Aký máte na ne názor? Zažili ste už také? Myslíte že to môže dlho vydržať? Je to záživné? Alebo radšej: ,,Najkrajšia láska sa z priateľstva vyvinula."?
vztahy cez internet? ako spanok 2 hodiny denne chatovanie do rana o tom ako sa neskutocne zereme a pritom si kazdy cez den riesil svoje vlastne veci? hej hej mala som take bolo to zlate az na tie noci
ale ako je to picovina ak to beries vazne to je len zabavka
Povedala by som ze moje vsetky vztahy vznikli zo stretnutia z netu ..A pravdupovediac, niekedy zohrala velku rolu dialka.. to nevydrzalo vela vzdy... ale teraz mam tiez taky vztah len sme z toho isteho tzv. mesta takze ja mam len pozitivne skusenosti ...btw . u mna plati ze ked som s niekym kamoska tak u mna je nemozne sa zalubit do chalana s ktorym som sa kamosila..takze to uz neskusam ani ...
Nemám vzťah k tomu, aby som mala vzťah cez internet.
Ale môžem tu tagnuť človeka, s ktorým si píšem takmer 4 roky a je to skvelý človek, kamarát, aj keď on má nemá rád asi, lebo sa s ním často hádam. Už to príde, je to @udy1
ja som si našla cez net býva síce na opačnom konci republiky ale často chodí tu a má sa tu dokonca aj presťahovať a čo vám poviem dva roky sme spolu, takže ja s tým nemám zlé skúsenosti niekedy je to ťažšie ale tak dá sa to zvládnuť
Ale samozrejme, že už sa spolu poznáme aj osobne Veď internetom to len začína, nie? A všetci tu píšu akoby to malo na internete aj permanentne zostať..
Viem ze otazka nebola myslena v tomto zmysle, viac menej mam jedneho internetoveho kamarata, s ktorym som sa v zivote nevidel (je z vychodneho Slovenska) ale uz si piseme 6 rokov.
Mám kamarátku, ktorá si našla priateľa cez net a sú spolu šťastní už 4 roky, ak nie viac. No napriek tomu sa musím priznať, že by som asi bola radšej, keby svojho "budúceho" spoznám normálne a nie cez sociálnu sieť.
eheh no ja som spoznal jednu babu cez net su pišeme asi rok a ona je z druheho konca slovenska a nahodou tam idem na strednu už som raz bol na skuškach...tak podla mna to je realne do určitej hranice...to ak by sa nikdy ani videt nemali tak to nema zmysel!
@atep Vsťahy cez internet sú kravina, však ako môžeš milovať osobu cez internet? Ak to nieje len dočasné riešenie, napr. že sa nemôžete mesiac vidieť lebo medveď a udržujete kontakt iba pomocou internetu tak to je normálna vec. Ale ak sa niekto zamailuje do dakoho bez toho aby ho niekedy vôbec videl na živo tak to je nezmysel, potom je svet plný platonických vsťahov ktoré končia zlomenými srdiečkami.
cez net iba spoznám nových ľudí a dohodneme stretko a potom sa to už rieši (samozrejme záleží od sympatií) niečo ako keď spoznáš niekoho v bare tak to je podobné podľa mňa...ale tak celkovo internet beriem s rezervou
@ucholak ved aj ja si to myslím, ale ked ti proste napíše pekný chalan a po troch dnoch ti píše zamilované sms-ky a opýta sa ta či s ním nechceš chodiť...tak čo? ja som chcela aj trochu počkať kým sa nestretneme ale zároveň som ho nechcela stratit...a teraz neviem či si len namýšlam že ho milujem alebo myslím na iného ktorého mať určite nebudem...alebo neviem...hádam to dobre dopadne...
@atep okej tak teda inač, máš 13 rokov a všetko pred sebou, všetko vrátane vsťahov a skúsenosťami zo vsťahmi. Jednoznačne si namýšľaš, že ho miluješ lebo si sa zaľúbila do fotky a do správy.
