Nejak aktívne nenaháňam ženské ale v poslednej dobe som sa zoznámil s niektorými ktoré sú naozaj super.
Ani pri jednej však nemám ten pocit že by z toho mohol byť perspektívny vzťah. Je to aj tým že som dosť komplikovaný človek a mám názory a správanie o dosť odlišné ako väčšina rovesníkov, ťažko sa mi vytvára súlad.
Na jednej strane je mi samému blbo no zároveň vzťah odmietam
Nepotrebujem to robiť tak ako niektorí kamaráti že idem do vzťahu len tak aby som niekoho mal a potom kvôli 3 mesiacom vzťahu budem pol roka plakať so zlomeným srdcom
hladala som dlho, vela som ich stretla a vyskusala a dopracovat sa k vhodnemu je narocne vela ludi vsak caka a mysli si ze vhodny partner zaklope na dvere, ale tak to nechodi
O mna muzi ktori sa mi naozaj pacia vobec nemaju zaujem. Nemam sancu. Je to smutne. Nechapem preco nepritahujem nikoho kto sa mi paci. Mozem cakat aj do konca zivota ze raz pride niekto pekny za mnou, spravi prvy krok a normalne mi da najavo ze o mna stoji tak ze nebudem musiet si domyslat nic. Urcite sa nedockam. Keby som na to mala sancu tak v 21 rokoch uz by som s tym mala skusenost. Ale nic...
@ps102 nebolo to myslene sexualne : D aj mne to potom doslo. vyskusala v tom zmysle, ze som sa snimi snazila o nejake zblizenie ktore by viedlo ku vztahu, ale nikdy neviedlo. : D
@airotciv asi treba chodit von, venovat sa tomu comu clovek chce, nemysliet na to, nesilit to a ten clovek sa zrazu zjavi...ale ak je niekto len doma sam pri pc a narieka na forku, tak moc partnera nenajde (aj ked vzdy sa da zoznamit cez net, cize vlastne si mozem hned aj oponovat
noo cakat zavrety doma, ze ti niekto zaklope na dvere asi nema zmysel.. spoznavanim ludi mozno natrafis na cloveka ktory ti bude najviac vyhovovat po tych vsetkych strankach
Keď som otvorila oči, tak som pochopila, že ten človek už dávno pri mne stál, zatiaľ čo ja som ho hľadala v dave iných ľudí a nechala si pošliapať pár krát srdce...
napriek tomu,ze som velmi velmi toletantná bytost,tak mam dost vysoke naroky a co sa tyka vztahu,tak toto je iba moj druhy. proste mna tazko dostat "do vztahu"
Mna akoze randenie urcite bavi, ale ked je to s niekym zabavnym. Skoda, ze ked sa aj s niekym dohodnem, ze sa niekedy vidime, pripada mi neskor ako 1000x lepsie straveny cas, ked si spravim vecer sam pre seba doma s filmom, knihou, alebo cim a nikdy sa neozvem
Aj tak zrejme neexistuje dievca, ktore by splnalo moje sialene naroky, cize to nechavam na Vsemohuceho. Mam aj lepsie veci na praci, nez si aktivne zhanat partnerku.
Určite áno.. stotožňujem sa s názorom @12 (okrem tých dievčat ofc . Keď budem mať jedného dňa zdravý a normálne fungujúci vzťah, tak to dám na štátny sviatok :letim:
Ja som si vždy myslel, že keď sa zaľúbim, budem najšťastnejším človekom na svete, ale opak je pravdou. V láske som sa sklamal už 6-KRÁT! Celkovo u mňa slovo láska stratilo význam úplne, pre mňa je láska GÝČ a nič viac. Hlavne nerobte chybu ako ja, že som sa až moc snažil, aby nám to klapalo, skončíte vo friendzone. Teraz som si našiel nové záľuby, ktorým venujem svoj voľný čas. Viem, že zo záľubami si rodinu nezaložím, ale aspoň ma nesklamú.
