@6 hmm..tak,to je len na tebe...ako,sa rozhodnes...nie kazdemu to vyhovuje,ale mozno teraz by to vyslo...nikdy nvs,ja by som to urcite skusila...co,ak to si to potom bude raz vycitat,to je to najhorsie si myslim....
Podľa mňa by ste to mohli skúsiť... Ak ho naozaj ľúbiš tak to určite stojí aspoň za ten pokus...a uvidíš ako sa to ďalej vyvinie...Zatiaľ to neukončuj... Mohla by si to oľutovať...
@pukynka_15 ak ho skutočne miluješ tak podla mňa v pohode. však zanedlho budete pracovať tak si môžete zohnať vlastné bývanie, tak ako to plánujem ja s mojou milovanou
@Pukynka_15 no tak záleží len od vás všetko, pokial sa budete mať radi a hlavne budete mať na seba dostatok času tak ani tých 80km by sa nemalo stať prekážkou.. Ide o to či vás to neomrzí časom..
Ja tiež niesom z rovnakého mesta ako priateľka, síce to nieje až 80km ale dá sa to v pohode zvládať..
@martin182@deprodex , ide o to ze on sa chce venovat futbalu ci uz v polsku alebo niekde inde, proste chce ist prec, a co sa týka toho spolocneho byvania, tak ja planujem este vysku, a on uz bude kdesi v ritke prec..
viem ze to v maji skonci, mozno to skonci aj skor, ale tak neviem ci mam s toho vycuvat alebo nie, lebo uz ma to zoziera teraz a co to bude potom?
@Pukynka_15 fuuha no tak to je už horšie... keďže plánuješ výšku tak asi aj ty pojdeš niekam preč predpokladám a on ak to myslí s tým futbalom vážne tak tiež bude asi vkuse niekde inde preč..
Tak pokús sa s ním o tom porozpávať, čo plánuje a ako si to predstavuje v budúcnosti ale asi to nebude mať veľmi význam pokiaľ každý budete niekde inde lietať..
@Pukynka_15 80 km nie je neprekonatelna vzdialenost, ja som chodila s niekym kto bol odo mna 400 km a fungovalo to, krachlo to na niecom inom ako na dialke...
@shelia on byva 80 km, ale mne s anepaci vztahy ked sme spolu dva krat do tyzdna niekedy ani to nie, a anavyse on hra futbal, cize bude ktovie kde.. a ja chcem ist na vysku
ja som skor chcela vedite nazor na to, ci sa snim rozist teraz alebo to nehat tak, a potom v maji caf, ze co je podla vas tazsie..
Neoplati sa mi otvarat novu temu, ale hodim to sem len tak z prce...
Ja mam realtivne podobny problem....je to len hypoteza, ale s velkym predpokladom, ze by to mohol byt aj real....
Ja mam napr mat stretko s jendou babou, rozumieme si, vsetko klape, mame spolocne nazory etc a tak mam pochybnosti, ze ak by stretko vyslo nad ocakavania a nahodou by sme si chceli nieco zacat tak neviem co robit v tom pripade pretoze do mojho odchodu by sme boli spolu mozno len par dni a ja potom odchdzam do Svajciarska na 4 mesiace...tomu vravim dilema...
Do urcitej miery ta dokazem pochopit....ja osobne by som to mozno tiez skusil s tym dievcatom, ale nechcem od nej ziadat, aby cakala na cloveka s ktorym bola len niekolko dni...
Myslim si, ze pointou z jedneho serialu by som ti vedel pomoct rozhodnut sa.....jednemu paru tiez hrozil rozchod pretoze jeden mal odcestovat na 2 roky do Nemecka kvoli praci, rozhodli sa , ze sa 2 dni pred odchodom rozijdu pretoze ten vztah by na dialku nemal zmysel...
Neskor si chlapik uvedomil, ze preco by s nou nemal byt este ten jeden den co by im zostaval a tak stravili jeden super den spolu a vyskusali vztah na dialku ktory neskor krachol...
Ide o to, ze pokial vies, ze by ten polrok bol dobre straveny s niekym koho mas rada tak by to stalo za to aj napriek tomu, ze by ste sa neskor rozisli....najhorsie co mozes urobit je vzdat to...
co by si radsej chcela? byt polroka slobodna a pockat kym odide a byt dalsi polrok slobodna alebo stravit polrok s clovekom ktoreho mas rada??? volba je na tebe
teraz to nerieš, keď odíde uvidíš ako vám to bude vyhovovať a potom sa podľa toho buď rozídete alebo vydržíte spolu.... ja by som sa byť tebou určite teraz nerozchádzal
Vycuvaj kym sa ti este da....Ja som si tak zacala vztah pred par rokmi, aj ked som vedela, ze sa o pol roka stahujem do Anglicka.
Skoncilo to tak, ze som sa strasne zalubila, nakoniec som do toho Anglicka ani kvoli nemu nechcela ist, mama ma musela prinutit. Bolo to strasne tazke, neuveritelne mi chybal, navyse vzdy ked sme isli na dovolenku na Slovensko tak sme zase boli tych par dni spolu...A tak sa to natahovalo dobre 2 roky...
