Caute, mam 33 rokov a viac sa mi pacia mladsie dievcata, nez tie (zeny) v mojom veku. V lete som na festivale zbalil holku, co mala 19 (aj ked vyzerala na viac) a bolo to docela fajn. Ona dokonca presne tipla, kolko mam rokov a nevadilo jej to. Tak sa chc
pocuj,...mam s tym problem, lebo vacsina dievcat v mojom veku ide prave po takychto 30-nikoch, takze mi ostavaju uz len mladsie
..a dovody, ake som pocul od rovesnicok boli:peniaze, peniaze, peniaze, "daddy issues", peniaze, auto, byt, a tak dookola ...a to, ze je starsi, a uz mozno nie taky vykonny sa riesi bud viagrou alebo diskotekovymi jednorazovkami....
zacala som s nim chodit velmi mlada a take veci ci zaraba al. ma peniaze som vtedy absolutne neriesila - videla som v nom hlavne oporu, rozvaznost, mudrost.
a nevyhoda? prave vas starsich to po case proste prestane bavit a zacnete mladsiu partnerku vnimat ako neperspektivnu a nevyspelu - lebo vy uz budete potrebovat zabezpecenu vekovo primeranu zenu ktora vam porodi dieta. a tak s nou nakoniec skoncite.
No my máme nájomníčku, má 23 rokov a jej sa páčia len starší chlapi. Kľudne aj od 30 a viac. Hovorí, že chlapci v jej veku sú pre ňu nevyspelí, tak neviem.
Ale podľa mňa je to individuálne.
No a tie výhody nevýhody neviem posúdiť, musím sa opýtať nabudúce.
hej hej.. každý z vás tu píše peniaze.. to nie vždy platí.. proste sa niektorým dievčatám páčia starší a niektorým mužom mladšie no bože nepoondite sa s toho teraz..
@shacker ked som mala 18-20 tak som chlapov od 30-35 vnimala ako chlapov, kt. su uz vacsinou usadeni...aj tak bolo....proste v tom veku uz normalni chlapi maju bud rodinu alebo dlhodoby vztah...inak mi tam cosi nesedi ....ale mozno ty si take deculko, preto si rozumies s takymi dievcatami (inak fakt netusim...)
@shacker priatel ma 30 a je to skor vyhoda ako nevyhoda, nechodi sa ozierat, ma uz rozum, a ja sa necitim na mojich 21, takze mi jeho vek vyhovuje... pre niekoho dost sice 10 rokov, ale pre mna nejako nie ...zalezi od cloveka no
myslím že to nie je dobré...ten vekový rozdiel spraví svoje- iné záujmy, pohlad na svet, riešenie problémov....ja neviem keby že som v koži toho staršieho chalana tak mi to asi vadí, že vlastne chodím ešte s deckom, ktoré nevie čo chce, je hlúpe...ale asi len sledujem seba ako sa vo veku 18 rokov správam a neviem si predstaviť že by som mala seriozny vzťah s 30 ročným mužom...ale tak každí sme iní
jedina nevyhoda je podla mna ze za takych 30 rokov ona bude este da sa povedat mlada a on da sa povedat stary ale tak zas kazdy clovek je iny niekto sa citi byt stary uz aj v 30ke to je individualne podla mna takze nevidim v tom problem
Zavisi to od toho,ake ma kto ocakavania od vztahu a od partnera a do akej miery su voci sebe partneri tolerantni a ochotni pristupit ku kompromisu. Su samozrejme znacne rozdiely ( skor povahoveho ako vekoveho charakteru), ale to je uz individualne povedala by som.
Nevyhoda moze byt,ze starsi z dvojice si uvedomuje vekovy rozdiel a premysla nad tym, problemom mozu byt "zauzivane a novej partnerke nevyhovujuce" zvyky z minulosti.
