Niekolki z vas to uz asi zazili. Ste teenager a uz si zacinate hladat partnera ci partnerku a zrazu zistite ze vasa spoluziacka ci spoluziak je celkom prijemna, pekna alebo vtipnostou oplyvajuca osoba. Date sa uz dokopy a zrazu tu pride otazka- AKO DALEJ?
niektore zenske si davaju zavazky ze si proste nebudu nic zacinat so spoluziakmi ale ked si dvaja rozumeju, nevidim dovod preco to nerisknut. ja by som s tym problem nemal a nech uz to dopadne ako to dopadne ne?
Poviem ti svoj nazor,bo som take nic zatial nezazil..teda myslim s dievcatkom s mojej triedy..
SKRYVAT?....ale preco?ak sa za to hanbis ,tak to nema vyznam....urcite by som to neskryval,,,ved spoluziaci maju rozum a poxopia to ....prinajlepsom vam to este pomoze
CO S ROZXODOM?..tomuto nexapem,,,to akoze sa ces rozist, ci co?
Vstah zo spoluziackou alla s kamaradkou ... no v skole to nie je bohvie co. lebo ked to zacne skripat medzi nimi tak sa to preukaze aj v skole. A preto je vstah o nicom.
ja mam vyhodu moje kamaradky su pekne, vtipne a prijemne na stravenie normalneho dna v skole Ale avsak vstah NIE
...mnoo ja prave prezivam vztah so spolutziackou ...aaa mne je jedno ci o tom vedia ci nevedia..ci ma ohovaraju a ci nie... ja mam ju a ona mna..a viac mi netreba
ja chodim so svojou spoluziackou... sme spolu uz 9 mesiacov a nevidim v tom zatial nevyhody... ale je pravda, ze musia byt iste zasady, ktore pomozu, aby to fungovalo... urcite spolu nesediet... to si zacnete po par tyzdnoch liezt brutalne na nervy... to je asi zdravy zaklad? aaaa co po rozchode? to je individualne... najlepsi je podla mna vzajomny rozchod, kedy vam to je luto obom rovnako a dostanete sa cez to vsetko spolu ako kamarati... ale horsie je, ked sa chce rozist iba jedna strana... vtedy ta druha strana zakonite trpi... to je proste nevyhoda... uz len preto, lebo ste spolu kazdy den...
my sme to neskryvali, len sme to verejne neoznamili. povedali sme to 2-3 najlepsim kamaratom a v triede sa to casom dozvedeli. nemame potrebu v triede pred vsetkymi nejak extra si prejavovat lasku, ale je nam fajn. uz to bude rok a stale je to super
lol,sak tu je normalne ze debata setkych ludi z nasej triedy hh,akose hasic13,weverka,foxik,hh,este 7chechmetal7 a nikulik29 chybaju mno ale k teme...hm na zakladek som chodila so spoluziakom,hh,ale to bolo take chodenie ze koniec,hh mnoa le tak ja dam skor nie takemuto vztahu,hmmmmmm,makose je tam nejaky tlak z triedy a proste ked s sapohadaju ti dvaja tak potm budu asi nejake roztrzky a j v triede kvoli tomua tak.....
....mala som taky vztah este na zakladke....a poviem vam zo zaciatku to bolo super lebo o tom nikto nevedel....lenze dozvedeli sa o tom spoluziaci a mozno nam zavideli alebo co jednoducho nepriali nasej laske a to mi prekazalo,preco by sa mal niekto starat do vasho vztahu??a co ze sme boli spoluziaci??....koli nim sme nemohli byt spolu....bolo to strasne pretoze lubili sme sa ale predsa sme nemohli byt spolu....a to vsetko iba pre spoluziakov....museli sme to ukoncit....ale tak co uz zivot ide dalej....a prave z tejto skusenosti by som si uz nikdy nezacala s nijakym spoluziakom lebo by som mozno opät tak velmi trpela:_(
no my mame podobny pripad ako stefanculka v triede. dali sa dokopy asi pred hm, rokom? ale nikto tomu v triede nieje prilis nakloneny, co ja viem, je to take divne...ale keby som si ja nasla lasku medzi spoluziakmi, asi by som moc neriesila a sla by som do toho, casom by sa uz uvidelo.
jooj pana to tu co je zraz kvinty ci co??no akoze ja neviem no....ale asi by to bolo dost cudne.....a este by pribudol dalsi parik na chodbu...to uz by som neprezila....akoze fakt..uz mi to lezie na nervy no....takze ludia spamatajte sa...
