nie
teda nie kvoli tomu
ale po takej udalosti sa velmi vela veci zmeni celkovo hlavne v mysleni toho postihnuteho cloveka
takze neviem povedat ci by to neskoncilo rozchodom
@1 ale keby sa z neho časom stal idiot ako v @2 tak by som s nim preto neostavala, i keď si v tom prípade viem predstaviť vedľa vydierajúcich a lutostnych argumentov, ktoré by od neho mohli prísť.
90% ľudí tu bude tvrdiť, že by ostali s ním ale je to kravina. Hrať sa na moralistu.
Taká vec ťažko poznačí vzťah a často končí rozchodom lebo je jedno aký bol človek predtým oboch to pozmení. A tváriť sa, že z lásky s ním ostanem a milujem ho takého aký je sú bludy. Ovšem ten hendikep nebude priamy dôvod rozchodu ale zväčša tá zmena osobnosti, povahy a pod. prestanú si rozumieť...
Každopádne záleźí na okolnostiach a toho čo sa stane. Aby človek s niekym ostal zo súcitu neprispeje obom.
ak by som s ním už dlho bola a bol by to vážny vzťah určite by som ho neopustila a snažila sa o neho postarať a dnes v modernej dobe ma medicina mnohe vymoženosti, takže by sa z toho možno dostal ale ak by ostal taký aký býval a nestal sa z neho človek čo všetko ľutuje, na všetko nadáva atd..
je to veľká obeta od človeka, nie každý dokáže v takomto vzťahu vytrvať...
ovšem tí, u ktorých je a prvom mieste láska, tak takýto vzťah vytrvá, bars bude ako zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mala som ztp frajera a nebol problem, teraz ma už riadne super novú nohu
teda nie kvoli tomu
ale po takej udalosti sa velmi vela veci zmeni celkovo hlavne v mysleni toho postihnuteho cloveka
takze neviem povedat ci by to neskoncilo rozchodom
Taká vec ťažko poznačí vzťah a často končí rozchodom lebo je jedno aký bol človek predtým oboch to pozmení. A tváriť sa, že z lásky s ním ostanem a milujem ho takého aký je sú bludy. Ovšem ten hendikep nebude priamy dôvod rozchodu ale zväčša tá zmena osobnosti, povahy a pod. prestanú si rozumieť...
Každopádne záleźí na okolnostiach a toho čo sa stane. Aby človek s niekym ostal zo súcitu neprispeje obom.
Ale tak čo ja viem, ja som sa tak či tak s nikým nerozišla, druhá strana je rýchlejšia
ovšem tí, u ktorých je a prvom mieste láska, tak takýto vzťah vytrvá, bars bude ako zle...