Ahojte! Mám vzťah na diaľku s Egypťanom. Zoznámili sme sa na dovolenke v Egypte. Odvtedy si píšeme každý den. Sex ešte nebol. Chce si ma zobrať za ženu. Hovorí, že ma miluje. Podľa mna to je celé vymslené a neskutočné. Určite ma nemiluje. Minule na mna vy
jeviem ja by som sa bala... ale ty musis vediet ci sa mu da verit -.- ale pokial ho poznas len z tej dovolenky tak urcite nie... ja potrebujem roky poznat cloveka aby som mu verila a mohla s nim daco riesit lebo vzdy co je takto narychlo nie je spravne...
ako moja matka hovori .... dones si hocico len nech to neni arab !
a este ... moja kamoska sa v tychto krajinach vzdy zapletie s dakym takym a nemysli si ze tam furt nebali dake turistky bohvie kolko vas uz ma
ja by som kazdopadne s nejakym negrom alebo arabom/egyptanom do vztahu nikdy nesiel. sama vies ako to je s beloskami co tak radi konvertuju na islam. zneuzivane sexualne a psychicky. urcite by som to s nim skoncil a ostal mozno len tak pri virtualnom sexe cez webku : )
Stará obohraná pesnička... Iba sa chce dostať do Európy ako všetci Afričania. Sa čudujem, že vždy sa nájde naivka čo na to skočí... Žiadna láska, prenho si iba lacna vstupenka do únie, blbé je, že potom na to doplatíme všetci, keď sa sem budú hromadne hrabat z tych svojich sarijstanov akoby nam nestacili cigani.
Inak toto sa už nestáva iba ženám, ale aj chlapom. V takej Keni nájdete toľko neviest... Akurat že po svadbe sa na belocha vykašlú a dotiahnu si sem tych svojich.
No.. takze skus zistit najprv ci je vzdelany a akeho vierovyznania je .. najskor to bude Islam, takze zisti ci sa tomu venuje a praktizuje svoju vieru alebo to skor ma na haku.. taktiez dolezite je vediet s akych pomerov je a z akej rodiny.. ak su to sedliaci, tak velka pravedepodobnost ze sa budes muset prisposobit ich pomerom. ak je skor so vzdelanych pomerov, tak moze mat vacsie ambicie sa spoznat s niekym s civilizovanejsieho sveta a nie len kvoli papierom do europy.
No a k zaveru... takmer kazdy ti bude kecat o srackach aki su arabi zli a blablabla.. moja mamina sa vydala za araba Syrcana (tatka) a ziju dlhe roky spolu a maju sa radi...
Aj tam je plno vzdelanych a rozumnych ludi, hlavne pozor na vierovyznanie, totiz ak bude silno vyznavat Islam, aky by nebol dobry.. nebudete si rozumet proste. Alebo budes musiet robit velke ustupky.
Vela stastia,
moja hlavne si nemysli ze si jednina ktorej toto hovori, pise atd. ..Len skusaju co sa podari, ktora sa chyti, v podstate o nic nejde..vies kolko ja takych poznam v style milujem ta, chcem si ta vziat..atd? A pokial ide o dovolenkovu znamost..tak nad tym sa uz musim vzdy pousmiat..stale ta ista story :pppppp hahahhah
Poslal by som ho na tvojom mieste kade ľahšie. Jedna známa si brala tiež tmavšieho z Cypru... Juj, to bola láska... Teraz vypisuje depresívne statusy na facebook.
Normálne, oni sa takto chcú dostať do EU. Poznám dievča ktoré 2 roky ťahalo vzťah s Arabom (bol z Egypta) chodila za ním pár krát ročne, všetko bolo super. A potom ho jedného dňa kočka pozvala do Francúzska kde žije. Pár dní bol u nej, ona chodila do roboty a jedného dňa keď sa vrátila domov už tam nebol ani on ani jeho veci. Proste si našiel robotu, požiadal o azyl a vyprdol sa na ňu... takže toto bude to isté. Akurát sa zmotáš a bude to pre teba horšie.
@LianaL
teraz ale úplne smrteľne vážne.
ZBAV SA HO!!!
Arabi majú proste zakorenené svojim posadnutím v prekrútenom náboženstve, že sa majú šíriť do sveta, ak nie vojnou tak rozmnožovaním.
Proste ich poslaním je dobyť svet, či už silou alebo splodením potomkov s bielou ženou (skoro ako cikáni )
Chce LEN A LEN papiere, a tvoju krv...
ZBUDNI NA NEHO PREBOHA ŽIVÉHO!!!
a ak ti toto nestačí, pozri si napríklad nejaký išpiratívny film ako "Bez dcéry neodídem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
no ved vyskusaj ked si myslis
a este ... moja kamoska sa v tychto krajinach vzdy zapletie s dakym takym a nemysli si ze tam furt nebali dake turistky bohvie kolko vas uz ma
Inak toto sa už nestáva iba ženám, ale aj chlapom. V takej Keni nájdete toľko neviest... Akurat že po svadbe sa na belocha vykašlú a dotiahnu si sem tych svojich.
to je moja rada
... trošku rozum začni používať.
No a k zaveru... takmer kazdy ti bude kecat o srackach aki su arabi zli a blablabla.. moja mamina sa vydala za araba Syrcana (tatka) a ziju dlhe roky spolu a maju sa radi...
Aj tam je plno vzdelanych a rozumnych ludi, hlavne pozor na vierovyznanie, totiz ak bude silno vyznavat Islam, aky by nebol dobry.. nebudete si rozumet proste. Alebo budes musiet robit velke ustupky.
Vela stastia,
Ale ja by som to skúsila veď žijeme len raz
teraz ale úplne smrteľne vážne.
ZBAV SA HO!!!
Arabi majú proste zakorenené svojim posadnutím v prekrútenom náboženstve, že sa majú šíriť do sveta, ak nie vojnou tak rozmnožovaním.
Proste ich poslaním je dobyť svet, či už silou alebo splodením potomkov s bielou ženou (skoro ako cikáni )
Chce LEN A LEN papiere, a tvoju krv...
ZBUDNI NA NEHO PREBOHA ŽIVÉHO!!!
a ak ti toto nestačí, pozri si napríklad nejaký išpiratívny film ako "Bez dcéry neodídem"