drahý je starší o 2 roky a aké to má výhody, uff...asi to , že sa už nespráva ako chlapci v mojom veku, teda aspoň predo mnou nie, a je s ním rozumnejšia reč
....draha je starsia o 15 rokov....ja mam 18....ona ma manzela....neviem ci sa to da nazvat vztah...a nieje to zalozene na sexe....proste len je nam spolu velmi velmi fajn
chalan vzdy chalan. inak najmensi vekovy rozdiel som mala 8rokov. a najvacsi ty kks viac ako 18rokov. hej lebo mal tak stareho syna ako ja tusim. chyba mi silno mysliaci smajlik! :/
moj frajer bol o 14 a vydrzalo nam to tri roky. problem moze nastat v tom, ze ked mate mladeho zajaca, da sa este nejak ohnut ak to tak mozem nazvat, s vykrystalizovanym chlapom uz nic sa neda. a krachlo nam to na komunikacii. nazbieralo sa toho dost. to by bolo na dlho. bola to laska.
ked som mala chalana rovnakeho veku(17 a 17), zachoval sa ako uplny zbabelec...
ked som mala chalana o 2 roky starsieho (ja17, on19) spraval sa ako neskutocne decko a jeho kamaratky boli prvacky z mojej skoly...
ked som este ani nechodila s chalanom o 2 roky starsim (ja 18, on 20), zistil, ze sa mi paci este aj niekto iny a nie len on, a ja nie som tip, co berie prveho o ktoreho zakopne ale snazi sa spoznat oboch... zistil to a od vtedy ma nutkanie kazdy mesiac mi napisat aka som strasna stetka
@24 Smichi....nejak ti to nevychadza, ak si s nou chodil tri roky a mas teraz 25, tak sme zacali spolu chodit ked si mal 22, cize ona musela mat 13, zaujmave
@Minso : Ked sme spolu zacali chodit bol medzi nami 8 rocny rozdiel, potom som na chvilu nabral 9 rocny rozdiel a potom znova 8 Tak som to zaokruhlil na 9 aj ked je to v skutocnosti 8 a nejake drobne.
@Soon kravina na Ntú dievčatá majú len v genofonde zakódované že si hľadajú staršieho partnera ktorý ich už dokáže zabezpečiť. V skutočnosti je to tak že si to len namýšľate aké ste už vyspelé Pritom len chalanom nevadí až tak že ste ešte rozumovo dosť pozadu pretože vie že z toho vyrastiete.
15 rokov ...vyhody ? sex ,....neviem ci s nejakou rovesnickov by som daco take zazil + este dajake drobnosti ...nevyhody , dakedy pochybujem ze vie co chce ...ale to asi vsetky su take
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
Nevadí
aj ked teraz si uz neviem predstavit, zeby som sa mala vracat k rovnako staremu chalanovi...
ina mentalita....
je pravda (teraz sa opacne pohlavie dufam nenahneva), ze chlapi su o 3 roky rozumovo pozadu od bab...
ked som mala chalana o 2 roky starsieho (ja17, on19) spraval sa ako neskutocne decko a jeho kamaratky boli prvacky z mojej skoly...
ked som este ani nechodila s chalanom o 2 roky starsim (ja 18, on 20), zistil, ze sa mi paci este aj niekto iny a nie len on, a ja nie som tip, co berie prveho o ktoreho zakopne ale snazi sa spoznat oboch... zistil to a od vtedy ma nutkanie kazdy mesiac mi napisat aka som strasna stetka
no vazne, vy sa divite?
Teraz som ja tá staršia (3 mesiace) a sme na rovnakej vlnovej dlžke.
My neotehotnievame v 15 a nepiseme to este aj na net tak o rozume bab by som pomlcal
To ma len tak napadlo v suvislosti
Bohužiaľ to tak vôbec nevyzerá v dnešnej dobe...
Najskôr sme boli kamaráti, a potom to prerástlo do vzťahu..