Zadaná som, dačo cez dva mesiace, momentálne mi chýba, lebo nie je pri mne, ale už zajtra bude, takže pohodička, som spokojná, nemenila by som, chce niekto ešte aj veľkosť jeho topánok alebo niečo podobne nepotrebné pre vaše životy, na čo sa stále z nelogických dôvodov pýtate?
uz asi rok som sam, boli iste bokovky ale to je vsetko, nic vazne..neviem, nejako sa mi nedari stretnut tu pravu..a chyba mi to, citim sa strasne sam, kazdy potrebuje predsa nejaku blizku osobu ktoru bude mat len pre seba
bol som pred tyzdnom .. zrazu mi povie ze lubi ineho..potom som ju do noci presviedcal aby mi dala sancu a teraz sme kamarati na 3 tyzdne a potom sa chce rozhodnut s kym chce byt ... zaujmave s niektorymi 4/5 bab
@emmka98765 to uz je vlastne koniec.. predsa len nazvat to prestavkou je strasne naivne =D bud s tebou chce byt, alebo nie a ziadne rozmyslania a prestavky... to uz kde sme =D
@kolini to ja som sa re nu rozhodla.. a to prave preto, že som si nebola istá..pretože pred tym spravil on chybu a ja som si nebola ista čii chcem mu odpustiť a či ho ešte mam rada
dufam že chápeš moje rozhodnutie
nechcela som mu povedať koniec a o dva dni zistiť že ho etše lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
máme prestávku momentálne..
@mm47 aký si dnes vtipný
..kvak..
už nejaký čas.
nie, vôbec. teda ten konkrétny.
nezavazne ulety v pohode
rok a pol zadana
vlastne už som nezadana
dávno
nie
dufam že chápeš moje rozhodnutie