Dokázali by ste si predstaviť vzťah s vyliečeným alkoholikom, alebo alkoholičkou ? Keby Vám napríklad na prvom rande povedal, že v minulosti tomu podľahol, ale teraz je v poriadku a už nepije...Nebáli by ste sa, že by opäť začal ?
nemal by som problém. keby začala znovu, snažil by som sa jej byť oporou a snažil by som sa jej z toho dostať, pokiaľ by sa to nedalo zaplatil by som jej protialkoholické, poriadne a nie také ako Predná Hora
poznam ludi,ktori boli na protialkoholickom a tak do 10-tich rokov sa k tomu opat vratili....takze nie.ale som hlupa,takze ked budem zalubena,tak asi aj ano.
abstinujuci alkaci to maju dost tazke lebo chlasta sa skoro vsade,narkoman prestane chodit medzi narkomanov a je vybaveny ale alkac by musel prestat chodit medzi ludi
to zalezi na cloveku, ako je silny a podobne. a tiez od jeho okolia. aj v sirsej rodine sme mali alkoholika a vyliecil sa a je z neho vzorny clovek uz nejake tie roky. stara sa o rodinu. a tiez poznam osobne aj ineho vylieceneho alkoholika (otec jedneho blizkeho cloveka) a v zivote by mi nenapadlo, ze pred 25 rokmi pil. a nepije vobec, ani na oslavach si nic neda. ani len deco vinka. uplne zmenil svoj zivot a aj spravanie k rodine (k lepsiemu samozrejme) takze ja by som ich nehadzala do jedneho vreca a skor by som tomu cloveku verila a podporovala ho v tom, aby to zvladol a vydrzal nepit. (ale to je len moj nazor)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ano.