Skús si sama odpovedať na tieto otázky: Čo je na tom lásky keď tej osobe nevidíš do tváre? Aká je to láska keď osoba s ktorou si píšeš nemusí reagovať v reálnom čase na tvoje slová a môže premýšľať nad všetkým čo ti pošle do posledných detajlov? Čo ak je v skutočnosti na druhej strane 50 ročný hlupák čo nemá čo robiť?
Obzeraj chalanov, rozprávaj sa s kamoškami o tom ktorý je aký ale na lásku si nechaj ešte čas, začni napr. na strednej ale nie teraz len pre to, že jedna tvoja kamoška čo je možno staršia od teba má frajera a ty nemáš. Ak sa dáš do kopy z chalanom cez net a o mesiac objavíš nieakého iného v reálnom živote budeš mať v hlave ešte väčší zmätok ako teraz.
No a odporúčam ti ešte raz prečítať čo si napísala: "...ale ked ti proste napíše pekný chalan a po troch dnoch ti píše zamilované sms-ky a opýta sa ta či s ním nechceš chodiť..." ... Ako chceš chodiť s niekym, s kým si sa nestretla? Ako sa do teba môže zamilovať človek ktorý ťa nestretol? Na tieto otázky prosím odpovedaj ty mne lebo to nechápem zas ja .
Ja si myslím , že vzťah cez net je strata osobného času.
Ani by ma nehlo musel by to byť jedine človek ktorý je dočasne v zahraničí s tým , že sa sem vráti vtedy by som mu venovala istú pozornosť ale inak nie.
zaleži na tom, jak to myslíš. A k myslíš vzťahy cez net, že.. žiadny osobný kontakt, hej zažila som ale to som malla asi 11.. a rychlo ma to prešlo
To nie je vzťah.
Ale ked sa bavime o spoznani sa cez net a nasednom realniom vztahu, to uz je o inom. Ako priznavam, ze by som bola radsej toho cloveka poznala osobne, no zatial je ot to najlepsie oc ma mohlo postretnut. Mam chalana, s ktorym so msa zoznamila cez birdz a sme spolu uz takmer pol roka. 200 km od seba a predsa to ide, ale to aj preto ,ze mame na seba zadarmo volania cize na nete uz spolu nie sme v kkontakte spolu vobec, dokonca uz sa nemam ani v priateloch lebo sme sa kvoli otmu pochytili
Ale také čisto internetové veci, zas tu na birdzi som našla pár ľudí, ktorym mozem hovorit PRIATELI a nikdy som ich nevidela. Prosto myslim, ze cloveka nemusis poznat osobne ak ste naozaj "rovnaka krvna skupina" ano chyba mi to ale taki priatelia, za takych so mrada aj ked su len takto... snad moj najdlhsie trvajuce internetove kamaratstvo chalan, co si s nim pisem asi 4 roky a uz sa pol roka chystame stretnut
@tinka246 suhlaism s tebou a mam takto tak isto chalana
@carrie konecne niekto, kto si mysli, ze je mozn lubit aj ked si sa s clovekom este osobne nestrettol!
Je to tak, praxou overene. S mojim momentalnym priatelom sme sa zoznamili tu, a asi mesiac ci dna sme spolu uz aj chodili s tym ,ze sme sa este nestretli. A da sa to.
@ucholak hmm premýšlala som nad tým čo si mi napísal....vysvetili sme si to a on to pochopil
a čo sa pýtal že ako sa do mna mohol zamilovať ked ma ani nevidel? To som sa aj ja pýtala a stále sa pýtam...On mi povedal že netreba vidieť ale on cíti....
Ale ja ho nechcem preto lebo nejaká kamoška má frajera a je staršia a tak...V podstate kamošky ani nemám a už vôbec nie staršie teda našli by sa nejaké výnimky ale to je jedno....Proste ako ja chlapcov už "nevyhľadávam" ale nechávam tomu "voľný priebeh" ....Ale ak niekto príde tak som len rada a on prišiel...no
(Ak si myslíš že píšem hovadiny od veci tak v tom som majster tak prsím o prepeáčenie)
@carrie pohoda, veď tam nikde nieje napísané, že nesmieš reagovať na môj komentár ... inak nepíše sa "toh o" ale "toho" a pred "že" si mala dať čiarku a medzeru. Máme sa obaja čo ešte učiť, veď ma poznáš tiež si neodpustím . Každopádne sa vynasnažím polepšiť sa .