Stefanculka to sebe len ty dumaš že by boli v triede.....hmmm hej zdravim kvinta inač =D.......no ta podľa mńa neni dobre ke´d je vzťah v triede nech si hovori každy čo chce lenže koli tomu že su spolu pomaly každy deň tak či už by to chceli alebo ne tak po čase si pojdu na nervy.....a promiň (vieme kto) ale podĹa mńa nič netrva večne a už vobec nie vzťahy v tomto veku...dobree maximum by som dala 2 roky ale aj to prehaňam väčšinou to je len zopar mesiacov...a keďže nič netrva večne tak spolužiaci sa raz rozidu a bude to tak že v triede budu 3 skupinky ľudia ktori stoja na strane jedneho, tí čo stoja na strane druheho a tym čo to je jedno.....aj keď aj tak vieme svoje lebo v našej triede su tak či onak "pripady" čo sa budu furt starať do ostatnych....no ukončim to tak ja by som so spolužiakom nechodila tiež som si dala totu zasadu a toti čo to už spravili tak nech im to klape čim dlhšie.......
zmia2000 ja sebe to nedumam ja to znam heeeeeeeeeeej???? akoze poznam taky pripad hej ta zato to hovorim:_D a presne s tou dlzkou vztahu to fakt viac jak dva roky urcite nebudu...sak dostanu ponorkovu chorobu:_ _D
Ale ja znam take že veraže v triede nesedeli ale na lavičke.......no hej toto hovorim že ja osobne by som take nepropagovala =D...no čo už keď začali tak nech im trime...ale toti čo ešte ne tak nech ani neskušaju nestoji im to za to....
ano hasic13 my vedieme diskusiu =D....taže neštviii =D a svoj nazor sme už obidve povedali....a podľa mňa to je stejne skoro toto iste čo azet ta cooo.....
no takze vztahy medzi spoluziakmi,..mam skusenost,8 mesiacovsom chodila so spoluziakom,potom somsa s nim rozisla,nie kvoli spoluziakom ale kvoli jeho povahe,a jeho neschopnosti najst si pre mna dostatok casu,potom sme sa dali po dvoch mesiacoch znovu dokopy,ale nic uz nebolo ako predtym,a my sme sa znovu rozisli,....a co sa toho tyka,tajit alebo nie,...je to otázne,zálezí hodne aj od kolektívu,ale zastávam názor,že do vztahu dvoch ludí by sa tretí nemal moc starať,a ak chce jeden z páru taji vztah,druhý to môže vnímať ako že sa za neho hanbí,a priniesť to hádky,avšak tiež nepovažujem za vhodné postaviť sa ruka v ruke pred triedu a vyhlásiť,sme pár,...netajiť,ale ani sa zbytočne nechválit,...a či ten vzťah vydrží je na nich dvoch,a na tom ako dokážu zniesť navážanie kolektívu v triede,ktorý sa z nejakej zvláštnej zlomyselnosti,alebo zvedavosti snaží zistiť novinky s tohto vztahu,akoby títo dvaja ludia boli nejakou atrakciou,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
SKRYVAT?....ale preco?ak sa za to hanbis ,tak to nema vyznam....urcite by som to neskryval,,,ved spoluziaci maju rozum a poxopia to ....prinajlepsom vam to este pomoze
CO S ROZXODOM?..tomuto nexapem,,,to akoze sa ces rozist, ci co?
ja mam vyhodu moje kamaradky su pekne, vtipne a prijemne na stravenie normalneho dna v skole Ale avsak vstah NIE
a Peter piper.....to o tyx zavazkox poznam...dal som si tie iste...NIC S NIKYM S TRIEDY...su to super kamaratky ...inak nie
preto som si povedala, ze uz nikdy viac.....ale stat sa moze hocico......
ci by to niekto vedel =D
ale zase kazdy je iny a kazdy ma iny kolektiv v triede bo niektory zavidia a naschval sa snazia takyto vztach skoncit
dôvod?
ste stále spolu, ALE NIE SAMI
vzťah so spolužiačkou po ukončení štúdia, to už je iná vec