....je len o osem rokov staršia...má dieťa. Ja som z nej bol totálne vedľa (asi ešte som). Teraz je prvé rande predo mnou a ja zrazu neviem čo chcem.... Kamaráti mi radia aby som išiel do toho no ja si myslím že sú ovplyvnení tým že ma poznajú... Rád by s
@drejka Ja som nikdy nemal problém s vekom až do teraz.... A ešte čas? My sme dlho po sebe len pozerali a nič neriešili. Potom sme začali aj komunikovať No a ona to potom urýchlila a dala mi číslo...a vtedy nastali pochybnosti....
a šak pomalyyyy! pises, ako keby si sa mal hned zajtra zenit alebo co... ved ak chces, trav s nou nejaky cas, ak nechces, tak kasli na to... ak sa nahodou budes s nou stretavat, sami uvidite, ci to pojde do vztahu, alebo ostanete kamarati... a uvidite ako si na teba zvykne jej dieta (neviem kolko ma rokov).. vsetko chce svoj cas...
@cruver v tomto prípade sa nemôžeš správať podľa rád iných. Musíš spraviť to čo cítiš, že spraviť chceš. Pokiaľ si nerozhodný tak máš pochybnosti a to by žiadnemu vzťahu nepomohlo ani trošku. Musíš si byť vedomí do čoho sa púšťaš. To už nie je vzťah, z ktorého len tak vycúvaš akoby sa nič nestalo.
z toho čo čítam tak nie.... nezdá sa mi že si pripravený na to byť otcom... vieš lebo to nie je len tak že budej jebať matku toho decka... poviem ti mama mávala tiež maldších poväčšinou ( z jedným z ekrým sme bývali bol rozdiel tuším 7 rokov čiže je to podobné) ....a teraz ma tuším 5 ...a ani jeden mi z nich neboli...ale pičovať pičovali.... a nechci tomu dieťaťu dojebávať život...
ale zober si ak budeˇš to dieťa brať ako svoje a venovať sa mi tak tá kjeho mamička ťa od lásky zožerie... a budete sa mať krásne...
@luc.ka Máš pravdu Cez noc sa mi to trošku v hlave všetko urovnalo.... Všetci ste mi dosť pomohli. Nebudem nič riešiť ďaleko dopredu ako to mávam vo zvyku (potom mám paniku že neviem čo robiť). Ale nechám tomu voľný priebeh a budem konať tak aby som nikomu neublížil.... A to že má človek 27, 37, 47, 57 alebo 17 láska je vždy rovnaká v každom veku a dokáže poriadne otriasť aj starším človekom
@cruver môj najlepší kamarát má priateľku o 18 rokov staršiu, jej syn je o nejaké 3-4 roky mladší ako on.. a už sú spolu zopár rokov a on by nemenil s nikým a nikdy.. ale zase on je dosť špecifický prípad, takže to neviem či sa dá porovnávať.. ale ide o to že im to funguje aj s takým veľkým rozdielom, tak prečo by vám nemohlo, ak budete obaja chcieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
teda, dúúfam je to pochopiteľné
ale vy ste už dospelí, čiže aj keby ste boli cez Slovensko, je to v poho, no ja som za ňou chodil raz-dvakrát do mesiaca...
prajem vám to
a neviem, veď vyskúšaj na istý čas či ti to bude vyhovovať..nie? ...
Si dospelý muž, ona dospelá žena s dieťaťom. Nechaj veci plynúť samé a uvidíš či je to to, po čom túžiš.
skús to, lepšie, ako neskôr si vyčítať prečo si to neskúsil
ale zober si ak budeˇš to dieťa brať ako svoje a venovať sa mi tak tá kjeho mamička ťa od lásky zožerie... a budete sa mať krásne...