K tomu vzťahu, ja si myslím, že to nemá žiadnu perspektívu. Uznávam, je možné sa platonicky zamilovať do niekoho na obrázku ale aj tak s toho nič nebude. Možno akurát o jednu vypálenú ranu do srdiečka viac. Samozrejme nájde sa aj šťastkár/ka čo si tú vysnenú osobu aj získa . Ale to všetko čo som teraz napísal si asi už zistila aj sama na sebe.
@atep Nepíšeš hovadiny. Hovadina je keď niekto založí fórum a začne zisťovať či sa dajú brokovnicou loviť muchy pre verejné blaho.
ja som sa cez chat spoznala so svojím snubencom. (a to sme už dospelí) samozrejme, najskôr sme si písali, potom stretli a nejak to šlo samo. A byvali sme od seba cca 60 km, takze jednoduche sme to nemali.
podľa mňa sa to dá ale je to skôr o sympatiách lebo s ním máš o čom pokecať....ja sa snažím čo najskôr o fyzický kontakt...aspoň na 2-3 hoďky si vyraziť niekam...no a záleží od povahy človeka...niekto to striktne odmieta že cez net iba..niekto to toleruje...ale si mladá tak máš čas a pochopíš všetko učíme sa celý život
dá sa ... a dá sa veľmi zaľúbiť .. vlastne, v podstate to láska nie je, najskôr je to to, že ste si s niekým sadli proste "rovnaká krvná skupina" a neskôr je to už len zvyk .. toť môj názor
Ja len toľko že dá sa to, a funguje to, a je to rovnako krásne ako keď sa s niekým prvý krát stretneš v bare...veď je to jedno kde ste sa stretli, alebo ako, podstatné je že si máte čo povedať, ste si sympatickí, a ľúbite sa...nič viac, nič menej....
Zoznámil som sa cez net, najprv pár dní písanie, potom stretko, úplne normálne , to posledné zoznámenie dopadlo tak, že sme manželia a máme dcérku. Podľa mňa je to jedno ako sa dvaja zoznámia, podstatné je že si rozumejú. My sme si stále mali o čom písať a zatial nám to celkom klape. Inak ten môj predchádzajúci vzťah cez net trval skoro 6 rokov, ale v čase zoznámenia sme boli ešte príliš mladí a prvé dlhodobé vzťahy poväčšinou neklapnú, bez ohľadu na to ako sa dvaja zoznámia. Ale pozor, dnes už je naozaj mnoho ľudí čo net zneužívajú, takže odporúčam nezavrhovať lásku cez net, ale byť popritom aj opatrný. Takže lovu zdar.
