No takže chcel by som jednu babu chodime von na rozne akcie aj ju chodim odprevadzat domov ale neviem ako na ňu... je o rok staršia ale sme dobry kamoši a tak
nie vzdy su tie signaly tak ocividne, niektore su spolahlive a niektore nespolahlive...
skus sa jej zacat tak mimovolne dotykat, zacni ju viac objimat, uvidis, ako bude reagovat, ak jej to bude divne a neprijemne to spozorujes urcite.
ale ak sa ta ona sama zvykne dost dotykat, usmieva sa na teba prakticky cely cas, tak to su tie signaly, o ktorych bola rec v @1
ono to je tak ze by som si najprv uvedomil ze ako vyzeras a potom bud ta chce albo nie ... ja napriklad vyzeram tak ze mna nechce ziadna takze ked mi aj nejak nieco take povie ze by ma akoze chcela tak viem ze si robi picu ja sice mam taky nazor ze minimalne 90% bab je peknych ale oni vnimaju chlapov urcite inak
Spoznáš to jednoducho, skús sa jej chvíľu neozývať a uvidíš či sa sama ozve, platí to aj u chjlapov aj u žien Ak sa neozve "zrejme" nemá význam sa v tom ďalej vŕtať, jedinne ak by si použil vyhrubník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
skus sa jej zacat tak mimovolne dotykat, zacni ju viac objimat, uvidis, ako bude reagovat, ak jej to bude divne a neprijemne to spozorujes urcite.
ale ak sa ta ona sama zvykne dost dotykat, usmieva sa na teba prakticky cely cas, tak to su tie signaly, o ktorych bola rec v @1