Aký dôvod ste mali aby ste sa rozišli so svojím priateľom/priateľku/partnerom/partnerkou? Povedali ste mu pravdu? Už ste sa s niekým rozišli aj napriek,tomu že ste ho milovali/dovôd/?
Ste skôr tí, ktorí sa rozchádzajú alebo ktorým je rozchod oznámený?
každý vzťah iný dôvod, ale vždy som povedala pravdu a väčšinou som bola ja tá, ktorá oznamovala rozchod
nikdy nikomu nedáva druhé šance, neverím, že sa ľudia dokážu napraviť.
Jj ja som davala niekolko sanc, som zial taka, davam sance aj ked si to ludia nezasluzia ale nikdy som to nelutovala, len som sa aspon uistila v tom ze dotycny je fakt blb ..tento princip u mna ale plati vo vsetkom, skusam az do poslednej sekundy pokial mi to sily dovolia ale to uz odbacam.. vtipne je, ze ono to povodne bolo tak ze rozist sa chcel on, ale vzdy sme to nejako spravili nakoniec, lebo ja som sa snazila to zachranit vkuse, az som sa s nim nakoniec rozisla ja, lebo to nemalo uz zmysel proste.. a hej povedla
" Niekedy dávať niekomu druhú šancu, je ako dávať mu ďalšiu guľku do jeho zbrane, pretože prvýkrát sa netrafil... " proste človek sa nezmení... Určite by som sa nerozchádzala s človekom, ktorého milujem, aj keby mi na to dal dôvod. Čo sa týka tej pravdy, nikdy sa ju nedozvedel celú, dobre mu tak
Nikdy som priatelku neopustil, vždy som sa snažil v najhoršom prípade, vzťah zachrániť, no vždy prišiel krajší, lepśí... Druhú šancu som dostal aj dal a vždy to dopadlo rovnako - rozchodom.
ja som rozchod este neiniciovala, dvakrat som dala druhu sancu ale nic take ako tretia ci stvrta sanca u mna neexistuje. a dost ma ten jediny rozchod ktory som zazila zmenil, som vo vztahoch omnoho razantnejsia, uz sa nenecham opijat rozkom.
@hellium to neviem ci si dobre pamatam, ale nemala si ty dlhorocny vztah?
Vždy opustil niekto mňa. A dôvody? Jeden bola dialka,druhé drogy a naposledy,že to nemôže urobiť rodičom. (to je jedno).... len škoda,že sa z toho doteraz neviem spamätať aj keď už som s niekým iným. Celé zle....
s jedným partnerom som mala dosť problémový vzťah, odkedy sa nám narodila dcéra...o5 začal fetovať...a mnoho iných vecii..z čoho boli každodenné hádky...dala som mu množstvo šancii...až som ho jedného dňa vyhodila. napriek tomu, že som ho stále ľúbila..
@chanteuse Vzdy to boli ked clovek strati citatelku.
Mna uz raz odvrhli, neboli sme spolu vo vztahu, ale napisal som do fora radu jednej znamej a ona mi napisala aby som radsaej nepisal. Nikdy som sa z toho nespamatal.
ach, tých rozchodov bolo ..
vždy vedeli pravdu a aj ja som vždy vedela pravdu
šancu som dala, nielen jednu a neľutujem a nikdy ľutovať nebudem.. niekedy nejde ani tak o to, aby sa človek zmenil, stačí, že si niečo uvedomí
Dala som druhú šancu po niečom, čo nebol ani rozchod, len obdobie ticha, ale keď sa potom zo dňa na deň so mnou rozišiel bez dôvodu a bez akejkoľvek predchádzajúcej hádky, a o dva dni sa chcel vrátiť, povedala som si že stačilo. Best decision of my life
technicky bola ona ktorá sa so mnou rozišla, teoreticky som prvý krok urobil ja ... potom už nebolo návratu, dnes je všetko stratené ... my sme mali veľa šancí už ... pravdu? tomu celkom nerozumiem ako je to myslené ... a áno miloval som ju aj napriek tomu stále ... šance aj druhé aj tretie sú fajn len vtedy ak vidíte nejaký rozdiel v konaní a myslení pokial jeden človek robí dokola tú istú chybu, je to zbytočné
@salwiska u mňa to je takisto niečo cez rok a pol čo som absolútne šťastná bez neho. A práve teraz sa cezomňa dostal konečne aj on a je šťastný s inou.
Ale obdivujem, akú máš silu - ja som proste tomu vzťahu už nedokázala veriť. Prajem vám veľa šťastných rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nikdy nikomu nedáva druhé šance, neverím, že sa ľudia dokážu napraviť.
@hellium ty si mu dala druhú šancu aj ked si vedela ze ta podviedol?
@hellium to neviem ci si dobre pamatam, ale nemala si ty dlhorocny vztah?
Mna uz raz odvrhli, neboli sme spolu vo vztahu, ale napisal som do fora radu jednej znamej a ona mi napisala aby som radsaej nepisal. Nikdy som sa z toho nespamatal.
vždy vedeli pravdu a aj ja som vždy vedela pravdu
šancu som dala, nielen jednu a neľutujem a nikdy ľutovať nebudem.. niekedy nejde ani tak o to, aby sa človek zmenil, stačí, že si niečo uvedomí
to rovnaké až na to, že som mu dala daľšiu šancu a od toho dňa to už može byť aj rok a pol ak nie viac a som najspokojnejšia holka pod slnkom
Ale obdivujem, akú máš silu - ja som proste tomu vzťahu už nedokázala veriť. Prajem vám veľa šťastných rokov