Zalezi od konkretnych ludi ..ale aj od toho akeho razu su tie vztahy..dajme tomu sef a sekretarka ..je vzdy na prd pre tu sekretarku ktoru aj tak po case odkopne ....takze radsej si nevytvarat na pracovisku ziadne vztahy samozrejme okrem priatelkych
Zaleží na akej škole/pozícii, mala som frajka na strednej a do toho by som už nešla, ale na výške, kebyže je iná skupina jak ja, tak by sme sa počas štúdia vôbec nevideli a to by mi neprekážalo. A rovnako aj v robote..že či by bol len v tej istej firme ako ja, alebo aj na oddelení atd...
@chanteuse ked clovek je tvor ovladany hormonmi ...ok tak ake vztahy? ....
no ak sa skamaratis so sefom bude ti to len na dobre,,ak si budes sediet s kolektivom ,,tiez to bude len na dobre...si zadala temu ale si vobec nerozviedla myslienku a cloveka najprv napadne to prve ,,vztah s opacnym pohlav. a tak
Co sa tyka medziludskych vztahov vo vseobecnosti, tak ak clovek natrafi na spravnych kolegov/spoluziakov, je to podla mna len plus. Co sa tyka rodiny, partnerskych vztahov, tak pre mna osobne by to uz bol trosku problem. Lebo ked si predstavim, ze mam byt s tym clovekom osem hodin v praci/ v skole, potom este aj doma... Vlastnu skusenost mam podobnu so spolubyvajucou na intraku, ktora mi bola zaroven spoluziackou. Zo zaciatku super ale potom ponorkova choroba jak vysita, ku koncu som jej mala dost aj ona mna a ak sme to nechceli dohnat do neznasanlivosti, tak sa musela jedna odstahovat. No a ked si predstavim, ze by som mala napr. byt takto cely den aj noc s frajerom, vkuse, neskoncilo by to dobre. Proste potrebujem priestor a myslim, ze to nejak tak funguje aj u inych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no ak sa skamaratis so sefom bude ti to len na dobre,,ak si budes sediet s kolektivom ,,tiez to bude len na dobre...si zadala temu ale si vobec nerozviedla myslienku a cloveka najprv napadne to prve ,,vztah s opacnym pohlav. a tak