@ssnehulienka súhlasím...dá sa tak zaľúbiť aj bez stretnutia...ale potom to podľa mňa už bez absolútne žiadneho stretnutia nejde...no...ja by som to tak určite nevydržala
no je to zábava ale ja sa vždy príliš rýchlo naviažem a to nie je dobré lebo tak rýchlo ako to začalo to môže aj skončiť a potom mám z toho len zbytočné nervy ... preto sa posnažím nebrať to písanie tak k srdcu ako už niekto povedal, je to len zábavka a moja chyba bola v tom že som to tak nebrala ... ale teraz sa už posnažím aj keď pre mňa to je skoro nemožné
Poznám také prípady aj im to vydržalo celkom dlho ale ja osobne som za starú tradíciu bez netu na nete si jedine môžem najsť len dobrú kamarátku alebo kamaráta na chatovanie
Do nedávna som taký vzťah mala.Môj najdlhší a zároveň najviac bolestiví i keď som toho dotyčného nikdy nevidela.Je to nenormálne,nik ma nechápal ani nechápe, ale je mi to ukradnuté.Keby som mohla vrátiť čas tak to urobím znova.Len ma mrzí,že ho asi už ani nikdy neuvidím
Dá sa písať si a vravieť že sa milujete ale to sú len slová. Funguje to iba ak sa s tou osobou aspoň stretávate aj ked si píšete... Má to svoje výhody len si písať dá sa spolu dobre poznávať pretože ja ak sa stretnem už to nie je o rozprávaní a poznávaní ale o plnení túžby
tak pokiaľ je to len cez internet čisto, tak je to čisto na hlavu .. ale pokial to tam začne tak čo už, taká je doba.. a ja som väčšinou len cez net takto na niekoho natrafila, ale ako náhle sme sa začali stretávať, net bol už len súčasť dohovorenia sa na stretkách
ja som zase na dovolenke spoznala jedného chalana ktorý sa mi hned ako zapáčil a ja som sa mu tiež páčila ale problém bol alebo skôr je v tom že býva v Bosne a Hercegovine a ja na Slovensku. Píšeme si spolu na facebooku ale ani si poriadne nerozumieme a najhoršie je na tom to že sa ani nepoznáme iba sme sa videli asi 3 dni ani sme sa spolu nerozprávali a píše mi že ma miluje a podobne. Ja vážne neviem čo mám robiť ked sa aj o mne páči a veľmi ( ach ja viem že sa v živote asi už neuvidíme ale aj tak sa mi páči a neviem čo mám robiť
Mám kamarátku , ktorá už rok " chodí " s chalanom z Talianska ... Ja osobne si myslím , že takýto "vzťah" nemá cenu.Ten chalan sa jej dokonca ani nepáči. Kedˇsom sa jej pýtala prečo s ním vlastne "chodí " tak mi povedala že ho miluje Chalan má 15 a napísal jej , že cez prázdniny za ňou príde Je však jasné , že nepríde..A aj keby prišiel tak by sa na tom ich "chodení" nič nezmenilo.Takéto "vzťahy" mi prídu trápne , smiešne a nezmyselné .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale ako je to picovina ak to beries vazne to je len zabavka
Ale môžem tu tagnuť človeka, s ktorým si píšem takmer 4 roky a je to skvelý človek, kamarát, aj keď on má nemá rád asi, lebo sa s ním často hádam. Už to príde, je to @udy1
Toto leto by mal prist na tyzden na navstevu
Mám kamarátku, ktorá si našla priateľa cez net a sú spolu šťastní už 4 roky, ak nie viac. No napriek tomu sa musím priznať, že by som asi bola radšej, keby svojho "budúceho" spoznám normálne a nie cez sociálnu sieť.
@pumaamravec úplne súhlasím
Ja som taká milá a ty takto, tĺk!
Skús si sama odpovedať na tieto otázky: Čo je na tom lásky keď tej osobe nevidíš do tváre? Aká je to láska keď osoba s ktorou si píšeš nemusí reagovať v reálnom čase na tvoje slová a môže premýšľať nad všetkým čo ti pošle do posledných detajlov? Čo ak je v skutočnosti na druhej strane 50 ročný hlupák čo nemá čo robiť?
Obzeraj chalanov, rozprávaj sa s kamoškami o tom ktorý je aký ale na lásku si nechaj ešte čas, začni napr. na strednej ale nie teraz len pre to, že jedna tvoja kamoška čo je možno staršia od teba má frajera a ty nemáš. Ak sa dáš do kopy z chalanom cez net a o mesiac objavíš nieakého iného v reálnom živote budeš mať v hlave ešte väčší zmätok ako teraz.
No a odporúčam ti ešte raz prečítať čo si napísala: "...ale ked ti proste napíše pekný chalan a po troch dnoch ti píše zamilované sms-ky a opýta sa ta či s ním nechceš chodiť..." ... Ako chceš chodiť s niekym, s kým si sa nestretla? Ako sa do teba môže zamilovať človek ktorý ťa nestretol? Na tieto otázky prosím odpovedaj ty mne lebo to nechápem zas ja .
