Máte za sebou rozchod, na prvý pohľad definitívny, a neskôr zase ste skončili spolu? Zažil niekto pocit beznádeje a predsa sa daný človek vrátil? A ak áno, po akom čase sa vrátil(a)? Ak chcete, podeľte sa.
@lilta neviem jak ty, ale z vlastnej skusenosti, aj ked sme sa mali neviemako radi , tak dovody ktore prisli (nam) do cesty neboli charaktera, ze by sa dali nejako vyriesit a aj keby sme ich riesili, tak by sa ukazali znova po nejakej dobe..
a niesom typ cloveka co 2x vrta do niecoho, co nema zmysel.
ak to budete chcieť obaja a naozaj, tak nevidím dôvod prečo by ste sa k sebe vrátiť nemohli.. ide len o to ako vážne budete chcieť pracovať na problémoch a dôvodoch kvôli ktorým ste sa rozišli.. ak nebudete, skončí to asi ako predtým, ak nie horšie, ak budete, skončí to možno tiež tak, ale je tam šanca že to aj vyjde.. všetko je o tom ako sa poznáte a ako veľmi spolu budete chcieť byť (obaja, na toto už jeden nestačí)..
@lilta no, vraví sa že nádej umiera posledná.. ale ak on odišiel, bude ťažké zistiť či by sa vrátil (ak sa vráti), kvôli tebe, alebo len kvôli tomu že mu chýba niekto po boku.. ťažko radiť.. ty ho poznáš asi najlepšie
@tinka23 nie je to bežný typ chalana, tvrdohlavejší asi ani neexistuje... je to hrdý páv... ktorý si rád stojí za tým, čo povie... ak zistí, že sa mýlil, prizná si to sám pred sebou, no nie pred inými... a ak bude to chcieť zmeniť, tak hneď to neurobí, aby to nebolo "okaté" a on nevyzeral ako slaboch, alebo ten, čo sa proste mýlil... ťažké je sa, ale, zariadiť, čo a ako robiť... lebo hoci ho poznám, neviem, čo "zaberie"...
@lilta hm, s takou povahou to budeš mať asi ťažké, ale nevzdávaj sa ak máte byť spolu, tak spolu aj budete
po prečítaní tvojho úvodného príspevku mi napadol príbeh kamošky a jedného chalana....tiež boli chvíľu spolu a chvíľu od seba a už to vyzeralo ako nekonečný príbeh, ktorý inak ani vyzerať nebude, keby sa im zrazu náhodou nepodarilo mať bábo...a následne i druhé...a teraz sú už pár rokov spolu a zjavne im to vychádza....
a ja s kamarátom som mala tiež taký "divoký vzťah", i keď medzi nami nič nebolo...rok sme sa bavili a vyzerali ak veľmi dobrí kamaráti, rok sme mali pauzu, rok sme sa bavili, rok sme mali pauzu....aj teraz máme pauzu, lebo pán veľkomožný zistil, že si už nejako spolu nerozumieme, tak už len čakám, kedy prejde ten ďalší rok...avšak teraz, aby som ho mohla zo svojho života definitívne vymazať....
ignorovali sme sa obcas sme si ponadvali raz mi napisal ze je na dovolenke a nudi sa nezabudli sme si davat najavo ako nas obtazuje ze si piseme isli sme vonku furt sme boli urazeni potom sme sa na seba pozreli a bolo
ale hrozne napicu to bolo uz potom
najlepsie na tom bol aj tak ten moment vracania sa dalej to uz bola nuda
hoci sme spolu nikdy nič nemali a nikdy nič spolu mať nebudeme,je to človek,ktorého pri sebe potrebujem mať.
stalo sa,že to bolo medzi nami občas na nože,ignorácia,tvárili sme sa,že sa nepoznáme.
a po čase sme zistili,že nám to chýba.že musíme byť v kontakte.
dá sa povedať že som na toho človeka "naviazaná" a stále mám potrebu vedieť,ako sa má,ako sa darí a občas sa s danou osobou vidieť a to ma robí šťastnou.Ale nepotrebujem byť s ním vo vzťahu a nikdy to ani nebudem očakávať.
nepotrebujem vzťah,chcem sa venovať škole a robiť všetko preto,aby sa moje ciele uskutočnili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
raz po dvoch/troch dnoch
raz po par hodinach
raz po tyzdni
raz po vela dnoch
a tak, vzdy to bolo inak, s kazdym
aj ked to uz bolo vselijake
potom jej zavolal, ze sa chce stretnut a mamka tam sla s tym, ze sa rozide s nim. a on ju tam poziadal o ruku.
potom este boli spolu na dovolenke a mamka navarila veceru, ktoru ocko celu zjedol, lebo mamka povedala, ze nie je hladna.
urazila sa (ze nic nenechal) a vratila prsten. potom jej ho tato vratil na druhy den.
a teraz uz spolu ziju 20 rokov a nepoznam krajsi par - stastnejsi - spokojnejsi.
sama to nechapem.
cize vsetko je mozne.
i ked pisem dost off topic (hned som si spomenula na toto)
a niesom typ cloveka co 2x vrta do niecoho, co nema zmysel.
po prečítaní tvojho úvodného príspevku mi napadol príbeh kamošky a jedného chalana....tiež boli chvíľu spolu a chvíľu od seba a už to vyzeralo ako nekonečný príbeh, ktorý inak ani vyzerať nebude, keby sa im zrazu náhodou nepodarilo mať bábo...a následne i druhé...a teraz sú už pár rokov spolu a zjavne im to vychádza....
a ja s kamarátom som mala tiež taký "divoký vzťah", i keď medzi nami nič nebolo...rok sme sa bavili a vyzerali ak veľmi dobrí kamaráti, rok sme mali pauzu, rok sme sa bavili, rok sme mali pauzu....aj teraz máme pauzu, lebo pán veľkomožný zistil, že si už nejako spolu nerozumieme, tak už len čakám, kedy prejde ten ďalší rok...avšak teraz, aby som ho mohla zo svojho života definitívne vymazať....
ignorovali sme sa obcas sme si ponadvali raz mi napisal ze je na dovolenke a nudi sa nezabudli sme si davat najavo ako nas obtazuje ze si piseme isli sme vonku furt sme boli urazeni potom sme sa na seba pozreli a bolo
ale hrozne napicu to bolo uz potom
najlepsie na tom bol aj tak ten moment vracania sa dalej to uz bola nuda
stalo sa,že to bolo medzi nami občas na nože,ignorácia,tvárili sme sa,že sa nepoznáme.
a po čase sme zistili,že nám to chýba.že musíme byť v kontakte.
dá sa povedať že som na toho človeka "naviazaná" a stále mám potrebu vedieť,ako sa má,ako sa darí a občas sa s danou osobou vidieť a to ma robí šťastnou.Ale nepotrebujem byť s ním vo vzťahu a nikdy to ani nebudem očakávať.
nepotrebujem vzťah,chcem sa venovať škole a robiť všetko preto,aby sa moje ciele uskutočnili.