Ahoj, mám 15 rokov a chalan ktorý sa mi páči ......má 18. Aj ja jemu sa páčim (povedal mi to), ale tiež tvrdí, že som moc mladá a to, že by to bolo divné. Vraj keby mám 16 tak by sme sa hneď "dali do vzťahu".
Povedala som mu tiež o mojich kamarátkach, že
myslím že 3 roky rozdiel nie je vôbec veľa, najmä ak ženy sú o 2 roky popredu či koľko si to hovoríte a čím budete starší tým bude ten rozdiel menej badateľný, takže možno je to od neho len výhovorka
Inak k téme: akože aký je rozdiel medzi 15 ročnou a 16? žiadny, furt je to decko ,takže je to totálna pičovina...to jako ked budes mat narodky tak ten jeden den ta komplet zmeni a už to bude OK?
suhlasim s tym, ze nie je nejaky priepastny rozdiel medzi 15 a 16
a tiez ti poviem, ze ked si pockas par rokov, tak o nic neprides, vztah s 18rocnym by bol podla mna skorej utrpenie ako nieco, co za nieco stoji
jedna mala 12 chodila s 19- ročným....druhá keď mala 14 dala sa dokopy s 22- ročným......atď. , ale stále trvá na svojom.....
- no a z tohoto si priklad rozhodne neber
@LenTvojaMala poznam 16rocnu ktora mala 38rocneho frajera a jej 18 rocna sestra 35rocneho. a ked som sa ich pytal ze preco si nenajdu niekoho mladsieho vraj chlapci v ich veku su jebnuti a plieska s nimi puberta
Možno sa mu aj páčiš ale proste ťa nechce tak sa vyhovára...
Tvoje kamarátky sú divné hlavne tá 12 ročná alebo skôr ten chalan čo s ňou chodil......
A ten chalan čo ho chceš asi tiež nieje najnormálnejší keď má 18 a trepe také somariny...
Som tu vlastne napísal všetko čo už povedali ľudia nado mnou ale chcel som to zhrnúť
vek je len trapne cislo ak sa mate radi tak by ste spolu boli ... ked sa hentak vyhovara a pri tom ta namotava je to uplny dement a je dobre ze s nim nic nemas
15/16 mi nepríde až taký strašný vekový rozdiel, aj sa mu možno páčiš ale príliš mu záleži na tom, čo si o ňom myslí okolie. Ináč by divné/normálne neriešil. Na takého chalana kašli, určite máš na lepšieho :happy:
Bol som vo vztahu so skoro o 3 roky mladsou a... nikdy viac, mozno sa si pacite teraz ale co o isty cas? zmenis kamaratov a nahodou tam uz bude niekto novy fajnovejsi kulovejsi? Ani nebudes vediet ako a uz budes viac pocitovat k inemu a na tamtoho sa vykasles. Hej beriem to osobne.
Inac, celkom chapem proste preco ti povie ze si prilis mlada 16 tiez ie je ziadna vyhra ale je to uz lepsie ako 15.
Vzdy som mal 15/16 rocne caje(cca 3roky mladsie odomna) a poviem vam ze ziadna vyhra to nieje. Ine zmyslanie maju ludia v takom veku. 15 rocne dievca este decké a 18-19rocny chlapec-pubertálne.
omg keby si mala 16 tak by s tebou uz chodil? fu to je ale ku*va rozdiel...keby ta naozaj chce tak sa s tebou dokopy da a nekukal by na to ci je to "divne" alebo co hovoria ostatni atd. A nemyslim si ze je na tom nieco divne. 3 roky su akurat
@lentvojamala to že dám niekomu pusu nie je vzťah.
rovnako ako to, že si kúpim prilbu neznamená, že som cyklista.
12 ročný človek v dnešnej spoločnosti je ešte nevyspelé dieťa. Zrejme teda chce pôsobiť dospelo, nad niekým sa vyvýšiť, pýšiť sa tým, prípadne má na to iné dôvody, nemyslím si ale, že by so svojim partnerom plánoval niekedy spolu žiť a fungovať (čo teda zvyknem ja nazývať vzťahom). Ak áno, buď ide o totálnu výnimku alebo nadmerne vyspelého človeka.
Presne toto som aj ja zažila. Keď som mala 16 rokov, tak som sa zaľúbila do 20 ročného chalana. Bol úplne super, rozumeli sme si, ale keď prišla reč o chodení, tak hneď cúvol, že som moc mladá. Vraj keby som mala 17, tak by ma bral hneď.
Postupom času sme prerušili kontakt. Pred rokom sa mi ozval, že ľutuje, že sa vtedy na mňa vysral. Ďalší rok ho to drží, stále ma chce. Čas robí divy teda.
