Je to divné. Zo začiatku bolo všetko také pekné, dokonalé, nepoznali sme svoje chyby a tešili sa z každého pokroku. Ale stále pil a tak som mu povedala že mi to vadí. Tak už sa začal trochu ovládať. Ale vidím, že by si chcel vypiť aj častejšie a ja ho nec
@spacebound tak v tom pripade to je tazky pripad :/ ale nejako by som sa prekonala a nechala to tak, alebo by som mu to na ferovku vysvetlila co a ako a ked sa neda dokopy, moze ist kade lahsie
ok nedočítala som ďalej než do polky. v prvom rade si uvedom, že máš 16 a to čo nazývaš "vzťah", vzťahom nie je ani omylom. vzťah to ani nebude lebo obaja (usudzujúc z toho čo si napísala ) ste ešte nevybúrené nevyzreté decká....
k tomu ti poviem už len toľko, že dievča nie je pekné keď je strieskané pod obraz boží, uvedom si to skôr než sa budeš musieť za niečo hanbiť.
Pauzu ? Rovno koniec! Chlast je najväčšie zlo !!!!!!! Určite sa s nim rozíď... lepšie to už nebude (aj keby sľuboval hory doly), keď dáva prednosť alkoholu a kamarátom ako Tebe !
momoglamorous už som mu povedala že by sme mali robiť veci ktoré nam vadia len v takej miere aby sme boli obaja spokojní. no a potom začal to s tým štvrtkom a sobotou ak ho nebude bolieť hlava. tak som mu povedala že sme si niečo povedali ale že už asi na to zabudol. A on že pojde len v Nedeľu. (no ide o to že keby som s ním nebola nebolo by to len v nedeľu) Keď má brat narodky nech si dnes vypije. Asi počkám ako to bude ďalej, myslíš že je to správne ?
@spacebound tak si to zhrňme... 1. je mu prednejší alkohol ako ty... za 2. viac rozoberáš to, že pije s inými a s tebou nechce ako samotný fakt, že vôbec toľko pije 3. bývali ste spolu každý deň a keď nejaké dni chce teraz vynechať robíš scénu.......... chápem tomu dobre?? ...lebo ak áno, tak 1. chlapec je príliš nevyzretý a nechápe, že ožieračky s chalanmi nestoja zato aby si pokazí vzťah.. nechápe, že v živote sú aj iné hodnoty ako ísť sa v piatok opiť.... za 2. nerozoberaj s kým chce/nechce piť (btw. nie je pekné na babe ak je príliš opitá), ale skôr to že pije... - chceš chodiť so začínajúcim alkoholikom?? za 3. vzťah nie je väzenie... sú dni kedy sa partneri osobne nevidia a netreba hľadať za tým nič viac... - aj keď vo vašom prípade ťažko povedať... vzhľadom nato, že celé čo opisuješ mi príde dosť uletené, nevyzreté a bez lásky ...
Podľa mňa to nemá cenu. Mám takých kamarátov, ktorý furt len pijú a úprimne ľutujem ich budúce frajerky.
Dneska je to hold také moderné piť,... aj keď je to otrasné.
Nehovorím, že je choré ak si mladý chalan vypije,.. Lenže s mierou... pár (2-3)krát do roka stačí,..... ale nie opiť sa!
To čo robí tvoj frajer je choré a očividne je mu chlast a kamaráti prednejší než Ty, čo je dosť smutné. On je "s Tebou" vlastne iba preto aby mohol kamošom povedať, že má frajerku.
Takýto vzťah nemá cenu a budeš sa len trápiť.
ALE! Môžeš skúsiť niečo
Ak ho ľúbiš a chceš s ním byť, musíš ho zmeniť.
Sprav toto
Vyser sa na neho ale na týždeň, proste ho ignoruj, nedvíhaj mu telefón, nechoď s ním von a keď sa bude pýtať čo ti je a prečo ho ignoruješ, tak mu povedz všetko.
