Otázka:
Chalani: Keby s vami dievča chcelo byť(frajerka, priateľka), ale vám by sa moc nechcelo tárať po meste, na zmrzku a chceli by ste mať pohodlie doma, ostali by ste s ňou ak by ona chcela?
Baby: Ako by ste reagovali, keby ste nejaký banálny problém
@fallenkaa presne o tomto to teraz mám. Vôbec sa mi nechce sedieť niekde na zmrzlinke, čajíku v auparku. Robiť si fotečky na námestí, alebo niekde na lavičke. Radšej pôjdem s kamošmi niekam na pivo, alebo futbal hocičo. A nie neostal. Ma to prešlo po dvoch týždňoch.
@jancek - ale aspoň si to skúsil, ja frajera nenútim aby ma čakal pred kabínkami kým si skúšam handry, ani aby so mnou išiel piť mojito ..len som s ním chcela mať pekné poobedie a on namiesto toho aby sme si ho spravili chcel ísť čím skôr preč...potom so slovami že je egoista sa ospravedlnil .. že nevie prečo tak jednal .. to ho mám poslať na psychiatriu?
@5 len ak mám pocit,že vlastný frajer odomňa chce ísť preč a nebyť so mnou a ešte k tomu ak ma to trápi, tak riešiť nič nechce, tak nemám mať ani pre čo pocit,že mu na mne záleží,aj keď povie, že ma ľúbi .. niekedy sú to len slová mám pocit.. inokedy je to zas s ním úplne super...
nó, u nás je to furt, že ja si vymyslím nejakú kokotinu, on sa odmieta o tom baviť lebo je to kokotina a potom sa poľúbime. ja uznám, že je to kokotina a svet je krásny
a hento prvé. tak môj chlap sa so mnou ide tárať po meste, keď chcem. vyvenčíme sa a dobre nám je.
ak by ostavanie doma nebolo do takej miery, ze by mi to vadilo, tak by mi to nevadilo. mam rad dni, ked 2-3 dni lezime v posteli a len sme spolu a robime kadeco a zas mam dni, ked chcem chodit po vonku, prechadzat sa atd. celkovo som ale radsej niekde v prirode ako doma. najlepsie je to ked sme u nich lebo maju bazen, velku haradku, macku, psa, tak sme furt niekde vzahrade kupeme sa etc
@fallenkaa majd mal vetry, alebo proste nebol najedený. Hlad vo vzťahu netreba podceňovať. Ľudia sú vtedy veľmi nervózny. Keď si to uvedomil a ešte sa ospravedlnil znamená, že egoista nieje. Ono to príde, s bývalou priateľkou som veľmi rád nakupoval, aj kvasil niekde v kaviarni, alebo krčme. Dokonca s kamoškou sme minule dve hodiny vyberali nábytok a spotrebiče do nášho imaginárneho bytu. Len u tejto ma to nebaví.
@fallenkaa nehovorim, ze vobec neist von alebo tak .. kludne obcas drink, zmrzka kino ... ale treba tomu najst rozumnu mieru .... daktore dievcata jaku maju potrebu chodit vonka s frajerom do spolocnosti ... tak to len kukam ... to je skor o ukazovani sa, jak o potrebe spolocenskeho zivota ...
keby nechcel riesit nas problem, tak by som si povedala, ze okej, ked myslis, ze problem nemame my, tak teda my nemame problem, lebo nebudeme my, ale znova len ja a ty osobitne a serem na neho a ani mu to nepoviem, ked ma teda ignoruje, len potom uvidi, ked mu prestanem zdvihat a tak.
@fallenkaa : no mňa osobne by frajer neodignoroval pretože my nemáme žíadne problémy už pol roka čo je fakt dívné a keď náhodou dačo mame ja to poviem alebo on a už sa to viackrát nestane
no vzťah je hlavne o kompromisoch.. raz povolíš ty, raz on a pod. ja frajera nechám doma keď idem na nákup - radšej nech je doma pri telke, alebo hre akoby mi mal kaziť deň svojím unudeným výrazom pred kabínkou takže sú veci, ktoré robím zásadne bez neho. ale sem-tam sa podvolím aj ja a idem niekam kam sa mi veľmi nechce, a naoplátku ide so mnou napr. do múzea ... takže je to také vyvážené. vieme byť aj zavretí doma a vieme ísť aj von..
snažila by som sa s ním tom porozprávať neskôr to že ho nemám hnevať nie je žiadna adekvátna odpoveď problémy treba riešiť a nie ich len okladať na kôpku alebo práve natom padá veľa vzťahov
toto dôverne poznám
ale fakt sa na to pozriem aj z jeho pohľadu a často po chvíli usúdim ,že je to banalita, ktorá nestojí za to ,aby som jej venovala pozornosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a hento prvé. tak môj chlap sa so mnou ide tárať po meste, keď chcem. vyvenčíme sa a dobre nám je.
ale fakt sa na to pozriem aj z jeho pohľadu a často po chvíli usúdim ,že je to banalita, ktorá nestojí za to ,aby som jej venovala pozornosť