Potrebujem pomoc, mam skoro 3 rocny vztah ale uz to nieje ono... prekonali sme vela kriz no nikdy sme sa nerozisli... dohodli sme sa ze sa zmenime no niaka zmena sa ani z jeho a ani z mojej strany nedeje aj ked ja sa snazim no nejde mi to... okrem toho st
ROZCHOD...vzťah ktorý trvá už viac ako dva a dva a pol roka prichádza do obdobia kedy je rozhodujúce či spolu ostanete alebo nie, je to presne ten prípad kedy váš vzťah vedie do záhuby..pár ktorý prekoná rôzne prekážky a postupom času su vo vzahu len výčitky hádky, a ani po dlhodobom skúsení sa zmeniť to nejde nie ste pre seba tí pravý, viem že 3 roky sú tri roky, ale jednoducho end
pokial v nom nemas oporu a nemozes sa v tazkych chvilach spolahnut na jeho pomoc tak mu na tebe zas tak moc nezalezi...mozno je to pre neho fakt skor zvyk ako laska...my sme spolu 5rokov a aj ked mame aj lepsie aj horsie obdobia vzdy sa snazime navzajom si pomahat a podporovat jeden druheho...
@zlathinko zmeniť na základe dohody sa nedá, ani jednej strane, ani obom. ak sa musíte meniť na to aby ste mohli byť spolu, tak to nebude poriadne fungovať nikdy, jediný spôsob je zmieriť sa s tým akí ste a naučiť sa spolu fungovať na základe toho
lebo vymenovala si tu samé negatíva, chceš ho meniť (?!???!!??) a trestať (??????!!!!!?!????????), čo podľa mňa okolo nekonečnej lásky, akú si nahováraš, ani len z diaľky neprešlo. ste spolu len zo zvyku... a jediné, čo môžeš spraviť, je rozísť sa s ním. možno zabojuje, a niečo sa predsa len zlepší, a možno nie, a budeš konečne vidieť realitu - ako veľmi mu na tebe (ne)záleží.
@zlathinko Hovoríš, že ťa chce a pritom si ťa nevie vôbec vážiť. Protirečíš si sama a vieš, že to proste nejde dokopy. Namýšľaš si to, že ťa chce z toho dôvodu, že si si už aj ty naňho zvykla a nevieš si predstaviť byť bez neho. A pravdepodobne si namýšľaš z toho istého dôvodu aj to, že ho miluješ. Najprv by si si mala utriediť vlastné pocity, aby si vedela čo ty vlastne chceš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Takto to vyzerá, keď vyprchá tá prvotná zamilovanosť (1-3 roky) a existencia lásky (ktorá by ju mala nahradiť) akosi nenastúpila v ideálnom rozsahu.
)
lebo vymenovala si tu samé negatíva, chceš ho meniť (?!???!!??) a trestať (??????!!!!!?!????????), čo podľa mňa okolo nekonečnej lásky, akú si nahováraš, ani len z diaľky neprešlo. ste spolu len zo zvyku... a jediné, čo môžeš spraviť, je rozísť sa s ním. možno zabojuje, a niečo sa predsa len zlepší, a možno nie, a budeš konečne vidieť realitu - ako veľmi mu na tebe (ne)záleží.