v dohľadnej dobe posnažíme nasťahovať o5 pod jednu strechu....snáď to už dlho nepotrvá, dovtedy musíme zatínať zuby.....no čo som si všimla, po roku vačšina rieši už "ponorku" a nám to odlúčenie pomohlo a upevnilo nás to
je to na tebe, ty musíš vedieť, či ti to bude vyhovovať,alebo nie....vyskúšaj
bez problemov, ja mám s týmto dosť pozitívne skúsenosti, a poznám vela pripadov kde to bolo aj raz za pol roka to zalezí na kazdom osobne tu sa potvrdi ci sa maju naozaj radi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pozdrav do labáku
.
(no, maximálne tak na úrovni FB-vzťahu)
je to na tebe, ty musíš vedieť, či ti to bude vyhovovať,alebo nie....vyskúšaj