Ahojte, mám taký väčší problém, ide o to že sa asi pol roka poznám s jednou strašne dobrou ženou, spoznali sme sa cez net, chodili sme asi tak 3x do týždňa spolu von(bývame blízko seba)...takže potrebujem od vás/teba radu čo by som mal robiť ďalej, ono by
no ako zena ti mozem povedat, ze ked nieco poseries skor, ako vztah zacne, tak uz v neho nemusis ani dufat. a ked ti povie, ze sa nechce casto stretavat...
mozno pre teba ta hadka bola nic a pre nu nieco klucove. a mozno ani tak neslo o jej predmet, ako o tvoju reakciu. ktovie.
"lenže mne sa zdá..." - tam je skutočny problem, nevytvaraj si v hlave novu realita...
Viac sa zameraj na tu holku aby ste vyriešili svoje spoločne problemy a aby sa pri tebe citila fajn. Nad tym pokemonom sa nerozčuluj, len ťa do zbytočne frustruje a nepriamo kazí vzťah s tou holkou.
@1 , ono to bola maličkosť, ona mi napísala že sa to stáva, že nato máme zabudnúť že sa vlastne nič nestalo, že všetko ide ďalej... lenže ma zarazilo to čo povedala ako dôvod toho že nechce so mnou chodiť von, a chce si iba písať na fb/sms ...
To aký vzťah bude medzi vami je na vás. Pravdaže, je dôležité len nepočúvať reči druhých o tebe ak nie sú pravdou. Treba o tom hovoriť s ňou. Jednoducho budovať dôveru, to znamená otvoriť sa pre toho druhého. A chce to trpezlivosť...
don´t push on her.. netlač na ňu... nechaj tomu čas... alebo sa jej to spýtaj na rovinu, čo cíti... zamilovaný človek by chcel byť s tým druhým veľmi často, tak to zváž... alebo by možno pomohla pri najbližšom stretnutím terapia tichom.... dotyky, pohľady a reč tela prezradí veľa o človeku aj to či je zamilovaný...a jeden dobrý kamarát mi raz napísal že "kvantitou sa stráca exkluzivita".
Skús sa jej pár dní neozvať a sleduj reakciu. Či sa ozve ona tebe, alebo sa aspoň bude zaujímať, čo s tebou bolo. Priateľovi sa určite ozve, bude mať starosti či si okej... Ak sa nebude zaujímať, nič pre ňu neznamenáš. Čo sa týka vážnejšieho vzťahu... ak uprednostnila jeho tak veľkú šancu nemáš, ženské sú tvrdohlavé... možno ak ju presvedšíš, že si pre ňu lepší Ty ako on, ale to ti musí dať ešte jednu šancu dokázať to.
tiež súhlasím s @1 pre teba tá hádka nemusela nič znamenať, no pre ňu možno áno... my ženy sme citlivky a všetko si riadne dlho pamätáme
no a možno sa jej ten tvoj bývalý spolužiak páči a ty nemôžeš nikdy vedieť, či im to nevýjde, alebo hej.... ťažko povedať, či jej ublíži a ak hej, tak ty s tým nemôžeš asi aj tak nič urobiť...
zavolaj ju von a porozprávaj sa s ňou a hlavne vyzisti, čo myslela pod tým, že by ste si mohli povedať niečo, čo by sa tomu druhému nemuselo páčiť...
Ale inak si myslím, že ťa asi fakt berie iba ako kamaráta. pod slovom priateľ naivne nič radšej nehľadaj, až ťa realita potom nesklame........
"Lepšie vedieť ako len tušiť" .. porozprávaj sa s ňou , ako ti povedal v @2 , nevytváraj si svoju "realitu" bez toho aby si vedel ako to je..Tak či tak, všetky rady čo tu budú , vedú k ťažkému rozhovoru s ňou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mozno pre teba ta hadka bola nic a pre nu nieco klucove. a mozno ani tak neslo o jej predmet, ako o tvoju reakciu. ktovie.
Viac sa zameraj na tu holku aby ste vyriešili svoje spoločne problemy a aby sa pri tebe citila fajn. Nad tym pokemonom sa nerozčuluj, len ťa do zbytočne frustruje a nepriamo kazí vzťah s tou holkou.
no a možno sa jej ten tvoj bývalý spolužiak páči a ty nemôžeš nikdy vedieť, či im to nevýjde, alebo hej.... ťažko povedať, či jej ublíži a ak hej, tak ty s tým nemôžeš asi aj tak nič urobiť...
zavolaj ju von a porozprávaj sa s ňou a hlavne vyzisti, čo myslela pod tým, že by ste si mohli povedať niečo, čo by sa tomu druhému nemuselo páčiť...
Ale inak si myslím, že ťa asi fakt berie iba ako kamaráta. pod slovom priateľ naivne nič radšej nehľadaj, až ťa realita potom nesklame........