Ani by ma nehlo musel by to byť jedine človek ktorý je dočasne v zahraničí s tým , že sa sem vráti vtedy by som mu venovala istú pozornosť ale inak nie.
Hawk!
musím reagovať srry..
ale za prvé..sú vZťahy a nie vSťahy sorry musela som, poznáš ma, neodpustím si to ani keby som umierala
no..a čo sa týka toh ože ako sa môže zamilovať do niekoho koho nepozná..
vlastne máš pravdu vo všetkom. Ale dá sa zamilovať do niekoho koho si osobne ešte nestretol, iba videl na fotkách či videu..
zažila som, zamilovala som sa neskutočne veľmi a po stretnutí s ním som sa v tom len viacej utvrdila a doteraz ma to poriadne neprešlo..
a vôbec..
ináč súhlas s Tebou - to bola len taká vlastná skúsenosť
zaleži na tom, jak to myslíš. A k myslíš vzťahy cez net, že.. žiadny osobný kontakt, hej zažila som ale to som malla asi 11.. a rychlo ma to prešlo
To nie je vzťah.
Ale ked sa bavime o spoznani sa cez net a nasednom realniom vztahu, to uz je o inom. Ako priznavam, ze by som bola radsej toho cloveka poznala osobne, no zatial je ot to najlepsie oc ma mohlo postretnut. Mam chalana, s ktorym so msa zoznamila cez birdz a sme spolu uz takmer pol roka. 200 km od seba a predsa to ide, ale to aj preto ,ze mame na seba zadarmo volania cize na nete uz spolu nie sme v kkontakte spolu vobec, dokonca uz sa nemam ani v priateloch lebo sme sa kvoli otmu pochytili
Ale také čisto internetové veci, zas tu na birdzi som našla pár ľudí, ktorym mozem hovorit PRIATELI a nikdy som ich nevidela. Prosto myslim, ze cloveka nemusis poznat osobne ak ste naozaj "rovnaka krvna skupina" ano chyba mi to ale taki priatelia, za takych so mrada aj ked su len takto... snad moj najdlhsie trvajuce internetove kamaratstvo chalan, co si s nim pisem asi 4 roky a uz sa pol roka chystame stretnut
Ach, ako ja dakujem birdzu za Petrika
ze @horsiq
@tinka246
@carrie konecne niekto, kto si mysli, ze je mozn lubit aj ked si sa s clovekom este osobne nestrettol!
Je to tak, praxou overene. S mojim momentalnym priatelom sme sa zoznamili tu, a asi mesiac ci dna sme spolu uz aj chodili s tym ,ze sme sa este nestretli. A da sa to.
a čo sa pýtal že ako sa do mna mohol zamilovať ked ma ani nevidel? To som sa aj ja pýtala a stále sa pýtam...On mi povedal že netreba vidieť ale on cíti....
Ale ja ho nechcem preto lebo nejaká kamoška má frajera a je staršia a tak...V podstate kamošky ani nemám a už vôbec nie staršie teda našli by sa nejaké výnimky ale to je jedno....Proste ako ja chlapcov už "nevyhľadávam" ale nechávam tomu "voľný priebeh" ....Ale ak niekto príde tak som len rada a on prišiel...no
(Ak si myslíš že píšem hovadiny od veci tak v tom som majster tak prsím o prepeáčenie)
K tomu vzťahu, ja si myslím, že to nemá žiadnu perspektívu. Uznávam, je možné sa platonicky zamilovať do niekoho na obrázku ale aj tak s toho nič nebude. Možno akurát o jednu vypálenú ranu do srdiečka viac. Samozrejme nájde sa aj šťastkár/ka čo si tú vysnenú osobu aj získa . Ale to všetko čo som teraz napísal si asi už zistila aj sama na sebe.
@atep Nepíšeš hovadiny. Hovadina je keď niekto založí fórum a začne zisťovať či sa dajú brokovnicou loviť muchy pre verejné blaho.
Love is everywhere
(gramatické chyby si nevšímajte)