Ide o to že zachvilu mám 17 a ešte som nemala žiadny taký vaznejsi vztah,v triede uz niesu pomaly ani panny niektore a ja stale nic a nemam ani tolko kamaratov aby som mala mať čim skor frajera myslite si že je to chyba? ale vazne sa pytam
Veď čo je na tom? Ja som do určitej doby úplne postradala potrebu vzťahu. Jasné že som išla s chlapcami von, do kina, na kofolu ale vzťah som nepotrebovala. Až keď som bola"dospelá"som mala prvý vzťah.
@sianagirl245 Charizma je z gréčtiny a znamená niečo ako dar, u nás myslené možno ako pôvab. Takže "poznať podľa charizmy" je samo o sebe v tomto kontexte čudné, ako si to napísala ty a ďalej cítiť pôvab čistoty u ženy a vyžarovanie ľahšej ženy sa dá, áno. Neviem čo je na tom divné. Každý cíti z niekoho nejakú energiu, proste niečo....
@sianagirl245 Ale hej. Keď spoznám ženu, zakecám sa s ňou tak po čase mi hlavou prebehnú rôzne analógie medzi nimi aj otázka či je panna alebo už nie.....potom keď sa viac zakecám mi to už dotyčný subjekt "Ž" (ako žena) nejako povie sám alebo skôr naznačí, a mám úspešnosť v odhadnutí asi 75-80% Osobne poznám 3 panny nad 18násť. A ešte jedna moja kamarátka si myslím že je, ale džentlmen sa na to nepýta.
Za mna je chyba skor ked v 17tich slecna uz panna nie je ako to, ze este je.
S nozom na mna za konzervativizmus, ale podla mna ma clovek na iste veci dospieť a v 17tich som sa ja osobne urcite takto dospela byt necitila.
Ma prist chlapec, s ktorym budes chciet prist o panenstvo. Nie chciet prist o panenstvo a vybrat si k tomu chlapca.
To vážne? Sú ľudia, ktorí riešia toto? Ja neviem už, ale to až taká stará som? Koto trápi, kedy kto mal prvý vzťah? Úplne nepodstatná informácia.
A to, že tvoje spolužiačky už nie sú panny je skôr na zaplakanie...
Moja, buď rada. V tejto dobe je len pár normalných báb, ktoré sa nepredbiehajú v tom, koľko chalanov sa do nich dostane Vidíš ja mám za mesiac 20 rokov a do vzťahu sa nehrniem, podľa mňa nasilu hľadať nejakú babu nemá zmyseľ, raz to príde, či na výške alebo v práci, ale príde... To isté platí aj pre dievčatá podľa mňa. Určite si ťa bude niekto vážiť viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(Mam nutkanie pokracovat v serii zvysovania veku ale nie odpustim si to! )
S nozom na mna za konzervativizmus, ale podla mna ma clovek na iste veci dospieť a v 17tich som sa ja osobne urcite takto dospela byt necitila.
Ma prist chlapec, s ktorym budes chciet prist o panenstvo. Nie chciet prist o panenstvo a vybrat si k tomu chlapca.
A to, že tvoje spolužiačky už nie sú panny je skôr na zaplakanie...