Este stale mi je luto, ze sa to muselo skoncit...
A este stale si trieskam hlavu o stenu, ze preco som bola taka sprosta a zacinala vobec nieco, ked som vedela, ze odchadzam....
milky podla mna by si sa s nim mala teraz rozist lebo ak sa moc zmotas a potom sa budete musiet odlucit tak to bude o to bolestivejsie... podla mna vztah so sportovcami co to chcu dosiehnut daleko striedanim klubov nema perspektivu pokial sa tomu neprisposobis a nejdes tam kde on momentalne posobi... neviem hovorim ti to ako tvoja tretia ruka tak skus sa an to kuknut takto... a mimochodom poznate sa kratko, vies mozno teraz vyzera ako dokonaly ale casom pride nieco v com sa nezhodnete a on to mozno vyuzije ako zamienku a proste povie ze odprac sa ... aj keby si koli nemu nieco obetovala tak potom ak by ste sa rozisli nic zachytne by ti neostalo...
napr ja sa neviazem preto lebo som asi nedoverciva alebo neverim vztahu na dialku... pojdem na vysku a nebudem mat cas na priatela lebo pridem z intraku domov, budem chciet byt aj s rodinou a priatelmi a vztah potrebuje niekedy aj sukromie, lebo porozpravat sa s partnerom o osobnych veciach je podla mna v skupinke ludi( priatelov) dost nerealne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja tiež niesom z rovnakého mesta ako priateľka, síce to nieje až 80km ale dá sa to v pohode zvládať..
viem ze to v maji skonci, mozno to skonci aj skor, ale tak neviem ci mam s toho vycuvat alebo nie, lebo uz ma to zoziera teraz a co to bude potom?
Tak pokús sa s ním o tom porozpávať, čo plánuje a ako si to predstavuje v budúcnosti ale asi to nebude mať veľmi význam pokiaľ každý budete niekde inde lietať..
ja som skor chcela vedite nazor na to, ci sa snim rozist teraz alebo to nehat tak, a potom v maji caf, ze co je podla vas tazsie..
Ja mam realtivne podobny problem....je to len hypoteza, ale s velkym predpokladom, ze by to mohol byt aj real....
Ja mam napr mat stretko s jendou babou, rozumieme si, vsetko klape, mame spolocne nazory etc a tak mam pochybnosti, ze ak by stretko vyslo nad ocakavania a nahodou by sme si chceli nieco zacat tak neviem co robit v tom pripade pretoze do mojho odchodu by sme boli spolu mozno len par dni a ja potom odchdzam do Svajciarska na 4 mesiace...tomu vravim dilema...
Do urcitej miery ta dokazem pochopit....ja osobne by som to mozno tiez skusil s tym dievcatom, ale nechcem od nej ziadat, aby cakala na cloveka s ktorym bola len niekolko dni...
Myslim si, ze pointou z jedneho serialu by som ti vedel pomoct rozhodnut sa.....jednemu paru tiez hrozil rozchod pretoze jeden mal odcestovat na 2 roky do Nemecka kvoli praci, rozhodli sa , ze sa 2 dni pred odchodom rozijdu pretoze ten vztah by na dialku nemal zmysel...
Neskor si chlapik uvedomil, ze preco by s nou nemal byt este ten jeden den co by im zostaval a tak stravili jeden super den spolu a vyskusali vztah na dialku ktory neskor krachol...
Ide o to, ze pokial vies, ze by ten polrok bol dobre straveny s niekym koho mas rada tak by to stalo za to aj napriek tomu, ze by ste sa neskor rozisli....najhorsie co mozes urobit je vzdat to...
co by si radsej chcela? byt polroka slobodna a pockat kym odide a byt dalsi polrok slobodna alebo stravit polrok s clovekom ktoreho mas rada??? volba je na tebe
Skoncilo to tak, ze som sa strasne zalubila, nakoniec som do toho Anglicka ani kvoli nemu nechcela ist, mama ma musela prinutit. Bolo to strasne tazke, neuveritelne mi chybal, navyse vzdy ked sme isli na dovolenku na Slovensko tak sme zase boli tych par dni spolu...A tak sa to natahovalo dobre 2 roky...
Este stale mi je luto, ze sa to muselo skoncit...
A este stale si trieskam hlavu o stenu, ze preco som bola taka sprosta a zacinala vobec nieco, ked som vedela, ze odchadzam....
určite hej. ´80km je pohoda.
napr ja sa neviazem preto lebo som asi nedoverciva alebo neverim vztahu na dialku... pojdem na vysku a nebudem mat cas na priatela lebo pridem z intraku domov, budem chciet byt aj s rodinou a priatelmi a vztah potrebuje niekedy aj sukromie, lebo porozpravat sa s partnerom o osobnych veciach je podla mna v skupinke ludi( priatelov) dost nerealne...