Ahojte.Čo si myslíte o vzťahoch na pracovisku?Ja som sa zaľúbila do kolegu, vyzerá, že ani ja mu nie som ľahostajná.....Otvorene mi priznal, že mu na rečiach, ktoré budú,nezáleží....sme zhruba na rovnakej pozícií,nie sme si vzájomne nadriadení/podriadení.
Keby som bola v práci a moji kolegovia by tvorili pár, absolútne by mi to neprekážalo, pokiaľ by sa nececali niekde na stole, pri kopírke, pri káve... v práci práca, v súkromí nech si každý robí čo chce.
Je predsa normálne, že keď muž/žena ide medzi ľudí, tak môže stretnúť niekoho, kto mu je sympatický a čo na tom, že je to v robote?
súhlasím s 1, je tam len riziko, že keby to nevyšlo úplne podľa vašich predstáv, mohlo by vám byť nepríjemné stretávať sa naďalej denne na jednom pracovisku a museli by ste to nejako riešiť
ale zas z druhej strany, kto neriskuje, urobí síce málo chýb, ale urobí toho v živote celkovo málo - nepamätám, ako tá myšlienka znie presne
@cicinqa to ten tvoj nick je teda desný , ale k veci, u nás to v robote tiež dvaja chvílu ťahali, len on bol ženatý a ona štetka, všetci majú teraz z toho šou, ale tak hlavne že jeho žena to nevie.
asi to nei je celkom najvhodnešie aby ked to náhodou padne ste sa obchádzali každý deň, no ak by malo len to stáť v ceste... myslím, že je to ok ak v tom vidíte perspektívu
@mrnesmely nechcela som to zavesiť 4 krát,ale chybička se vloudila viem, že nick je hrozny,ale to bol účel.....ja sama by som si taky stupidny nikdy nedala a vela ludi to vie, takze nepridu na to, že som to ja ja snad stetka nie som (isto si kazdy mysli teraz svoje) a on chvalabohu nie je zenaty !! toho som sa bala aj ja,preto nez som s nim zacala komunikovat,som si to overila keby bol k ziadnej komunikacii by nedoslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je predsa normálne, že keď muž/žena ide medzi ľudí, tak môže stretnúť niekoho, kto mu je sympatický a čo na tom, že je to v robote?
ale zas z druhej strany, kto neriskuje, urobí síce málo chýb, ale urobí toho v živote celkovo málo - nepamätám, ako tá myšlienka znie presne