@likjul jediný kto o mňa javí záujem si ty (áno priznaj si to) a jedno zadané dievča ktoré sa so mnou asi len zahráva/lo takže tak, keby po mne idú baby, tak som právom namyslený
Ja mám akože dosť veľké nároky tiež, ale myslím si že každý z nás má, len niektorým je najdôležitejšie aby niekoho mali, a nechajú to tak. Tak ja taká nie som Proste musím mať ten pocit, že môj partner je pre mňa dokonalý. A ani nejde o to, že by som chcela človeka ktorý neexistuje, keďže som už stretla takých ľudí-konkrétne dvoch, ktorí mi v tom momente (moment, ktorý pretrval roky...) boli úplne dokonalí (o tom druhom si to žiaľ stále myslím , a chyba nastala keď som si uvedomila že ani jeden, ani druhý ma nechce. Okrem toho neviem o tom, že by som sa niekomu vôbec páčila natoľko, že by prejavil nejaký záujem, takže o to ani nejde, že by som nedala niekomu šancu, lebo určite by som ho aspoň spoznala bližšie, a uvidíme. Ale nemám šťastie Samozrejme mám trošku strach že ostanem sama navždy, ale zároveň neviem čo by som mohla robiť takže snažím sa to neriešiť a hotovo.
@airotciv Chyba vo mne nemôže byť, aj po sexuálnej stránke všetko klapalo (úplne som si istý a so mnou je super, neobmedzujem, nezakazujem nič ako nejaký dilino, teraz ani nepijem už napríklad, cvičiť som začal, čítam knihy, som ukecaný, samé dobré veci
Noo je..pre mna je velmi dolezite najst niekoho kto nepije,pretoze moj otec pije ako duha a ja mam k alkoholu a k opitym ludom odpor...no a v mojom okoli vsetci riesia kam sa pojdu v piatok zabavit- je jasne ze budu slopat do rana - a ja nemienim dopadnut ako moja mama,takze asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
(ale rozhodne ano.)
Ani pri jednej však nemám ten pocit že by z toho mohol byť perspektívny vzťah. Je to aj tým že som dosť komplikovaný človek a mám názory a správanie o dosť odlišné ako väčšina rovesníkov, ťažko sa mi vytvára súlad.
Na jednej strane je mi samému blbo no zároveň vzťah odmietam
Nepotrebujem to robiť tak ako niektorí kamaráti že idem do vzťahu len tak aby som niekoho mal a potom kvôli 3 mesiacom vzťahu budem pol roka plakať so zlomeným srdcom
Veľmi mi vadí to slovo "vyskúšala". Znie to ozaj divne
A ako to chodi podla teba?
@airotciv asi treba chodit von, venovat sa tomu comu clovek chce, nemysliet na to, nesilit to a ten clovek sa zrazu zjavi...ale ak je niekto len doma sam pri pc a narieka na forku, tak moc partnera nenajde (aj ked vzdy sa da zoznamit cez net, cize vlastne si mozem hned aj oponovat
takze za mna-ano,je to tazke
hlavne keď ste človek ktorý tak nejak partnera nechce
ale si myslím že s vhodným partnerom to do vzťahu dojde dajak postupne samo a netreba vlastne hľadať. neznášam randenie boha.
Mna akoze randenie urcite bavi, ale ked je to s niekym zabavnym. Skoda, ze ked sa aj s niekym dohodnem, ze sa niekedy vidime, pripada mi neskor ako 1000x lepsie straveny cas, ked si spravim vecer sam pre seba doma s filmom, knihou, alebo cim a nikdy sa neozvem
Aj tak zrejme neexistuje dievca, ktore by splnalo moje sialene naroky, cize to nechavam na Vsemohuceho. Mam aj lepsie veci na praci, nez si aktivne zhanat partnerku.
(čisto btw. - ty si sa narodil 17.2. ? Tak to sme narodeninoví buddies )
@airotciv Sme takmer narodeninovi buddies, pretoze som tam dal jemne vychyleny datum narodenia oproti skutocnemu.
Chcela som inteligentného, pekného, sebavedomého, cieľavedomého muža, ktorý ma bude ľúbiť... mám ho a je to utrpenie. .
Do budúcna môžem osrať prílišne múdrých pekných sebavedomých mužov. Grrrrrrrrrrrr!
tomu môjmu trvalo dosť dlho, kým si uvedomil, že fakt proste som tá najvhodenejšia a najpravejšia
cim viac som sa snazila, tym menej sa darilo. az ked som sa na to vykaslala, prisiel sam
podviedli ťa? všetky? Tak ale..nie ze by som bola zlá..ale tak bud je chyba v tebe alebo si hladas len jeden typ báb
a čo si myslíš ty?
ale inak myslím si, že hej, je to ťažké nájsť niekoho takého...
najmä pre slobodné mamičky, ktoré sú ešte aj na mladších...