Aký majú vaši rodičia vzťah k vášmu/vašej milej/milému??? Schvaľujú vám vášho partnera alebo vás od neho odhovárajú a nemaju ho príliš v láske? Keď nie, tak ako to riešite? Hádate sa preto s nimi alebo to ignorujete a nijak bytostne sa vás to nedotýka čo
nasi ho maju radi. keby ho radi nemali, tak by to bolo na zamyslenie - preco? rodicia maju vacsie skusenosti a ked im na partenrovi nieco "nehra" je dobre sa nad tym zamysliet. ak z neho maju zly dojem, zle vyzarovanie alebo cokolvek nehmotne, je na mieste sa tym zaoberat. rodicia vycitia, ked nieco nie je v poriadku.
neuznavam vsak kritiku typu - predstavovali sme si pre teba niekoho lepsieho, bohatsieho, mudrejsieho. popripade mala by si sa dat dokopy s doktorom, pravnikom.. toto mi pride odveci, je to predsa moj zivot a ak mne nevadi, ze ho stravim napr. s kucharom alebo menej "prestyznym" clovekom, tak ich do toho nic nie je. tiez kritika ohladom krasy je uplne odveci.
@cicatrix dakujem ....suhlasim s tebou.. A čo si myslis ked rodičia hodnotia parnetra, len preto že napríklad jeho rodič urobil v minulosti niečo zlé, tak si myslia že by to mohol urobiť aj ich potomok ??? Myslis že je to tiež ich "intuicia" alebo jednoducho "zaujatosť" ?
@pijemzelenycaj zalezi na tom, v com konkretnom. napr. ked sa matka sklamala vo vztahu s alkoholikom, je pochopitelne, ze mi vztah s chlapcom co rad pije asi neodobri. tam to ani nemusi byt intuicia, ale vlastna skusenost. ale napr. v pripade, ze ju otec podvadzal, lebo bol pekny a oblubeny, neznamena, ze aj mna musi partner podvadzat, lebo je sympaticky a vesely.
noo..mamina..kedysi k nemu mala lepší vzťah...a vo všeobecnosti..všetci ho majú menej radšej ako na začiatku... čo je smutné...ale môže si za to sám. :/
Obaja moji rodičia ho zbožňujú Veľmi dobre spolu vychádzajú, za krátku dobu si s otcom stihol už aj potykať a dokonca ho volá "oci"... Ale vôbec,všetci členovia rodiny, čo sa s ním stretli si ho hneď obľúbili...A naši stále o ňom hovoria, až mám niekedy pocit,že s ním chodia oni a nie ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neuznavam vsak kritiku typu - predstavovali sme si pre teba niekoho lepsieho, bohatsieho, mudrejsieho. popripade mala by si sa dat dokopy s doktorom, pravnikom.. toto mi pride odveci, je to predsa moj zivot a ak mne nevadi, ze ho stravim napr. s kucharom alebo menej "prestyznym" clovekom, tak ich do toho nic nie je. tiez kritika ohladom krasy je uplne odveci.
... noo mám pocit, že jeho mamka ma nemusí. vždy keď si niečo naplánujeme tak ho ona niekam vytiahne :/