hej, pokial by boli obaja zreli a dospeli... napr 40rocna zena a 64 rocny chlap. atd...... pokial by to mal byt 16rocny chalan a 40 rocna zena tak mi to pride divne, a podla mna je to mega hlupost, pretoze pre toho chalana to bude len chvilkova zalezitost,, on bude o 10 rokov v najlepsej forme a z nej bude pomaly starenka.. nonsens
@trdelniiiq hej, ale nie je to az take nenormalne ako mlady chalan alebo mlada baba do 20 rokov s nejakym starsim clovekom.... proste 40 rocna zena si uz co to odzila a vie co od zivota chce, kam smeruje a ked sa chce usadit so starsim tak je to stale v norme
Ja som narážal hlavne na ten druhý prípad jeden z nich ma 17 a ona 41 ale skvelo si rozumejú. Ešte som ho nikdy nevidel takto komunikovať s dievčaťom v jeho veku on sa nejak one ani nezaujíma lebo mu prídu hlúpe a nevedia čo chcú teda aspoň väčšina.Ja som mu tiež hovoril že by to nevydržalo. No najlepšie by bolo kebyže sa nám tu vyjadrí nejaká žena.
@blazonpeter39 vsak skus to s nou a sam uvidis kam sa to bude vyvijat po par rokoch ak tak velmi chces nieco seriozne so starsou zenou... ale mohla by ti byt mamou...
Dobre som trošku blbý že som písal v tretej osobe no ale k veci ono je to čudné aj pre mňa lebo na jednu stranu by som to skúsiť chcel ale na druhú stranu zase nie lebo keď si to porovnám tak to je vek mojej matky ale ona vypadá mladšie stará sa o seba a ešte aj žije takým volnejším životom ktorý sa približuje skôr nejakej 20 ročnej babe
@blazonpeter39 pocuj a si si isty ze ma o teba zaujem ako o muza??? ze netrpi pri tebe len nejakym mamickovskym syndromom a nieco si na tebe kompenzuje
@chevro ano. A ona je taka voľnejšia k mimoškolským aktivitám a už viackrát som jej dal najavo že sa mi páči a že by som sa s ňou chcel stretnúť mimo školy načo mi potom dala aj kontakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
myslím, že v 40 budem úplne inde ako nejaký 17ročný fagan. ok, možno si budeme rozumieť ale skôr by som ho brala ako môjho syna.
veď , čo mi už len také chalanisko môže ponúknuť
on sa bude trápiť s kvadratickými rovnicami zatiaľ, čo ja si už budem pomaly šetriť na pohreb.
ale tak každá žena je iná a možno ju budú baviť zážitky 17ročného chalaniska.