Je to silne individualne a zavisi od mnohych veci, dolezita je ale tolerancia a snaha o kompromis.
zase každému vyhovuje niečo iné. niekomu vyhovovať to môže inému zas nie. za seba mám 24 a ani s 20-tkou by som na teraz nemohol nič mať,lebo s tou vekovou skupinou do 20 r. si proste nerozumiem a nie sme na rovnakej vlnovej dĺžke. čiže je do individuálne a najprv by si mal poznať sám seba, že aké slečny sa páčia ti a hlavne ako s nimi dokážeš vychádzať. ja rozumiem si paradoxne viac so slečnami tak o 3 roky staršími odo mňa, ale už aj okolo tých 24 rokov je to ok.
nejdem rozoberať tvoj problém. len poviem toľko, že ak sa niekto niekomu zapáči, v rôznej vekovej kategórií, nie je to nič zlé. Je to prirodzené a každý si zvolí cestu, po ktorej chce ísť
po tom čo prežívam teraz...a vpodstate už rok a pol čakám len na vyspelého tridsiatnika.. väčšinou vtedy chlapi dostávajú rozum, dá sa snimi o všetkom porozprávať, vedie čo chcú a neriešia hlúposti
poznám "násťročných" čo sú vyspelejší než niektorí tridsiatnicii (takých poznám tiež .. takže povedať, že chlap po tridsiatke dostane rozum je asi tak logické ako povedať, že každá mladá baba čo chce takého chlapa je zlatokopka ..
grrr.... neriešim to nejako, buď ho mám rada alebo nie...často si všimnem aj výrazne staršieho chlapa ako som ja .. boože minule som tam zízala na jedného v autobuse, tiež mohol mať kolo tridsiatky, ale bol taký magnetickýýýý.. chudák, radšej potom vystúpil
ale čisto hypoteticky by som sa asi po nejjakom čase cítila strašne blbá pri mužovi tak staršom odomňa a možno by som si aj myslela, že ma chce len na sex..lebo však čím iným ho také deculo ako ja môže ešte obohatiť ... ale mohlo by to byť zaujímavé ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..a dovody, ake som pocul od rovesnicok boli:peniaze, peniaze, peniaze, "daddy issues", peniaze, auto, byt, a tak dookola ...a to, ze je starsi, a uz mozno nie taky vykonny sa riesi bud viagrou alebo diskotekovymi jednorazovkami....
zacala som s nim chodit velmi mlada a take veci ci zaraba al. ma peniaze som vtedy absolutne neriesila - videla som v nom hlavne oporu, rozvaznost, mudrost.
a nevyhoda? prave vas starsich to po case proste prestane bavit a zacnete mladsiu partnerku vnimat ako neperspektivnu a nevyspelu - lebo vy uz budete potrebovat zabezpecenu vekovo primeranu zenu ktora vam porodi dieta. a tak s nou nakoniec skoncite.
v skratke asi tak.
Ale podľa mňa je to individuálne.
No a tie výhody nevýhody neviem posúdiť, musím sa opýtať nabudúce.
proste ja som decko a nemohla by som byť s niekým starým...ale zase, láska je láska
Medzi mnou a frajerom je cca 6,5 roka.
ak mas mladsie, uz to posobi dost divne
A dávaj si pozor na infarkt v posteli, to sa v takom veku stáva.
still better love story than twilight
ale divnejšie je 14 a 23 ( napr.)
Niekomu to proste vyhovuje, aj keď poznám aj ľudí ktorým to príde nechutné
Zavisi to od toho,ake ma kto ocakavania od vztahu a od partnera a do akej miery su voci sebe partneri tolerantni a ochotni pristupit ku kompromisu. Su samozrejme znacne rozdiely ( skor povahoveho ako vekoveho charakteru), ale to je uz individualne povedala by som.
Nevyhoda moze byt,ze starsi z dvojice si uvedomuje vekovy rozdiel a premysla nad tym, problemom mozu byt "zauzivane a novej partnerke nevyhovujuce" zvyky z minulosti.
Je to silne individualne a zavisi od mnohych veci, dolezita je ale tolerancia a snaha o kompromis.
nejdem rozoberať tvoj problém. len poviem toľko, že ak sa niekto niekomu zapáči, v rôznej vekovej kategórií, nie je to nič zlé. Je to prirodzené a každý si zvolí cestu, po ktorej chce ísť
grrr.... neriešim to nejako, buď ho mám rada alebo nie...často si všimnem aj výrazne staršieho chlapa ako som ja .. boože minule som tam zízala na jedného v autobuse, tiež mohol mať kolo tridsiatky, ale bol taký magnetickýýýý.. chudák, radšej potom vystúpil
ale čisto hypoteticky by som sa asi po nejjakom čase cítila strašne blbá pri mužovi tak staršom odomňa a možno by som si aj myslela, že ma chce len na sex..lebo však čím iným ho také deculo ako ja môže ešte obohatiť ... ale mohlo by to byť zaujímavé ..