Ale napr. je blbé, kebyže máš 12 a on 15 alebo tak. Čím ste starší, tým ten "vekový rozdiel" nie je taký do očí bijúci. Možno keď budeš mať 20, tak si nájdeš nejakého tridsiatnika a bude to okej
tak mu vysvetli že pod zákonom si do 15 nie 16 ale ak je to normálny chalan tak určite nebude problém vo veku, skús sa ho opýtať prečo má taký názor.. keď už o to ide, ja som mala prakticky ešte 15 keď som začala chodiť s 19 ročným.. vekom sme sa nezaoberali..
v skutku, myslím že vek ako ho chápeš ty je nepodstatný, keď si mentálne staršia ako tvoje rovesníčky alebo čo sa očakáva od 15 r. dievčaťa je to potom jedno .. (viac-menej)
Chlapci spýtam sa vás čisto seriózne kto to chápe,prečo 22 ročný si nájde 14 ročnú a 19 ročný 12 ročnú?Obaja sú dospelý ľudia a chodia s deťmi,prečo si nehľadajú dievčatá s menším vekovým rozdieľom/medzi rovesníčkami.
Srsly.
Veľa mojich kamarátov malo takého vzťahy, že 14-15 a oni 18-20 Žiadnemu to nevyšlo No jedná známa mala taký vzťah od svojej 14, teraz má 22 a ide sa vydávať s ním Za pokus nič nedáš
rad by si s tebou užil, ale na druhej strane má trošku svedomie, že ťa nechce len pretiahnuť a odkopnúť, tak si hľadá výhovorky. Lebo TEN vekový rozdiel je úplne smiešny môj frajer je odo mňa o 7 rokov starší, rodičia majú medzi sebou 20 rokov, a vôbec, povedala by som, že minimálne ten 2 - 3 ročný rozdiel je NEVYHNUTNÝ, česť výnimkám.
ale inak je to buď decko alebo debil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
na 100% tu nehra rolu vek, fakt sry ale snad ta nebudem krmit kecami o tom ze su pre neho tie tri roky fakt dolezite
a tiez ti poviem, ze ked si pockas par rokov, tak o nic neprides, vztah s 18rocnym by bol podla mna skorej utrpenie ako nieco, co za nieco stoji
jedna mala 12 chodila s 19- ročným....druhá keď mala 14 dala sa dokopy s 22- ročným......atď. , ale stále trvá na svojom.....
- no a z tohoto si priklad rozhodne neber
dievca zlate, hladaj si niekoho normalneho.
Tvoje kamarátky sú divné hlavne tá 12 ročná alebo skôr ten chalan čo s ňou chodil......
A ten chalan čo ho chceš asi tiež nieje najnormálnejší keď má 18 a trepe také somariny...
Som tu vlastne napísal všetko čo už povedali ľudia nado mnou ale chcel som to zhrnúť
opýtaj sa mamky či sa mu máš pchať do riti v tvojom veku :ehm:
Inac, celkom chapem proste preco ti povie ze si prilis mlada 16 tiez ie je ziadna vyhra ale je to uz lepsie ako 15.
ono je to divné keď on má 18 a ty 15
ale kebyže ty máš 18 a on 21 tak už to divné nie je
Ja si tiež myslím že hranica je najmenej 16 rokov
ale na tie kamarátky každopádne nemáš! té museli mať iných zúfalcov, keď si neboli schopnii nájsť seberovné!
siice..ja by som mala pomlčať tiež
rovnako ako to, že si kúpim prilbu neznamená, že som cyklista.
12 ročný človek v dnešnej spoločnosti je ešte nevyspelé dieťa. Zrejme teda chce pôsobiť dospelo, nad niekým sa vyvýšiť, pýšiť sa tým, prípadne má na to iné dôvody, nemyslím si ale, že by so svojim partnerom plánoval niekedy spolu žiť a fungovať (čo teda zvyknem ja nazývať vzťahom). Ak áno, buď ide o totálnu výnimku alebo nadmerne vyspelého človeka.
Postupom času sme prerušili kontakt. Pred rokom sa mi ozval, že ľutuje, že sa vtedy na mňa vysral. Ďalší rok ho to drží, stále ma chce. Čas robí divy teda.
Ale napr. je blbé, kebyže máš 12 a on 15 alebo tak. Čím ste starší, tým ten "vekový rozdiel" nie je taký do očí bijúci. Možno keď budeš mať 20, tak si nájdeš nejakého tridsiatnika a bude to okej
milovat znamena prezit cely zivot, vychovat, dozrievat atd. ... nie len sa lubi (to vie kazdy) .... ... o tom by se dalo vela pisat
ked sa chces dozriet » www.ruksak.sk/page6.htm...
Srsly.
ale inak je to buď decko alebo debil.