caute, pred par mesiacmi som sa rozisiel s dlhorocnou priatelkou, rozisli sme sa vsak v dobrom, ostali sme dobri priatelia, stretavali sme sa avsak posledne dva mesiace sme sa nejak nerozpravali, pred istym casom zacala chodit s inym chlapom (cca 2 tyzdne
Podla mna by si sa na to cele mal vykaslat a posunut sa so svojim zivotom niekam inam.
Ale v kazdom pripade je to cele jej zodpovednost, ked si hlada rebound vztah aj vtedy, ak este ma nejake city k tebe. Mozno je to cele nejaka "operacia ziarlivost". Mozno si len zvysuje ego tym, ze ju chcu dvaja chalani zaroven.
..či si sviniar či nie,na tvojom mieste by som nedávala na rady písané na fóre a už vôbec nie na tie, ktoré sa tu snažia súdiť to dievča, to mi už fakt príde dosť pomimo..pretože tu si môžeme iba domýšlať, lebo do toho nevidíme a nepoznáme všetky okolnosti.. ty sám máš stále najlepší pohľad na vec..chodili ste spolu, poznáš ju, vieš prečo ste sa rozišli, či k sebe niečo ešte cítite, či jej reakcia značila že aj on niečo k tebe stále cíti a kopec iných vecí...to celé vieš iba ty sám ..podľa mňa to nie je zase tak strašné, keď ty ako jej bývalý jej povieš, že ťa to istým spôsobom raní, podľa mňa sa tie city nikdy úplne nevytratia, keď už raz dvaja spolu chodili..buď jej na tebe záleží viacej ako na ňom a vrátite sa k sebe, alebo bude chcieť ostať s ním a to by som považovala za koniec vašeho kamarátstva, ak sa nad to nedokážeš povzniesť..alebo si aj ty nájdi inú. Čiže asi tak, svoje si spravil, nie je to dobré ani zlé, proste si urobil čo si cítil a uznal za vhodné, uvidíš ako sa váš (ne)vzťah vyvinie..možno si ho našla lebo už si nemyslela že by si sa k nej chcel vrátiť..a teraz keď to vie, tak je zmätená, ale možno potešená, možno jej je ťa ľúto, a možno to pre ňu nič neznamená..fakt takto ťažko radiť..
@ihoax ja viem co budem robit, preto som sa pytal iba na toho sviniara, chcem len vediet ako bude reagovat verejnost, ktora tiez nema viac info ako vy, dokonca mozno menej
mozno ide len o otazku, ci je pre spolocnost pripustne, ze muz vyzna lasku zadanej zene, ci by sa to robit nemalo, malo, mohlo, nemohlo
@tonevymyslis ako bude reagovat verejnost ti moze byt jedno..na pohlad to svinske mozno je, ale na druh stranu je to celkom pochopitelne,ked ste kedysi spolu chodili..tak to vidim ja..byt tebou kaslem na to co by si mali mysliet ostatni..ved to uz co je..
@tonevymyslis nemalo by sa to ale nič nie je absolútne a v tomto prípade je to "asi" prípustné. Ak ste teda boli spolu roky a s týmto je ešte len pár týždňov.
vždy sa nájdu ľudia čo ťa budú súdiť, ide len o to, či ti na tom záleží alebo nie ja tiež stále ľúbim svojho bývalého a keby sa ku mne chcel vrátiť (čo ale nechce ) tak mi bude jedno, či kvôli tomu niekoho iného opustí, lebo ja som tu bola aj tak skôr ak ma niektorí ma za to budú považovať za sviňu, čo už, prežijem to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale je to od teba trošku svinské, jo
Ale v kazdom pripade je to cele jej zodpovednost, ked si hlada rebound vztah aj vtedy, ak este ma nejake city k tebe. Mozno je to cele nejaka "operacia ziarlivost". Mozno si len zvysuje ego tym, ze ju chcu dvaja chalani zaroven.
Zaverom: Rob, co len chces xD
mozno ide len o otazku, ci je pre spolocnost pripustne, ze muz vyzna lasku zadanej zene, ci by sa to robit nemalo, malo, mohlo, nemohlo