z tohto ani jedno..to su take odpovede že chceš mať silou mocou vzťah aj ked bude o ničom, lebo dotyčný ťa až tak neberie alebo zase ty jeho... Nechápem načo maju dneska taketo vzťahy niektorí ked tam nie je ani iskra ani vášeň, len obyčajný nudný zvyk.
ked ta niekto nechce, je dobre nechat to tak. zi dalej svoj zivot, bud stastna a sprav vsetko pre to, aby ked ta ten clovek, co ta odmietol, po rokoch stretne, padol na zadok a zaplakal nad tym, aky bol hlupy, ze ta odmietol. da sa to, len treba chciet. je to taka mala pomsta.
@kokosovyorech To je blbosť. Ak platí to čo hovoríš, tak by si sa musela "zamilovať" aj do každého politika, resp. predstaviteľa pol. strany, s ktorou sympatizuješ, s myšlienkami ktorej sa stotožňuješ, nachádzaš mnoho spoločného atď. Tento politik by ti bol najbližší svojimi názormi, postojmi atď. Zamiluješ sa doňho? Nie
najlepsie je, ak sa obaja maju radi, a zaroven sa aj pritahuju....a realita? kazdy si hlada partnera co fyzicky najkrasnejsieho bezohladu na to, ci si s nim rozumie, ci city aj opetuje... a vysledok? 2-tyzdnove vztahy alebo aj dlhodobejsie, ale o to chladnejsie vztahy, kde je partner pouzivany na uspokojenie sexualnych pudov......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tie moznosti su take random, ze to je ako keby sa pytas aky rum je najlepsi a jedna z moznosti je jemna vodka -.-
dnes je to hodne v móde
A čo myslíš, to kde som zahlasovala, alebo to že suhlasim s n0win0u ??
Tá možnosť, za ktorú som hlasovala-to som urobila ja a celkom sa mi to vyplatilo
Neboj, životného partnera si nebudem vyberať takto povrchne, to len teraz mám také obdobie
Jurko Jurko,zase nakladáš?!
@1
2. moznost tiez nie, lebo ked raz o mna nema niekto zaujem, nebudem ho uhanat
do uvahy prichadzaju moznosti cislo 3 a 4, ale novych ludi nejako k zivotu nepotrebujem
2. - možnosť pre ľudí, ktorí radi trpia
3. - možnosť pre ľudí, ktorí rozmýšľajú.
4. - možnosť pre netrpezlivých alebo plytkých.