Že Ti vadí ako furt pije, ako na Teba serie, že keď bude v tom pokračovať, že sa na neho kompletne vyserieš.
Keď Ťa ľúbi tak sa zmení, alebo sa aspoň pokúsi sa držať na uzde.
Keď nie, tak to nemá cenu sa trápiť a ser na neho. Určite nájdeš iného a 100 krát lepšieho ako je on.
chľast sem, chľast tam...a zase chľast...a hra na akýsi "vzťah"...a opäť chľast...-.-"
ak by to bola láska, ak by to bol vzťah, tak to takto ani zďaleka nevyzerá...
skús si nájsť osobu, ktorá si ťa bude vážiť, bude ťa milovať a nebude chľastať...a dokonca s tebou bude chcieť tráviť čas...uvidíš, je to na nezaplatenie
Viem, že sa to ľahko napíše a ťažko vykoná, ale asi by ste to nemali ďalej naťahovať. :/
Pokiaľ to je tak ako to píšeš, jemu je jedno čo si myslíš a nezmení to. Možno keby mu ukážeš, že ho vieš opustiť kôli tomu sa unormáli, ale to ktovie koľko by mu zas vydržalo.
A tiež si polož samej sebe otázku: Má to význam ešte naťahovať a stojí mi to za to? ...
Máš 16, môžeš stretnúť ešte veľa chalanov a aj oveľa lepších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
btw, podľa mňa je to celé o hovne ja by som sa na neho už asi dávno vykašľala
lebo ako sa mi zdá, že mu viac záleží na alkohole ako na tebe, a teda to nemá význam s ním ešte ťahať.... toť môj subjektívny názor po prečítaní...
k tomu ti poviem už len toľko, že dievča nie je pekné keď je strieskané pod obraz boží, uvedom si to skôr než sa budeš musieť za niečo hanbiť.
ma ta uplne na haku
Podľa mňa to nemá cenu. Mám takých kamarátov, ktorý furt len pijú a úprimne ľutujem ich budúce frajerky.
Dneska je to hold také moderné piť,... aj keď je to otrasné.
Nehovorím, že je choré ak si mladý chalan vypije,.. Lenže s mierou... pár (2-3)krát do roka stačí,..... ale nie opiť sa!
To čo robí tvoj frajer je choré a očividne je mu chlast a kamaráti prednejší než Ty, čo je dosť smutné. On je "s Tebou" vlastne iba preto aby mohol kamošom povedať, že má frajerku.
Takýto vzťah nemá cenu a budeš sa len trápiť.
ALE! Môžeš skúsiť niečo
Ak ho ľúbiš a chceš s ním byť, musíš ho zmeniť.
Sprav toto
Vyser sa na neho ale na týždeň, proste ho ignoruj, nedvíhaj mu telefón, nechoď s ním von a keď sa bude pýtať čo ti je a prečo ho ignoruješ, tak mu povedz všetko.
Že Ti vadí ako furt pije, ako na Teba serie, že keď bude v tom pokračovať, že sa na neho kompletne vyserieš.
Keď Ťa ľúbi tak sa zmení, alebo sa aspoň pokúsi sa držať na uzde.
Keď nie, tak to nemá cenu sa trápiť a ser na neho. Určite nájdeš iného a 100 krát lepšieho ako je on.
Držím palce
ak by to bola láska, ak by to bol vzťah, tak to takto ani zďaleka nevyzerá...
skús si nájsť osobu, ktorá si ťa bude vážiť, bude ťa milovať a nebude chľastať...a dokonca s tebou bude chcieť tráviť čas...uvidíš, je to na nezaplatenie
Pokiaľ to je tak ako to píšeš, jemu je jedno čo si myslíš a nezmení to. Možno keby mu ukážeš, že ho vieš opustiť kôli tomu sa unormáli, ale to ktovie koľko by mu zas vydržalo.
A tiež si polož samej sebe otázku: Má to význam ešte naťahovať a stojí mi to za to? ...
Máš 16, môžeš stretnúť ešte veľa chalanov a aj oveľa lepších